Pentru PNL, #sălăjeniicontează Bode, Bolojan și Dinu Iancu Sălăjanu – prezenți la semnarea contractului pentru tronsonul de autostradă Nușfalău – Marca

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și președinte al PNL Sălaj, a participat sâmbătă, 5 septembrie 2020, la Marca, în județul Sălaj, alături de reprezentanți ai autorităților locale, ai CNAIR, ai constructorului și invitați speciali, precum primarul Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, și Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul președinte al Consiliului Județean Sălaj, la semnarea contractului pentru Proiectare și execuție – Subsecțiunea 3B5: Nușfalău – Suplacu de Barcău, în lungime de 13,5 km din Autostrada Transilvania.

“Este cel de-al 4 contract semnat în acest an pentru secțiuni din A3, după o lungă perioadă în care acest proiect a stat încremenit, fiind abandonat de guvernările PSD. Demonstrăm zi de zi că pentru Guvernul Orban investițiile în infrastructura de transport sunt prioritare! Ne vom concentra în continuare pe intensificarea implementării proiectelor care să dezvolte infrastructura de transport, astfel încât să recuperăm întârzierile înregistrate în acest domeniu esențial pentru modernizarea Românei”, a declarat Lucian Bode.

Liberalul Ilie Bolojan, unul dintre cei mai apreciați primari din România, a evidențiat prestația excelentă a ministrului Bode la conducerea Ministerului Transporturilor. Ilie Bolojan: […] Prin faptul ca această autostradă se va face, județul Sălaj se va dezvolta masiv. Iar pentru ca acest județ să fie pregătit pentru oportunitățile de dezvoltare pe care le va avea are o singură variantă de ales: Dinu Iancu Sălăjanu – președintele Consiliului Județean Sălaj, împreună cu PNL. Și vă promit, că mă duc și eu la Consiliul Județean Bihor, și facem o axă Cluj – Sălaj – Bihor și o să vedeți ce lucruri mărețe se pot face dacă se lucrează pentru oameni.

În opinia lui Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul președinte al Consiliului Județean Sălaj, evenimentul de sâmbătă (semnarea contractului pentru tronsonul de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău) vine să reconfirme că, pentru Partidul Național Liberal, sălăjenii contează! Și nu vorbim de sloganuri lipsite de conținut, ci de fapte concrete realizate în ultimele luni. “Lucian Bode, în special, și Guvernul Orban, în general, au acordat o atenție deosebită Sălajului.

Asta înseamnă administrație liberală – competență, respectarea angajamentelor, soluții viabile pentru cetățeni. Și dincolo de performațele adminstrației centrale, mă bucur că am avut  alături de noi pe unul din cei mai apreciați primari liberali din România – Vă salut, domnule Ilie Bolojan. Sunt onorat să fiu coleg cu astfel de oameni – cu profesioniști de la care fiecare are ce învăța. Exemplul de succes al Oradiei trebuie replicat și în Sălaj și sunt convins că din 27 septembrie, prin legătura, firească de altfel, dintre Sălaj și Bihor, și județul nostru va intra în logica dezvoltării implementate de colegii din Alianța Vestului”, a precizat Dinu Iancu Sălăjanu.

(P)

Alte articole

13 Thoughts to “Pentru PNL, #sălăjeniicontează Bode, Bolojan și Dinu Iancu Sălăjanu – prezenți la semnarea contractului pentru tronsonul de autostradă Nușfalău – Marca”

 1. Anonim

  Să facă autostradă, să nu mai sufere accidente bietul așa-zis „demnitar”, care abia-abia citește de pe hârtie declarații de presă pe care i le scriu alții.

  1. Anonim

   Foarte slab ministru. Nu uitați ca acest ministru care abia scoate câteva fraze și acelea citite a făcut parte din camarila care in anii 2009- 2009 a tăiat salariile cu 25 %.Sa mai ai încredere in astfel de oameni? S-au ascuns in PNL și acum dau lecții de moralitate. Rusine! Rusine!

 2. Anonim

  Din punctul de vedere al lui Bode conteaza numai P N L.?

 3. Anonim

  se oftica psd-isti rau te tot

 4. Anonim

  Stati linistiti , s-au mai semnat de multe ori contracte pentru tronsoanele din autostrada Transilvania , dar la realizari a fost UN MARE NIMIC, asa cum va fi si acum . Reveniti doar cand se va da in folosinta daca nu intreg tronsonul , macar 100 cm din el !! „Succesuri ” !!

  1. Anonim

   @ 5 septembrie 2020 at 21:27. Care 100? Poporul o să beneficieze de vreo 15-20 de cm de p…

 5. Anonim

  Nu stiu ce cauta Bolojan acolo.El este primarul orasului Oradea.Nu este nici prefect, nici presedintele consiliului judetean , la Bihor.Pentru saltimbacul de Zalau cred ca conteaza poza.

 6. Anonim

  Parca trăim într-o comedie neagra,! Acești papagali s-au opus terminării șoselei de centura a mun Zalau când nemernicii de PDL iști au fost la guvernare!!! Escrocul de Bode ne aburește iarăși!!!! Iar celalalt,Ianchis Dinu care nici la cantat nu se mai pricepe, cred că le-a cantat ceva!!!

  1. Anonim

   Foarte corect, ați pus punctul pe i, hai să terminăm șoseaua de centură a Źalăului și apoi putem să vorbim de tunele prin Meseș !

 7. Anonim

  O să-i voteze dracul!!! Niște nemernici!!!

 8. Nu votăm liberali

  Ăștia ne-au tăiat pensiile cu 18, 5 %, numai pensionarii sonați mai votează pnl !

 9. Anonim

  Parca trăim în epoca de aur!!! Parca sunt Nicolae Ceaușescu alături de Ilie Verdet și Emil Bobu

 10. Anonim

  Postacilor ciumeti rosii de mai sus !De fapt unul sau doi care se baga in seama .Votati voi pesedeaua voastra ca tot nu veti avea suficiente voturi sa reveniti la butoane .Majoritatea poporului s-a saturat de psdracnea al vostru si va va trimite in opozitie atat la locale cat si la parlamentare.Sic !

Leave a Comment