Pentru implicare zero : Consilierul simleuan, Domitian Bente, exclus din PNL

Pentru  implicare zero : Consilierul simleuan, Domitian Bente, exclus din PNL

Consilierului local din Simleu Silvaniei, Domitian Bente, i-a fost retras sprijinul politic, mai precis a fost exclus recent din partid, ca urmare a inactivitatii sale in cadrul organizatiei locale a PNL. Am decis sa-i retragem sprijinul politic lui Domitian Bente, pentru ca, in ultima perioada, nu s-a implicat deloc in activitatea politica.

Ba, mai mult, acesta a avut si o atitudine de lehamite la sesizarile pe care i le-am adresat, a declarat, ieri, presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu. Potrivit acestuia, decizia luata de Biroul Politic Teritorial (BPT) Salaj, privind decizia de retragere a sprijinului politic pentru simleuanul Domitian Bente, a fost luata in urma unei propuneri facute de catre Biroul Politic Simelu Silvaniei. In urma analizei acestei propuneri, am luat decizia, cu unanimitate de voturi, sa-i retragem sprijinul politic, a mai spus Radu Capilnasiu.

La randul sau, presedintele PNL Simelu Silvaniei, Ovidiu Jurcau, a argumentat propunerea venita din partea organizatiei pe care o conduce, insa de data aceasta, liderul liberal simleuan vorbeste despre excluderea lui Domitian Bente din partid: In cazul lui Bente, exista deja o hotarare de excludere din partid. Liberalul argumenteaza aceasta masura invocand, si el, lipsa de activitate politica, si nu numai, a lui Domitian Bente. Am propus sa fie exclus din partid pentru <>, a conchis Ovidiu Jurcau.

Potrivit Statutului PNL, Domitian Bente, care a detinut pana de curand functia de director executiv al Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Salaj, are la dispozitie zece zile de la data primirii deciziei cu privire la excluderea sa din partid, pentru a face constestatie. In caz contrar, odata cu pierderea statutului de membru al PNL, potrivit legislatiei, acesta va fi nevoit sa plece si din functia de consilier local.

Leave a Comment