PDL Sălaj a făcut terapie de grup înainte de europarlamentare

Primari, viceprimari, consilieri județeni și locali ai Partidului Democrat Liberal, filiala Sălaj, s-au strâns vineri după amiază la Zalău pentru a alege Biroul Permanent Județean al Ligii Aleșilor Locali, for al cărui obiectiv este ”promovarea politicilor democrat-liberale în administrația locală”. În urma propunerilor, cu unanimitate au fost votați Septimiu Țurcaș – președinte, Adrian Margin – președinte executiv, Florian Bonțe, Emanoil Stanciu, Dorel Vancea și Ioan Buda – vicepreședinți. Alături de aceștia au fost aleși în Biroul Ligii șase secretari regionali.
După alegerea reprezentanților în Liga Aleșilor Locali au urmat mesajele politice și mobilizarea pentru alegerile europarlamentare, ce vor avea loc în data de 25 mai. ”Sunt foarte mulți care cântă prohodul PDL și spun că suntem la 10 sau la 19 la sută. Eu vă spun că suntem la 17 la sută, însă cel mai bun sondaj va fi pe 25 mai, fără marjă de eroare. Suntem singurul partid de opoziție și trebuie să le reamintim sălăjenilor ce a făcut USL pentru ei. Nimic. Niciun proiect major nu au adus în Sălaj. Mai mult, au îngropat autostrada Transilvania”, le-a transmis președintele PDL Sălaj, Lucian Bode, membrilor de partid veniți din toate colțurile județului. Deputatul a profitat de moment să-și taxeze colegii parlamentari de la PSD și PNL, despre care a spus că ”nu-i cunoaște nimeni la București și din acest motiv s-a desființat ANAF Nușfalău și urmează Judecătoria Jibou”.
La evenimentul de la Zalău a fost prezent și Daniel Buda, candidatul PDL la alegerile europarlamentare pentru regiunea de Nord-Vest. ”Avem șansa să votăm pentru Parlamentul European un sălăjean autentic. Daniel Buda are familia și afacerile în Sălaj”, l-a prezentat Lucian Bode, pe numărul cinci de pe lista PDL la europarlamentare. Primele cuvinte ale lui Buda au fost legate de fostul premier Emil Boc. ”Domnul Boc este membru PDL și mă va susține la alegerile europarlamentare. Niciodată nu-ți vinzi casa părintească”, a subliniat Daniel Buda. Acesta crede că locul cinci pe lista PDL este unul eligibil și spune că Transilvania nu este iubită la București. ”Celelalte partide nu au reușit să desemneze pentru Ardeal un candidat de-al locului. Mai mult, trebuie să știți că nimic din ce USL și-a asumat nu a realizat”, a conchis democrat-liberalul.
Primarul din Șimleu, Septimiu Țurcaș, le-a reamintit celor prezenți în sală că Daniel Buda a studiat în orașul de sub Măgură și i-a promis candidatului la europarlamentare că în Sălaj va fi făcută campanie electorală. De asemenea, Adrian Margin i-a transmis lui Buda că scorul pe care-l va obține în Sălaj, pe 25 mai, va fi mai mare decât cel de la Cluj.
În final, președintele Lucian Bode a dat asigurări că scorul PDL Sălaj la europarlamentare va fi mai mare decât media națională a partidului și le-a cerut activiștilor din mediul rural să se implice în campania electorală, mai ales în zilele de sărbătoare.

11 Thoughts to “PDL Sălaj a făcut terapie de grup înainte de europarlamentare”

 1. Anonim

  Daniela Fizesan-Cgisbora a participat la terapia de grup sau la orgia de dupa?

 2. Anonim

  Daniel Buda e autorul proiectului de lege care voia sa dea bisericile greco-catolicilor la ortodocsi. Este o rusine ceea ce face dl Septimiu Turcas. Tradarea este cel mai urat lucru!

 3. Anonim

  bine, atunci alegeri.le pe daciana sarbu si adina valean…aaa si pe corina cretu !

 4. sebi stănescu

  …o budă de om !

 5. Anonim

  Daniel buda si-a pus toate neamurile in functii peste tot in Salaj, acoperindu-se cu domiciliul din Cluj. A se vedea sefa de la finanate din Simelu pe care a adus-o din Canada ca nu era in Salaj si nici in tara cine sa fie sef la Finanate in Simleu, ci a trebuit adusa Ramonica care nu s-a acomodat in Canada iar acasa voia numai functii de sef… Mai sunt inca citiva in Salaj tot pupile si veri si verisoare de-ale lui dl Buda puse in vremea guvernarii Boc, multi ii cunoasteti, asa ca votati-l ca stie el ce trebuie facut si in Europa.

 6. Poate ar trebui sa spuna

  despre acuzele care i se aduc cu niste afaceri imobiliare prin Cluj in cardasie cu altii

 7. Anonim

  Da si-a pus buda rudele si prietenii in functii da asta s-a intamplat in 2010-2011 .Numai ca pe respectivii ,care au fost angajati in institutii publice in perioada cand angajarile erau sistate ,i-au mentinut in functii PSD-istii.S-i o sa-i tina in continuare.In acea perioada mii de functionari majoritatea cu vechime si competenti au fost dati afara .Traiasca psd DREPTATE PANA LA CAPAT.

 8. Anonim

  bine ziceti voi,DREPTATE PANA LA CAPAT ! …inceputa cu NASTASE..Voicu…se continua azi cu…. MAZARE…si la capat PONTA. Daca acest lant se distruge vor fi mai multi bani pentru;pensii,spitale ,apa, canale,drumuri,autostrazi si chiar sport si cultura ! Ati vazut ala de la Mehedinti,toti banii luati,din bani publici au mers la PSD si atunci el Duicu, sa nu aiba rezervat un scaun in biroul premieruli PONTA?!

 9. Anonim

  SARACA TARA BOGATA,TOT FURA SI NU SA GATA ! Cand se gata cu furatu ii gata si PSD-ul asta e lumea lor.

 10. mache

  Buda…….. Maghiar, madam Csuros de la finante, Abrudan si alti PDL-ei pusi pe vremea lui Boc, sunt si azi pe functii, pt ca PSD-ul nu stie sau „uita” sa-si recompenseze oameni care l-au ajutat sa castige alegerile si in Salaj……..iar daca mai pui si PNL-ei care inca sunt pe functii, desi ei au iesit de la guvernare……..ai imaginea celor care conduc orasul si judetul ….!

 11. Anonim

  Psd Salaj se reduce la Marc,Ciunt,Cota si Pop.Restul nu conteaza sant masa de manevra buni sa mearga la vot si sa-i aplaude pe cei patru in sedinte de partid .In alte judete directorii pnl-ului au fost schimbati toti in dou saptamani de la iesirea de la guvernare.

Leave a Comment