Parlamentarii sălăjeni ai PSD vor vota moţiunea de cenzură împotriva propriului Guvern

Miercuri este o zi istorică în Parlamentul Romaniei. Este ziua în care PSD votează o moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern, după ce președintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a încercat fără succes să îl determine pe premierul Sorin Grindeanu să demisioneze.

Dacă vă mai puneți întrebarea cum vor vota parlamentarii PSD din Sălaj, miercuri, la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, deja lucrurile sunt ca și elucidate. Atât senatorul Gheorghe Pop, cât și deputatul Iuliu Nosa ne-au declarat marți, la unison, că nu se pune problema să nu susțină demersul și interesul PSD – același partid care în urmă cu șase luni îl numea pe Grindeanu în fruntea unui Executiv format din membrii coaliției PSD-ALDE.

„Bineînțeles cu voi vota pentru moțiune. Cum altfel?! Țara are nevoie să fie guvernată. Altfel, există riscul să nu putem pune în aplicare programul de guvernare”, ne declară Iuliu Nosa.

În același context, senatorul Gheorghe Pop subliniază că va susține miercuri moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu „pentru că actualul prim ministru nu a fost ales de popor, ci a fost numit de partid”. „Este clar că voi vota pentru stabilitate politică. Grindeanu nu a fost ales în fruntea Guvernului de popor. El a fost nominalizat de partid, iar deciziile partidului trebuie respectate, oricare ar fi ele”, este de părere parlamentarul PSD.

Dacă la moțiunea care va avea loc miercuri, parlamentarii de la PNL vor fi prezenți și nu vor participa la vot, reprezentanții USR, PMP și, mai nou, cei ai UDMR, sunt hotărâți să absenteze din sală.

Votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu este programată pentru miercuri și, pentru a trece, actul trebuie să primească un număr total de 233 de voturi „pentru”, iar coaliția de guvernare are 244 de parlamentari. Cu toate acestea, câteva filiale județene ale PSD și-au exprimat susținerea premierului.

16 Thoughts to “Parlamentarii sălăjeni ai PSD vor vota moţiunea de cenzură împotriva propriului Guvern”

  1. Anonim

    Daca Dracnea ar cere psdistilor salajeni sa Sara intr-o fosa septica,sunt convins ca ar sari.

    1. Anonim

      „deciziile partidului trebuie respectate, oricare ar fi ele”
      gura militianului graieste !
      cand masa o sa se gandeasca si politicieni astia de rahat si la tara, la cei care voteaza ca prosti si nu doar la interesele partidului si a conducatorului iubit

  2. Ella

    „Domnilor „, sa va fie rusine! Vinfeti țara pentru salvarea scaunelor călduțe. Rușine! Mi-e jena ca suntem concitadini.

  3. Anonim

    Oricum ei isi apara pe cei care ea aparat si pe ei la rindul lor cas mai rau ca gunoiul ar da Ardealul sa ramina in functii….

  4. florin

    PUNPICURISTILOR…
    LINGAILOR

  5. Anonim

    Gunoaiele Salajului! Ii tinem pe salarii de zeci de mii de lei si pensii ultra speciale de 16.000 de lei, pentru CE? Ce ati facut, domnilor, atatia ani, in parlament? Va vine si voua randul cat de curand! E satula toata lumea de voi, de nevestele voastre si de camarila voastra politica. Ati dus judetul asta in coada tuturor topurilor posibile. O sa platiti pentru asta. Si voi si aia care au pierdut alegerile in cel mai rusinos mod. ne e sila de voi, nu aveti niciun pic de demnitate, de responsabilitate, de respect pentru oamenii care va tot trimit acolo…. Râmelor.

  6. Anonim

    ati pus poze cu 2 ratati betivani, niste loseri cu doua clase! Ce asteptari sa ai de la aceste jigodii, mai trebuia securistul marc si ciuntu. astia ce zice dragnea e lege, sunt puppets

  7. Anonim

    Si gireada ce zice?

  8. Anonim

    MARIA MARC PRIM-MINISTRU

  9. Anonim

    Nici nu credeam ca vor proceda altfel gunoaiele din Salaj…..

  10. Anonim

    No, ce zice chelnerul Dragnea, amu’ ăsta nu-i mai „GUVERNU ZERO”? Io zic să nu se cenzureze de la moțiunea de… cenzură. Să facă „brînză” bună, adică „vrei, nu vrei, io tot ți-o vîr!” Sex în familia PSD, dacă tot e sprijinitor al „coaliției pentru familie”

  11. Anonim

    Normal ca voteaza pentru! Doar nu v-ati fi asteptat sa aiba un dram de minte sau de curaj. Niste nulitati care si-au facut abonament la parlament. Profilul tipic de om care nu stie sa faca nimic si atunci intra in politica. Multumim din suflet partidului si conducatorului Tiberiu Marc pentru ca ne-a procopsit cu loazele astea!

  12. Anonim

    hai ce fata are nosa, ii ies venele pe fata de la atata horinca

  13. Anonim

    Cum sa voteze altfel, atita timp cit toata familia inclusiv copii sunt angajati de partid pentru salarii foarte mari ,doar nu-si vor sacrifica interesele personale pentru ,, poporul PSD-ist,,care i-a votat.

Leave a Comment