Mişcarea Populară şi-a inaugurat sediul din Zalău

Inaugurarea sediului comun în care vor funcţiona Partidul Miscarea Populară şi, totodată, Fundaţia Mişcarea Populară Sălaj – situat în Zalău, la parterul hotelului Porolissum – a avut loc joi. Panglica a fost tăiată în prezenţa mai multor nume sonore, cum ar fi Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi sau Cristian Petrescu. În cadrul conferinţei de presă care a urmat, fără niciun menajament, toţi cei amintiţi s-au lansat în atacuri dure la adresa politicienilor USL, şi nu numai. În acest cadru, preşedintele Partidului Miscarea Populară Sălaj, Radu Cristescu, a ţinut să sublinieze că sediul în care urmează să funcţioneze partidul şi fundaţia este instalat strategic, în centrul Zalăului, astfel încât oamenii să-l poată găsi foarte uşor. „Dacă Primăria Zalău nu a vrut să ne dea niciun sediu, atunci noi l-am gasit. Până la urmă, cei de la Primărie ne-au făcut un bine, fără să vrea”, a spus în deschidere Radu Cristescu.
Unul dintre membrii fondatori ai Fundaţiei Mişcarea Populară, Daniel Funeriu, a arătat, apoi, o parte din obiectivele pe care şi le-a trasat împreună cu colegii săi: „Avem sedii noi, avem haine frumoase, însă cel mai important lucru este că reuşim că clădim ceva bun pentru oameni. De fapt, obiectivul nostru este de a strânge oamenii în jurul valorilor, şi nu în jurul intereselor meschine”. În opinia acestuia, un alt obiectiv important al Partidului Miscarea Populară este de a uni electoratul de dreapta. „Fără doar şi poate, acest lucru se poate materializa doar în jurul proiectelor reformiste concepute de Traian Băsescu”, a adăugat fostul ministru al Învăţământului.
Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Adrian Papahagi, a arătat că menirea partidului nu este de a lovi în Victor Ponta, „pentru că Ponta de loveşte singur, iar când nu o face, are grijă Crin să îl lovească, ca apoi să se bată între ei”. „Lumea s-a săturat de ei. La fel şi noi. Suntem deja sleiţi de toată lupta asta. Din păcate, însă, nu putem sta pe margine. Tocmai de aceea, noi facem acest partid de la zero, cu bani puţini, însă cu oameni de calitate. În spatele nostru nu sunt nici moguli şi nici evazionişti. Alături de noi sunt oameni care s-au săturat de mizeria din ţara asta. Ştiu că ceea ce spun este deja un clişeu, însă noi vrem să facem cu totul altceva. Noi suntem primii care vor începe procesul de curăţenie politică în această ţară, iar acest lucru ne întăreşte”, a conchis Adrian Papahagi.
Mai în glumă, mai în serios, la finalul întâlnirii, Radu Cristescu a anunţat că PMP Sălaj se pregăteşte deja de alegerile pentru Primăria Zalău, care, în opinia sa, vor avea loc peste şase luni, în condiţiile în care primarul Radu Căpîlnaşiu a fost declarat în stare de incompatibiltate de către Agenţia Naţională de Integritate.

Alte articole

14 Thoughts to “Mişcarea Populară şi-a inaugurat sediul din Zalău”

 1. Anonim

  Papahagi tu te auzi? Ai auzit de Cristescu?

 2. nelu

  Acest partid s-a nascut MORT!

 3. Anonim

  Funeriu, acest gropar al invatamantului , Papahagi universitar dupa numele taticului,Petrescu, fost student la batranete, Baconski campionul la nr. De voturi pe secunda in sprijinul lui Base si cristescu, un nimeni ! La asa adunatura, asa partid !

 4. Anonim

  Ieri am vazut marul – Lia Stanca, dar am vazut si viermele – Radu Cristescu.

 5. nae ledra

  Un dram de recunostinta nu aveti fata de acesti oameni,care cu eforturile lor financiare proprii ,vor o „curatire ” a clasei politice de escroci,corupti , mincinosi!!! De altfel, cred ca voi nu sunteti altii decat cei cu acte-n regula de la USL , vorbind cu pacat despre acesti oameni , fiindu-va frica de viitorul vostru , coruptilor !!!

 6. Anonim

  pmp = partidul mucosilor parveniti

 7. Anonim

  lia, cat a fost nota de plata? a achitat cristescu consumatia?

 8. Da mai Nae, ce sa-ti spun?

  Astia sigur vor sa faca politica pentru binele nostru, al tuturor…Cum sa facem sa ii credem?

 9. Anonim

  de luna viitoare presedinte o sa fie CAPILNASIU.
  Stiu din surse sigure. Este tragul ce l-a facut cu Base pentu ca ANI sa adoarma, in cazul lui

 10. Anonim

  pmp santeti cumva fosti pdl-isti voua nu va este rusine de oameni? sa va fie .Nu aveti ce cauta in salaj nenorocitilor ati facut mult rau impreuna cu mentorul vostru la dracu cu voi ca va miroase gura

 11. ioan

  primul lucru trebuie sa treceti pe la penetenciare putin pt faptele savarsite cu tatucul vostru si pe urma confiscarea averilor ilicite dobandite in vechiul PDL. sper ca justitia sa se autosesize dupa urmatoarele alegerii. veti avea colegii si de culoare rosie care merita sa stea alaturi de voi . sper sa aveti timp sa meditatii acolo cat bine si prosperitate are acest popor in urma guvernarii voastre hotilor!!!!

 12. ioan

  nu va este rusine sa mintitii sa prostitii ca acum voi vreti binele poporului!!! dumnezeu sa va arunce in fundul temnitei hotilor PDL. UNDE ESTE CRESTEREA NIVELULUI DE TRAI .LOCURILE DE MUNCA PROMISE.STABILITATEA ECONOMICA.STOPAREA SI CONTROLAREA INFLATIE SI CATE ALTE MINCIUNI MARCA PDL. cum poate un presedinte sa declare public citez,,, cine nu vrea sa ramana in romania e liber sa plece,, un presedinte nu are voie sa gandeasca in acest fel !! el trebuie sa fie garantul democratiei nu tatucul smenurilor si hotiilor infaptuite sub sigla si marca cunoscuta pdl..

 13. mm

  STAI MAI BAIETE ACUM SI ACUM CLASA POLITICA ACTUALA TI-LE OFERA IN FIECARE MOMENT CATE O BUCATICA, SUB FORMA TAXELOR, IMPOZITELOR SI DARURILOR CATRE CONSUMATOR DE PANI PUBLICI

 14. Anonim

  PMP? n-am auzit…

Leave a Comment