Mirel Taloş îl acuză pe premierul Dacian Cioloş de ignorarea instituţiei Parlamentului şi de indiferenţă faţă de problemele judeţului Sălaj

În urma sesizărilor pe care le-a primit de la locuitorii din Marca, referitor la pagubele produse de fondul de vânătoare de pe raza comunei culturilor agricole private, deputatul ALDE Mirel Taloş a făcut o interpelare către primul-ministru Dacian Cioloş.
În respectivul document, deputatul sălăjean îi cere premierului să ia “măsurile administrative şi legislative necesare pentru protejarea proprietăţilor private şi a culturilor agricole private de impactul negativ al unor fonduri de vânătoare gestionate în mod deficitar”. În susţinerea acestei solicitări, Mirel Taloş invocă Legea vânătorii, care obligă Ministerul Agriculturii să plătească despăgubiri în asemenea situaţii, în urma unei evaluări făcute de Garda Forestieră. “În fapt, precizează Taloş, din cauza procedurilor lente şi a lipsei de interes a autorităţilor şi a administratorilor, aceste despăgubiri nu se acordă niciodată”.
Deşi au trecut mai bine de două luni de la formularea respectivei interpelări, deputatul sălăjean susţine că nu a primit niciun răspuns. “Conform regulamentului Deputaţilor, în cel mult trei săptămâni ar fi trebuit să mi se ofere un răspuns. În opt ani de când sunt parlamentar am primit de fiecare dată, la timp, răspunsuri la întrebările şi interpelările mele, fie din partea unui ministru, fie a unui secretar de stat. De această dată, însă, nimeni nu a catadicsit să o facă. Aceasta este atitudinea aşa-zisului Guvern de tehnograţi, care nu au nicio răspundere în faţa nimănui”, atrage atenţia Taloş.
Din acest motiv, el îl acuză pe Cioloş că desconsideră instituţia Parlamentului şi a unui deputat de Sălaj, dar şi că nu este interesat de problema pe care am semnalat-o şi cu care se confruntă nu doar cetăţenii din Marca, ci şi cei din alte comune.

10 Thoughts to “Mirel Taloş îl acuză pe premierul Dacian Cioloş de ignorarea instituţiei Parlamentului şi de indiferenţă faţă de problemele judeţului Sălaj”

  1. Calin

    mai exista si asta? trecea zilele trecute prin centrul orasului si nu-l recunoastea nimeni… dupa 8 ani in care a fost deputat de Zalau.

  2. Anonim

    acest taloș cu stăpînul lui tăricean, jucați pe sfori de psd, sunt un c…t în ploaie

  3. Juganitul asta mai vrea un mandat de parlamentar?

  4. Anonim

    Parlamentar de Salaj: absent, necunoscut, nevazut! Opt ani ales DEGEABA! Nici ceilalti nu-s departe. Afara cu voi, n avem centura de 12 ani, suntem cel mai trist, nedezvoltat si sarac judet din tot Ardealul. Multumita parlamentarilor nostru si a celor din fruntea judetului si a.municipiului. Va multumim.

  5. nulitate cu panglica!

    pe langa Dacian Ciolos asta e alta specie…nu merita sa-i faca nici pantofii…

  6. talos

    N-am nici o treaba cu politica, as dori acolo niste oameni cinstiti si capabili, dar tu TALOS ce P.M. ai facut in parlament 8 ani?N-am auzit nimic de tine.

  7. talos

    Acum poti astepta linistit pensia speciala pentru doua mandate, pe care o plătim noi toti, dar Dumnezeu nu doarme.

  8. Anonim

    Numai injuraturi de postaci platiti.Omul asta semnaleaza o problema reala, cu care se confrunta mii de fermieri din salaj.Problema trebuia rezolvata de ciolos si gasca lui de tehnocreti incompetenti.

  9. X

    Cel mai penibil deputat din ultimii 25 de ani

  10. Anonim

    Ba Talos! Mai lasa-ne! Cine p..a mea te crezi?

Leave a Comment