Mircea Ghete preia functia de presedinte interimar al PC Salaj

Mircea Ghete preia functia de presedinte interimar al PC Salaj

Rezultatele slabe obtinute de PC Salaj, in ultima perioada, a dus la demiterea presedintelui conservatorilor salajeni, Sorin Cristea.

Prezent la Zalau, presedintele executiv al PC, senatorul Vasile Nistor, a facut cunoscut ca Sorin Cristea nu a reusit sa atinga targeturile impuse de la centru, astfel ca a fost demis din functia de presedinte interimar al PC Salaj. In locul acestuia a fost numit Mircea Ghete, un tanar om de afaceri zalauan, licentiat in administratie publica. Acesta a marturisit, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca mostenirea fostei conduceri a PC Salaj este atat de mica, incat se apropie de zero. Cu alte cuvinte, Mircea Ghete se vede nevoit sa inceapa reconstructia organizatiei, inca de la baza sa, motiv pentru care actuala conducere a partidului face un apel catre toti fostii si actualii activanti politic sa revina in partid.

Suntem un partid mic, dar in scurt timp membrii PC vor vedea ca locul nostru pe esichierul politic va capata tot mai multa importanta. Obiectivul PC este ca, in 2016, sa intre pe propriile-i picioare in Parlament. Pana atunci, insa, tinta noastra este strans legata de protocolul cu USL, cu care vom intra la guvernare. Insa, pentru ca noi nu putem pretinde prea mult, vom avea un culoar destul de stramt, a marturisit Vasile Nistor. Acesta a adaugat ca PC se bazeaza pe foarte multi tineri, astfel ca sansele ca partidul sa creasca sunt foarte mari.

Despre tratativele PC cu celelalte organizatii politice din cadrul USL Salaj, Vasile Nistor spune ca este un subiect delicat, in conditiile in care fosta conducere a conservatorilor salajeni nu a reusit sa negocieze nimic. Pana la urma, insa, presedintele executiv al PC a facut cunoscut ca astfel de negocieri vor avea loc, in curand, la nivel national, in cadrul fiecarei organizatii a partidului.

Leave a Comment