Mircea Gheţe, din nou la şefia OJFIR Sălaj

Mircea Raul Gheţe, preşedinte executiv ALDE, fost consilier judeţean şi preşedinte al Partidului Conservator (PC) filiala Sălaj, este din nou directorul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Sălaj. Şi asta începând de marţi, 13 octombrie, după ce magistraţi sălăjeni au dat câştig de cauză lui Gheţe, într-un proces pe care acesta intentat Agenţiei de Finanţare a Investiţiilor Rurale pentru suspendarea contractului de muncă.

Mircea Gheţe a fost suspendat şi din funcţia de director al OJFIR Sălaj în luna aprilie a acestui an, motivul fiind un dosar de evaziune fiscală pe numele lui, existent la acea dată pe rolul instanţei sălăjene.

Astfel, în cursl acestei săptămâni, magistraţii sălăjeni au dispus anularea deciziei de suspendare a contractului de muncă a lui Mircea Gheţe şi repunerea părţilor în situaţia anterioară suspendării. Pentru toată această perioadă de suspendare, aprilie – octombrie 2015, AFIR este obligată să-i plătească lui Mircea Gheţe drepturile salariale ce i se cuvin.

2 Thoughts to “Mircea Gheţe, din nou la şefia OJFIR Sălaj”

  1. Ion Pozitiv

    Sa-i plateasca Marc si Ciunt salariul din aprilie pina in septembrie.Au vrut sa-si puna omul lor acolo dar nu le-a mers.Bravo d-l Ghete.Justitia isi face treaba!

  2. ghencean ghita

    Am o curiozitate ,totusi, despre ce om al lor ar fi vorba?

Leave a Comment