Mircea Gheţe a demisionat din funcţia de consilier judeţean

Mircea Raul Gheţe, consilier judeţean şi preşedinte executiv ALDE, şi-a înaintat demisia din funcţia de consilier în cadrul Consiliului Judeţean Sălaj. Motivul acestui act este, spune fostul consilier, unul exclusiv politic. „Nu am demisionat din alte motive, în afara celor strict politice. Scena politică actuală reprezintă pentru mine un cadru în care funcţia mea de consilier judeţean nu o mai pot considera una potrivită”, ne-a declarat, destul de rezervat, Mircea Gheţe. Acesta s-a abţinut să facă declaraţii legate de posibile alte cauze care l-ar fi determinat să demisioneze din această funcţie importantă. Mircea Ghețe fost ales consilier judeţean în 2012 pe listele USL-PC. Acesta a fost suspendat şi din funcţia de director al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Sălaj în primăvara acestui an, motivul suspendării din această funcţie fiind dosarul de evaziune fiscală pe numele lui, existent la acea dată pe rolul instanţei sălăjene. În luna aprilie,Tribunalul Sălaj a dispus trimiterea în judecată a lui Mircea Gheţe pentru mai multe infracţiuni de evaziune fiscală, fapte descoperite de inspectorii antifraudă.

Mihai Herţe este, cel mai probabil, cel care îl va înlocui pe Gheţe în funcţia de consilier judeţean, ţinând cont de ordinea de pe lista consilierilor judeţeni propuşi de USL la alegerile locale din 2012. Herţe este născut în anul 1987, a candidat pe listele USL din partea PSD, şi este prezentator la un post de televiziune cu specific folcloric.

 

12 Thoughts to “Mircea Gheţe a demisionat din funcţia de consilier judeţean”

  1. Anonim

    fereasca Dumnezeu! daca isi pastreaza accentul si tinuta si in Consiliul Judetean, ajungem de rasul curcilor!

    1. Anonim

      cu sau fara, tot acolo suntem. O mascot in plus sau minus nu mai conteaza.

  2. O mascota care pe cetateni ii costa bani buni.

    1. Anonim

      nu e un cost mare sa ti un consilier, problema este total alta:. Acel om/=consilier ar trebui sa rezove problem, ceea ce nu face.

  3. Anonim

    de rasul curcilor!

  4. Anonim

    Daca astfel de personaje au PSD-isti pe lista atunci PSD -ul in Salaj e de rasul curcilor !

  5. Anonim

    No nici un bai . Doar r plin de mascote la toate partidele . Se incadreaza in medie

  6. Anonim

    Ghete nul intereseaza consiliul judetian ci director la AFIR caci acolos sunt bani nu in judet?????

  7. Anonim

    Hai caci e tare dar crede caci va fi director un evazionist,inca nu s-au sesizat cine trebe caci si Constantin asa ministru pleaca impreuna!!!!!

  8. Anonim

    cum poate cineva care nu are nici o legatura cu administratia publica sa ocupe o functie de consilier judetean? ce il recomanda, ce competente si cunostiinte institutionale publice are?
    e absolut incredibil!!!
    iata pana unde merge tupeul jegos..chiar nu e nimeni care sa opreasca sa se intample asa ceva..
    o anomalie..pur si simplu, o anomalie…

  9. Anonim

    Un PACALICI……….De fapt…astia suntem………

  10. Anonim

    Asta se intampla de multi ani in judetul nostru. cred ca odata cu anul viitor, trebuie sa vina vremea MARILOR schimbari si aici. depinde si de noi, in mare masura! Este uluitor ce exemplare ajung sa ne conduca si sa ne hotarasca destinul judetean, de necrezut.

Leave a Comment