Minciunile PSD Sălaj insultă inteligența sălăjenilor

Disperați că vor pierde alegerile locale și parlamentare, PSD-iștii sălăjeni împrăștie fake news-uri în spațiul public. Practic asta au învățat de la liderii lor naționali din ultimii ani (actualul deținut Liviu Dragnea, Victor Ponta, plagiatorul dovedit, sau peremista Olguța Vasilescu), iar eșecurile de la competițiile electorale din 2019 par să nu îi fi trezit la realitate. Tabloul minciunilor PSD-iste cuprinde o paletă extrem de largă – de la sondaje inventate, în care viitorii looseri roșii apar ca lideri providențiali care pășesc pe apa adunată-n bălțile de pe străzile asfaltate de mântuială, la aleși locali care au avut frământări metafizice noaptea, în vis, legate de presupuse oferte politice, la subordonați ai PSD care bat câmpii cu grație privind eventuale candidaturi, dar și articole la comandă în care sunt lăudați precum Nicolae Ceaușescu.

Sigur, nu poți să ai pretenții de la niște indivizi care, precum foștii prim secretari ai PCR, au impresia că se pricep la orice – administrație, dirijarea traficului, peisagistică sau chiar la fotbal (că de volei se ocupă, mai nou, procurorii). Doar că de acestă dată, cu siguranță, nu prea vor nimeri scorurile și vor ajunge la retrogradare din punct de vedere politic.

Cu toate acestea, chiar dacă PSD – iștii se dovedesc incompatibili cu obiectivitatea, corectitudinea politică și bunul simț, le solicităm să nu mai jignească inteligența sălăjenilor cu aberații de Radio Erevan sau Scânteia (chiar dacă le e greu să se dezică propria istorie) și să își încheie mandatele într-un mod cât de cât onorabil.

PNL Sălaj va continua să penalizeze derapajele PSD și, împreună cu partenerii noștri, vom continua dialogul cu cetățenii, atât în perioada de precampanie, cât și în cea de campanie. Suntem convinși că doar astfel putem reconstrui încrederea reciprocă între instituții, aleși locali și cetățeni, iar o relație onestă și de bună credință cu sălăjenii reprezintă baza pentru dezvoltarea sănătoasă a județului.

Sursa foto – www.magazinsalajean.ro
Partidul Național Liberal Sălaj
(P)

6 Thoughts to “Minciunile PSD Sălaj insultă inteligența sălăjenilor”

 1. Anonim

  Nici cu voi nu mi-e rusine…Bla bla-uri de campanie! terorizati poporul printr-o campanie desantata in ce priveste Covid-ul, lumea nu are bani, nu are speranta, nu are incredere…Oare cand se va indura Domnul de acest popor amarat si va da niste conducatori cu adevarat patriototi?

  1. Anonim

   Asa este. Agresivi mincinosi si obositori,mai rau decat pesedistii. In frunte cu presedintele care dezvolta deja o obsesie patologica din aceasta problema. Oricine vede asta si are putina minte, nu cade in plasa!Asa ca, cantati la alta masa.

 2. Anonim

  6:46 Teroare e in capul tau poate cine stie ceva covid 19 se „plimba”pe acolo.Am vazut ce a facut PSD in 4 ani ,adica nici unul din marile proiecte promise in 2016 atat la nivel local cat si national.Asa ca vom vota schimbarea .

 3. Anonim

  Stimati PNL-isti!Lasati bla-bla-ul politic,puneti un candidat cu sanse in batalia contra lui Ciunt! Altfel miroase a blat cu PSD.

  1. Anonim

   Pai este blat. Cel putin aici. Acum ati aflat?

 4. vosi

  Da….intra-devar miroase a infringere, asta este, din fericire pentru popor vom scapa in sfirsit de astia, ca ne-am saturat cu totii…si la final sa nu plecati fera sa serviti un strop de muitza

Leave a Comment