MARCEL CIOLACU: „Avem o propunere de premier, un tehnocrat, finanţist, fost membru PSD”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat că social-democraţii vor propune un candidat pentru funcţia de prim-ministru, în cazul în care moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece în Parlament. Această propunere este un tehnocrat, fost membru PSD, „finanţist”, informează news.ro.

„Vom merge cu o propunere de prim ministru la Cotroceni. Avem o propunere de tehnocrat şi o vom prezenta şi cu un program pe termen mediu economic. Este un fost membru PSD. Este un finanţist”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seara, la Antena 3.

Potrivit sursei citate, liderul PSD a adăugat că periodic are o discuţie „instituţională” cu persoana respectivă.

„Am o discuţie periodică, instituţională. Eu, ca şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu primesc informări, atunci mă consult cu mai multe persoane. Nu căutăm un prim ministru şomer. Nu neapărat lucrează la Banca Naţională. Va fi o propunere fezabilă”, a mai declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a exclus ca această propunere să fie Sorin Grindeanu, Vasile Dâncu sau George Maior. Întrebat dacă ar putea fi vorba de Florin Georgescu, Ciolacu a răspuns că „e o variantă, nu ştiu dacă ar dori această funcţie”, potrivit news.ro.

Sursa: www.bursa.ro

Leave a Comment