Ludovic Orban nu exclude candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024

Ludovic Orban spune că ia în calcul să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024. „Sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL, nu scot din calcul nici această perspectivă”, a spus el la Tecuci, răspunzând unei întrebări care viza o eventuală candidatură la preşedinţia României, potrivit Digi24.

Ludovic Orban a declarat: „orice soluţie este posibilă, aceasta este o decizie care se va lua ulterior. Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu preşedintele României, care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România şi va da în continuare. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a Românei şi saltul economic. (…) Până la alegerile prezidenţiale mai este timp, sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul nici această perspectivă”.

Preşedintele PNL a fost întrebat de jurnalişti care este părerea lui după ce unii lideri liberali din ţară şi-au exprimat susţinerea pentru Florin Cîţu la postul de preşedinte al partidului.

„Nu poţi sprijini un candidat care nu şi-a anunţat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democraţiei în PNL, care nu înseamnă numai desfăşurarea congresului şi alegerea preşedintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizaţie locală, înseamnă conferinţe judeţene şi abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aş putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL şi, în general, al ţării”, a declarat Ludovic Orban.

One Thought to “Ludovic Orban nu exclude candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024”

  1. Anonim

    No lasă-ne, că noi o excludem.

Leave a Comment