Ludovic Orban, așteptat în Sălaj

Liderul liberal Ludovic Orban, președinte al Camerei Deputaților, se va afla sâmbătă, 15 mai, în județul Sălaj. Acesta va fi primit de președintele Partidului Național Liberal Sălaj, Lucian Bode – ministru al Afacerilor Interne,  dar și de președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu. Ziua va începe cu o vizită pe tronsonul Nădășelu – Zimbor al Autostrăzii Transilvania, iar la Zalău liderii liberali vor ajunge și la secțiile de Pneumologie și Boli Infecțioase ale Spitalului Județean de Urgență, spații care au fost modernizate în mandatul Cabinetului Orban. În cadrul programului mai sunt cuprinse și o întâlnire cu președinții organizațiilor locale ale PNL Sălaj, precum și o conferință de presă.

 

6 Thoughts to “Ludovic Orban, așteptat în Sălaj”

 1. Celentano

  Doar CEAISESCU mai făcea vizite de astea! Sa speram ca va sfârșit ca el!

 2. Bobita

  Pe banii poporului poți sa te plimbi și peluza! Ce treacă are bode cu autostrada! De când ministrul de interne se ocupa de infrastructura rutieră? Aduce-ții aminte acestui îngâmfat ca este la Interne nu la Transporturi!

 3. Vasile

  Pe cântăreț îl iau cu ei sa le facă o cântare!! Dacă o mai sti cânta!

 4. Urare de bun venit

  Ăștia au sacrificat pensionarii, făta-le-ar șoricioaica-n pamă !

 5. Anonim

  Nu intereseaza pe nimeni! E limpede, oare? 👋🏻 Weekend placut tuturor!

 6. Cocomârca

  A venit asa cum a plecat. Degeaba! Aia pe langa el parca sunt de decor, mai.ales ” rapsodu” noroc ca se mai misca altfel ai impresia ca e afiș.

Leave a Comment