Lucian Bode, vicepreședinte al Camerei Deputaților

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat miercuri că în şedinţa grupurilor parlamentare ale partidului s-a decis ca Lucian Bode să fie vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Acum, la nivelul grupului deputaţilor, s-a luat decizia ca domnul secretar general să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Ca atare, există o echilibrare între activitatea guvernamentală şi activitatea politică la nivelul PNL”, a spus Ciucă, întrebat de ce Lucian Bode nu se mai regăseşte în noul guvern. PNL şi-a asumat participarea la guvernare cu miniştri care reprezintă componenta profesională prin care să îndeplinească obiectivele guvernamentale. De la bun început am asumat că putem avea o activitate politică cât se poate de intensă. Fără rezultate la guvernare, obiectivele noastre politice nu pot fi îndeplinite. (…) Când vorbim de politică, vorbim de rezultate la guvernare, de cealaltă parte rezultate în activitatea politică. Am luat decizia să mergem cu profesionişti în guvern şi de cealaltă parte să ne ocupăm de tot ce înseamnă activitate politică”, a susținut Ciucă, devenit președinte al Senatului, marți, la o zi după ce și-a depus mandatul de premier pentru a-i lăsa locul lui Marcel Ciolacu.

În Guvernul Ciolacu, Ministerul Afacerilor Interne va fi condus de Cătălin Predoiu, mutat de la Justiție, care va fi preluată de Alina Gorghiu.

M. S.

6 Thoughts to “Lucian Bode, vicepreședinte al Camerei Deputaților”

  1. […] Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat miercuri că în şedinţa grupurilor parlamentare ale partidului s-a decis ca Lucian Bode să fie vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. „Acum, la nivelul grupului deputaţilor, s-a luat decizia ca domnul secretar general să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Ca atare, există o echilibrare între activitatea guvernamentală şi activitatea politică la nivelul PNL”, a spus Ciucă, întrebat de ce Lucian Bode nu se mai regăseşte în noul guvern. PNL şi-a asumat participarea la guvernare cu miniştri care reprezintă componenta profesională prin care să îndeplinească… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Sa mananca si guritza lui ceva !

  3. Anonim

    „doctor” ă!… ă!… ă!… l-a pus în pită pe „doctorul” cititor-de-pe-foi.

  4. Anonim

    „Dottore” a primit și el ceva, partidul are grijă de oamenii lui !

  5. Anonim

    16,37, nu ar putea mânca un kit ?

  6. Ioan

    Daca electricianul semianalfabet Bode a ajuns al doilea om in asa zisul PNL (al Bratienilor ?!) dupa pampalaul general Ciuca , precum si vicepremier si la Camera Deputatilor,.in ROM-manelia nu mai e nimic de zis despre dezastrul tarii. Dl „doctor” bode e doctor in linguseli,, pupaturi la sefi in toate punctele un ordinar ,indisolubil legat de SECU ! Rusine nerusinatilor, tradatori de neam si tara !!

Leave a Comment