Lucian Bode: „Sălăjenii îi vor trimite pe trompetişti şi pe cei din spatele siglei PSD în lada de gunoi a politicii sălăjene”

Ultima conferinţă de presă  a Partidului Naţional Liberal Sălaj, dinaintea alegerilor parlamentare, i-a avut ca protagonişti pe Lucian Bode, preşedinte PNL Sălaj şi Otto Haller, ambii candidaţi pe listele Camerei Deputaţilor, şi pe avocatul Bogdan Ilea, candidatul PNL Sălaj pentru Senat.

Lucian Bode a ţinut să le mulţumească sălăjenilor şi celor care încheie, vineri, o campanie electorală deloc uşoară. În cadrul conferinţei de presă, Lucian Bode a declarat: “Suntem la finalul unei campanii electorale interesante, din punctul nostru de vedere. O campanie în care ne-am întâlnit cu mii de sălăjeni, pe stradă , în curţile lor, în casele lor, la locul de munca, in piete.

O campanie în care am înmânat zeci de mii de materiale de promovare electorală (ziare, flaiere, brosuri, calendare). O campanie în care militanţii nostri au promovat candidatii PNL Sălaj, profesionişti integri, programul politic al PNL -Reclădirea Naţională şi pe Dacian Cioloş, un prim-ministru onest, educat şi integru. O campanie în care am onorat toate invitaţiile în dezbateri adresate de instituţii media sălăjene şi nu numai, o campanie fără mizerii, minciună şi atacuri la persoană, din partea noastră. Pentru toată aceasta campanie, in calitatea mea de presedinte al Organizatiei PNL Salaj si de candidat pentru Camera Deputatilor, eu le multumesc, în primul rând sălăjenilor cu care ne–am întâlnit în cele 28 de zile de campanie, militanţilor nostri care ne-au sustinut in aceasta campanie (alesi locali, membri şi simpatizanţi PNL, şi nu în ultimul rând celor nouă colegi candidaţi care mi–au fost în permanenţă alături”, a spus  Lucian Bode.

Acesta a făcut o analiză dură a atitudinii pe care contracandidatul principal a avut-o, în opinia sa, faţă de PNL pe parcursul campaniei: “Nu pot sa nu remarc atitudinea PSD Sălaj şi a celor două trompete ale lor ( urmaşii lui Vlad Ţepeş şi aşa-zis << adevăraţi liberali >> ). PSD Sălaj nu a avut curajul în această campanie, să-şi prezinte candidaţii pe afişele electorale, alegând să se ascundă de sălăjeni în spatele siglei de partid, în vreme ce <<trompetiştii>> au avut un singur obiectiv: să injure, să jignească, sa arunce cu minciuni ordinare la adresa PNL şi a candidaţilor noştri. Am convingerea, că pe 11 decembrie, sălăjenii îi vor trimite la pachet şi pe trompetişti şi pe cei din spatele siglei PSD, acolo unde le este locul mincinosilor – la lada de gunoi a politicii sălăjene”, a spus Lucian Bode.

Mesaj PNL către tineri: “PSD se teme de votul vostru!”

Lucian Bode s-a adresat şi tinerilor sălăjeni. “Ştiu că sunt dezamăgiţi de noi, actuala clasă politică. Știu că sunt foarte supărați pe noi și că răbdarea lor a ajuns la limită. Şi pe bună dreptate. Acum doi ani, în 2014, tinerii au votat plini de speranță și au reușit să oprească „dezastrul Ponta” pentru România. Performanța este unică, iar pentru asta eu le mulțumesc. Totuși, să știți că nu putem da înapoi timpul, dar putem schimba timpurile actuale. Istoricul trist pe care PSD îl are la guvernare arată că oamenii fac diferenţa. Un sălăjean de-al nostru, un prim-ministru ca Dacian Cioloş poate să imprime foarte multă seriozitate în guvernarea viitoare. Pe 11 decembrie vom alege între trecut și viitor. Între Dragnea și Dacian Cioloș. Atunci când nu mai exista speranță, noi, sălăjenii, ne-am trezit!

Alături de voi, cei care credeți în valorile liberale, noi am reușit. Votul dumneavoastră din 2014 ne obligă să ducem la capăt această schimbare. România are nevoie de voi pentru un parlament cu politicieni curați și competenți. De aceea PSD-ului îi este frică de votul dumneavoastră.”, a conchis Lucian Bode. Otto Haller şi Bogdan Ilea au vorbit şi despre campania electorală a PNL, întâlnirile cu oamenii, mai ales cele din mediul rural şi şi-au exprimat speranţa că oamenii vor ieşi în număr mare duminică, la vot. Reprezentanţii PNL au criticat şi atitudinea unor reprezentanţi ai bisericii  care, la slujbele de duminică, i-au îndemnat făţiş pe oameni să nu voteze cu PNL, dând şi un exemplu – preotul din Surduc- care le-a spus enoriaşilor la ultima slujbă “să nu voteze pentru Dacian Cioloş”.

 „Dacă vreți să nu mergem înapoi, va trebui să mergeți la vot și să ducem  Sălajul şi România înainte”, i-au îndemnat pe sălăjeni, în ultima conferinţă de presă dinaintea alegerilor parlamentare, preşedintele şi candidaţii PNL Sălaj.

 

 

 

25 Thoughts to “Lucian Bode: „Sălăjenii îi vor trimite pe trompetişti şi pe cei din spatele siglei PSD în lada de gunoi a politicii sălăjene””

  1. Anonim

    Ba Haller te-am ajutat in campania de la locale din 2012 si tu acum nici nu-mi raspunzi la salut. Lasand la o parte faptul ca nu m-ai platit, cum imi ceri astazi votul? …Eu trebuie sa-mi platesc leasingul la masina mai intai, apoi sa platesc salariile angajatilor, problemele mele-s mai importante decat a lor…. ai zis tu pe atunci, fapt ce spune totul despre tine!

    1. Enikö

      De ce puneti mereu acelasi comentariu la articolele cu PNL? Va plateste cineva? Sunt doar curioasa..

      1. Anonim

        Pentru ca oamenii sa stie ce nemernici sunt.

  2. Tăunu

    De fapt, „PSD şi PNL, aceeaşi mizerie” !

    1. Anonim

      In nici un caz nu voi vota cu PSD. In toate judetele conduse de PSD este o saracie lucie. Vezi Teleorman, judetul lui Dragnea, vezi Salajul (cel mai sarac judet din Transilvania), vedeti si judetele din Moldova. PSD are interesul sa tina Romania in saracie, pentru ca oamenii saraci si needucati sunt usor de prostit.

  3. Anonim

    Bode ești ca ei! Clasa politica trebuie schimbata! Votăm USR!

  4. Anonim

    Votati pe Bodre un RETARDAT,marele politician(vai de capul nostru),ce naiba are taranu asta prost???Nu se uita in oglinda?N are gram de cultura,gram de caracter.gram de bun simt!Ce naiba a facut de cind ii ?In fine-o lipit afise….

  5. Anonim

    Gunoiul politicii salajene, acesti nemernici/hoti/lingai/lepre adunati in gasca numita pdl sunt niste nemernici, vietati ce nu se pot numi oameni. Hai sictir !

  6. Bode si acoligi lui PDListi care au nenorocit milioane de familii ,au cofiscat sigla PNL,pentru a induce in eroare electoratul .Jos PDL ul, sa-i trimitem acolo unde isi doresc : LA GHENA DE GUNOI „. Vopsiti ca falsi PNListi de toata jena, nesmtiti si tupeisti,care ne iau de fraieri si cu memoria scurta ?

  7. Anonim

    Du-te m[i Bote la m[ta-n pizdoc !

  8. AVE Bode

    PNL va fi reciclat!
    Tinerii sa va dea votul?
    Pe aia nu-i interesati bah!
    Tinerii stiu de rock,pop,iphone si pokemoni….Nici macar nu stiu pentru ce se voteaza,la fel cum nu stiau nici deputatii si senatorii de Salaj si din tara in Parlament ce voteaza!
    Pacat de Ilea ca s-a bagat in mocirla voastra ciolosheeta!
    Asa ca traiasca PSD raul cel mai mic dintre toate gunoaiele din politica romaneasca!
    Astfel mai Bode o sa-ti cam sara sigurantele si vei cauta in lada de gunoi hainele de electrician!
    La munca nu la intins mana!
    Pomanagiilor!
    PSD te votam in lipsa de altceva!

    1. Anonim

      Au primit ordin postacii pesedisti sa iasa la atac cu dezinformarile. Iesiti, oameni buni, in numar cat mai mare la vot si nu lasati pe altii sa decida in locul vostru.

    2. Anonim

      In nici un caz nu voi vota cu PSD. In toate judetele conduse de PSD este o saracie lucie. Vezi Teleorman, judetul lui Dragnea, vezi Salajul (cel mai sarac judet din Transilvania), vedeti si judetele din Moldova. PSD are interesul sa tina Romania in saracie, pentru ca oamenii saraci si needucati sunt usor de prostit.

  9. Gelu

    Toate aceste comentarii sunt marca PSD.

    Macar aveti un pic de demnitate oameni buni(?), si punctati cele 3 realizari ale PSD in ultimii 26 ani (ajutoare sociale+bani publici la biserici, vanzarea si distrugerea a tot ce insemna candva industria care trebuia retehnologizata ).
    Atat, ca altceva nu au facut.

    DESCHIDETI-VA OCHII !!!!!

  10. Anonim

    180 000 de euro. Atat este spaga la Agentia Domeniilor Statului pentru a obtine terenuri in concesiune de la stat. O firma privata i-ar fi oferit in ianuarie acest „dar” presedintelui ADS, Bogdan Ilea, bani pe care i-ar fi impartit cu ministrul Economiei, Lucian Bode, cu consilierul sau personal, Ioan Hodis si cu fostul sef al Agentiei, Radu Cristescu. Toti sunt lideri de marca ai PDL Salaj, Bode fiind chiar seful filialei.

  11. Anonim

    Toate aceste informatii sunt cuprinse intr-o nota informativa intocmita de un anumit serviciu secret, lucru confirmat de mai multe surse din cadrul Ministerului Agriculturii. De altfel, ministrul Stelian Fuia a demarat deja un control la ADS pe acest subiect, lucru precizat de anumite persoane din cadrul Agentiei. „In perioada ianuarie 2012, Ilea Bogdan, presedintele Agentiei Domeniilor Statului (ADS), impreuna cu consilierul personal, Ioan Hodis au solicitat si au primit suma de 180 000 euro de la Gafar Serin, asociatul majoritar a SC Agroser Comexim SRL Harsova (CUI 18320490), in scopul aprobarii concesionarii prin atribuire directa a suprafetei de 1146,77 ha, din care: 1138,50 ha, categoria de folosință teren arabil și teren neagricol 8,27 ha, categoria de folosință drumuri tehnologice și de exploatare agricolă. Informațiile din mediul ADS au indicat că suma de 180.000 euro a fost impartita intre Ilea Bogdan, Hodis Ioan si ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, BODE LUCIAN”, se arata in nota.

  12. Anonim

    In aceasta informare se face precizarea ca „afacerea a fost pornita de catre Cristescu Radu Mihai, fost presedinte ADS care l-a trimis pe Gafar Serin, la Ilea Bogdan” . Totusi „se pare ca, Radu Mihai Cristescu a primit prea putin din spaga, fapt pentru care a avut discutii in contradictoriu cu Ilea Bogdan”. „Din date certe a rezultat ca actualul ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Fuia Stelian, a aflat de ilegalitatile comise de Ilea Bogdan, motiv pentru care in data de 23.02.2012 l-a trimis la sediul ADS pe directorul sau de cabinet, Benea Ovidiu pentru a-i transmite actualului presedinte ca”ar fi ai bine sa nu mai semneze niciun act si sa plece”, se precizeaza in nota informativa.

  13. Anonim

    Toti subiectii din aceasta afacere sunt prinsi intr-o suveica de interese financiare si politice. Toti fac parte din organizatia PDL Salaj, care au primit functii de conducere la nivel central, in urma impartirii posturilor pe criterii politice. Presedintele ADS, Bogdan Ilea, cel care a perfectat „intelegerea” este membru PDL, fost purtator de cuvant al filialei Salaj. Consilierul sau, Ioan Hodis, este unul dintre cei mai importanti sponsori ai organizatiei din acest judet, fiind finantatorul campaniei electorale de la europarlamentare a Andreei Paul Vass, consiliera pe probleme economice a primului-ministru. Intre timp, Hodis a ajuns consilier personal al ministrului Economiei. Si nu in ultimul rand, „beneficiarul” unei parti a „cadoului” de la ADS este ministrul Economiei, Lucian Bode,presedintele PDL Salaj. Nu trebuie scos din calcule, (desi, in nota s spune ca a primit mai putin), Radu Cristescu, la randul sau membru PDL Salaj, cel care inceput afacerea si apoi a dat-o pe mana lui Ilea. „Intelegerea” cu SC Agroser Comexim a fost pusa la cale de Cristescu, in perioada cand a fost sef la ADS ( intre martie-septembrie 2011) si a fost predata urmasului sau, Bogdan Ilea. Cristescu a fost dat afara cu scandal de la ADS, in urma descoperirii de catre ministrul Valeriu Tabara a numeroaselor ilegalitati infaptuite de acesta in timpul mandatului sau. Controlele lui Tabara au dus la intocmirea a doua dosare penale pe numele lui Cristescu. De asemenea, DNA a inceput urmarirea penala si in cazul directorului Aneta Brezoianu, mana dreapta a lui Cristescu, devenita apoi, culmea… imputernicita sa semneze documentele ADS, in vremea presedintiei lui Bogdan Ilea.

  14. XXX

    SIGUR O SA VIN BODE SA TE VOTEZ CA MULTAM CA MI-AI TAIAT VENITURILE CU MAI MULT DE UN SFERTCAND AI FOST IN GUVERNUL DE TRISTA AMINTIRE.

  15. Anonim

    No Trompetistule de Bode ce zici?

  16. Anonim

    Bode și vocabularul lui din Valcau
    Un redus de nota10.
    Doar nu cumva sa ramai pe dinafara?

  17. Enikö

    D na Gorghiu ar trebui sa se iasi gura de gaica de la palton si sa se arunce in lada de gunoi a istoriei. Dl Ciolos, cu tot respectul, este un scor meritat pentru o neasumare a unei pozitii clare si asocierea ca aliat cu aceasta piază rea numita Gorghiu. Felicitări PSD. Asta se intampla când mergi pe mana unui om ostil si viclean si cand vrei guvernul meu, parlamentul meu, castelul meu, si altele, toate ale tale: Pierzi TOTUL. Iar asta e abia începutul. Raul pentru cei care au ticluit rau, abia acum începe!

  18. HOTARAT

    D-le care a-ti fost NEHOTARAT si (amicul d-lui Avocat Ilea)”STOP cu Laude” Eu nu sunt amicul sau, doar un fost client si m-am lamurit dupa ce a incasat baniiiiii….pe care i-a cerut si primit, pe scurt.,la proces nici n-a pomenit de onorariu ,dar nici de probe ca urmare rezultat fara succes- in defavoarea clientului,vi se pare Corect ??

  19. .

    Bode trebuie sa constientizezi ca ai ajuns in parlament din greseala ,nu ai nici cunostintele necesare si nici vointa de a invata si nici capacitatea .Sa afirmi de un partid format din oameni capabili sau de D-l DRAGNEA ca o sa-l arunci la lada de gunoi este un argument la afirmatia mea , ai ajuns in parlament din greseala salajenilor .Daca ramaneai ca ministru 2 ani cel mult acum petreceai craciunul la Gherla zi mersi ca nu a ajuns PNL-ul la putere si ciocu mic si vezi pentru ce legi ridici mana fratele meu ca incompetenta si prostia s-au platit in istoria recenta NU UITA ca cei multi trebuie ajutati nu cu taieri de pensii si salarii cum a facut gonoierii din PDL-ul pe care l-ai servit. Este o mare eroare sa critici oameni ca DRAGNEA sau PONTA cu toate inca neajunsurile lor , TU nu vei ajunge la nivelul lor nici sa traiesti inca 2 vieti ia aminte Parlamentarule LEGI BUNE care sa dureze mult asta vrea poporul de la voi si voteaza pentru confiscarea averilor ilegale de la cei care in goana dupa bani destabilizeaza tara si alunga.romanii in lume si lasa copii de izbeliste.

Leave a Comment