Lucian Bode n-ar spune „Nu” Alianţei D.A.

Preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a declarat miercuri că nu ştie foarte multe despre proiectul Mişcarea Populară, dar în calitate de susţinător al moţiunii Elenei Udrea, care îşi propune coagularea tuturor forţelor de centru-dreapta sub umbrela PDL, salută iniţiativa lui Cristian Diaconescu. „Deşi nu are o latură de practică politică, am constatat că Cristian Diaconescu, prin înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară, doreşte reconstrucţia dreptei româneşti”, a spus liderul democrat-liberal. Potrivit acestuia, PDL nu trebuie să aibă o abordare superficială, nici asupra Mişcării Populare, dar nici în ceea ce priveşte reînfiinţarea Alianţei D.A.: „În cele două proiecte sunt angrenaţi oameni valoroşi, care împărtăşesc principii valoroase de centru-dreapta”, a atras atenţia Lucian Bode.
Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat, luni, într-o postare pe blog, că a decis, împreună cu colegii săi, să iniţieze procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară, menţionând că noua formă de expresie îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta.
Pe de altă parte, nu cu multe zile în urmă, preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu şi cel al PNŢCD, Aurelian Pavelescu au semnat un protocol de înfiinţare a Alianţei Dreptate şi Adevăr, alianţă care, aşa cum se poate observa cu ochiul liber, nu pare să fie un deziderat utopic.

Alte articole

5 Thoughts to “Lucian Bode n-ar spune „Nu” Alianţei D.A.”

 1. Anonim

  oricum bode nu conteaza

 2. nelu

  Vai de mama voastra de porticalii.Sper sa dati si voi cu subsemnatul pe la parchete, dar numai dupa ,,apusul Chiorului” care controleaza in-justitia.Ati furat ca nesimtitii din bani luati cu imprumut de Base.

 3. proprietariide paduri

  Il vrem pe d-ul OROS si gasca lui legat pentru pradalniciia padurilor.Agentii lui economici vand mai multa masa lemnoasa de cat cumpara.

 4. Anonim

  Bode schimba-ti numele in deziderat utopic

Leave a Comment