CNS are peste 50 de elevi calificaţi la fazele naţionale ale olimpiadelor

Colegiul Naţional „Silvania”(CNS) Zalău şi-a răsplătit miercuri, 27 martie, elevii care au obţinut premii la fazele judeţene ale olimpiadelor şcolare şi au reuşit să se califice la etapele naţionale ale acestora. Circa 57 de elevi al Colegiului au păşit în careu, calificaţi la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare, pentru a primi felicitări şi câte un premiu în bani, „un ajutor pentru săptămâna în care veţi fi plecaţi de acasă”, le-a precizat Vasile Bulgăreanu, directorul CNS Zalău. Premierea a avut loc în prezenţa primarului muncipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, care de altfel le-a înmânat premiile olimpicilor, nu înainte de a-i felicita şi de a le ura succes pe mai departe.

„Calendaristic astăzi ar trebui să fie primăvară, din păcate, vedem ultimele răbufniri ale iernii, dar cel puţin avem primăvara în suflet pentru ceea ce faceţi ca excelenţă în acest liceu, doresc să-i felicit pe profesori, pe elevi, pe care încă o dată o spun şi o să repet de câte ori este cazul, e un lucru remarcabil participarea la olimpiadele şi la concursurile şcolare, lucru care ne-a făcut să ne mândrim cu voi. Felicitări, vă doresc mult succes în continuare şi sper să ne întâlnim din nou într-un careu în care să-i mai premiem încă o dată pe cei care vin cu rezultate desosebite de la nivel naţional”, a concluzionat Radu Căpîlnaşiu.
Colegiul Naţional „Silvania” are reprezentanţi la fazele naţionale la aproape toate disciplinele şcolare. Dacă la unele discipline s-au calificat mai mulţi elevi, o singură elevă a liceului a reuşit performanţa de a se califica la fazele naţionale la trei discipline şcolare. Este vorba de Oana Ciurean, elevă în clasa a IX-a, care a trecut de etapa judeţeană a olimpiadelor şcolare, atât la Ştiinţele Pământului, TIC, cât şi la Geografie.

Alte articole

One Thought to “CNS are peste 50 de elevi calificaţi la fazele naţionale ale olimpiadelor”

  1. un parinte

    FELICITARI elevilor, cadrelor didactice si nu in ultimul rand parintilor care au stiut sa-si educe, motiveze copiii.

Leave a Comment