Lucian Bode despre mazilirea lui Turcas: Daca un om a fost violat, nu-l chemi a doua zi la reconstituire!

Lucian Bode despre mazilirea lui Turcas: Daca un om a fost violat, nu-l chemi a doua zi la reconstituire!

Prima intalnire a membrilor Biroului Permament Judetean (BPJ) al PDL Salaj, in noua sa componenta in urma alegerilor care au avut loc in urma cu o saptamana, a avut loc joi. In cadrul evenimentului, au fost stabilite o serie de prioritati, luandu-se totodata cateva decizii care vin sa stabileasca o disciplina necesara intr-o asemenea organizatie, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, prim-vicepresedintele PDL Salaj, Ioan Abrudan. Potrivit acestuia, s-a mai luat decizia ca secretarul de stat Andrei Todea sa isi pastreze calitatea de purtator de cuvant in cadrul organizatiei. S-a decis ca pozitia oficiala a PDL Salaj sa fie exprimata doar de purtatorul de cuvant si, desigur, presedintele organizatiei, deputatul Lucian Bode. Ceilalti colegi pot sa faca declaratii, insa in nume propriu, a atras atentia Ioan Abrudan.

In alta ordine de idei, referindu-se la intalnirea BPJ, prim-vicepresedintele PDL Salaj a facut cunoscut ca s-a ajuns la concluzia potrivit careia Biroul trebuie reprezentat de toate zonele judetului, motiv pentru care s-a solicitat Biroului Permanent National aprobarea unei suplimentari a BPJ cu inca patru membri. Pana la urma, cei de la centru au dat aviz favorabil cererii BPJ Salaj, astfel incat numarul membrilor acestui for de conducere a fost completat cu alti patru membri noi.

Culmea face ca, desi a pierdut batalia pentru un fotoliu de prim-vicepresedinte, in lupta cu Gheoerghe Stanciu, primarul orasului Simleu Silvaniei (zona considerata ca fiind fieful PDL Salaj), Septimiu Turcas, nu se numara printre noii membri ai BPJ. Desi in termeni destul de plastici, presedintele PDL Salaj, Lucian Bode, prezent si el la conferinta de presa, incearca sa explice situatia: Daca un om a fost violat, nu-l chemi a doua zi la reconstituire!. Referindu-se in continuare la subiectul mazilirea lui Turcas, liderul democrat-liberal precizeaza ca, in PDL, votul majoritatii este suveran.

Gheorghe Stanciu a obtinut un vot majoritar in << lupta >> cu Septimiu Turcas, iar noi trebuie sa respectam acest lucru, a spus Lucian Bode. Acesta a tinut sa sublinieze ca nu se pune problema plecarii primarului de Simleu din partid, astfel incat, la alegerile din 2012, acolo unde va fi Septimiu Turcas, voi fi si eu. Lucian Bode a uitat, totusi, sa ne spuna si in ce partid se vor afla la scrutinul pentru locale.

Leave a Comment