Lucian Bode cere excluderea lui Valeriu Crișan din PNL

Decizia luată de liberalul Valeriu Crișan, de a-l urma pe pesedistul Călin Forț la Ministerul Transporturilor, nu rămâne fără urmări. Potrivit președintelui PNL Sălaj, deputatul Lucian Bode, asociindu-se cu echipa guvernamentală condusă de premierul Viorica Dăncilă, Valeriu Crișan “a făcut un pas înafara partidului”, fapt care poate duce la o sinucidere politică: “Decizia lui Valeriu Crișan de a se alătura echipei Dăncila îmi dă sentimente contradictorii. Pe de o parte, dezamăgire pentru faptul că un liberal face acest pas înafara partidului, iar pe de altă parte constat lipsa de resurse umane în rândurile PSD. Am avut o discuție cu domnul Valeriu Crișan, în care i-am explicat că, din punctul meu de vedere face o mare greșeală pentru viitorul său politic. Să te asociezi cu echipa guvernamentală condusă de Viorica Vasilica Dancilă, girată de Liviu Dragnea, echivalează cu o sinucidere politică”.

Pentru a descrie și mai exact situația în care se află Valeriu Crișan, Lucian Bode a făcut trimitere la un citat biblic: “Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci pe unul îl va urâ și pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi și pe celălalt îl va disprețui; nu puteți să slujiți lui Dumnezeu și lui mamona”…

În concluzie, Lucian Bode este de părere că decizia cea mai corectă este ca Valeriu Crișan să fie lăsat să-și urmeze drumul politic pe care și l-a ales. “Cred că drumurile noastre politice s se despartă. Eu și colegii mei din PNL nu vom tolera astfel de comportamente și acțiuni politice din partea unui liberal care acceptă o ofertă din partea PSD”, a conchis deputatul. Astfel, joi, după-amiază, Biroul Politic Municipal al PNL Zalău va lua o decizie în ceea ce-l privește pe Valeriu Crișan în prima ședință, decizie care, cel mai probabil, va fi una de excludere a sa din structurile liberale.

Liberalul Valeriu Crișan a fost numit recent șef de cabinet al secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Călin Forț, președintele PSD Zalău.

Reamintim că Valeriu Crișan – fost vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj în perioada 2012-2016 – a fost propus de PNL Zalău pentru a candida la functia de primar la alegerile din 2016, ca apoi să fie retras din cursă pe ultima sută de metri, fiind înlocuit de Radu Capîlnașiu, primar în funcție la acea dată.

 

Leave a Comment