Cauţi un loc de muncă? Vezi unde se fac angajări

Prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, 26 de agajatori pun la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 108 de joburi, 40 la sută dintre ele, în producţie şi prestări servicii. Firmele de profil sunt în căutare de contabili, specialişti marketing, sudori, ingineri, strungari, turnători, şoferi şi electromecanici.
În confecţii este nevoie de 31 de croitori, confecţioneri asamblori articole din textile, muncitori necalificaţi şi confecţioneri articole din piele, în timp ce oferta firmelor de comerţ cuprinde 21 de posturi, pentru vânzători şi lucrători comerciali. Alte opt locuri de muncă sunt disponibile în industria lemnului, pentru tâmplari, operatori poliesteri, dar şi muncitori necalificaţi, în industria alimentară, două (bucătar şi ajutor bucătar), iar în construcţii, unul (necalificat).
Angajatorii sălăjeni caută în special persoane cu studii medii cu sau fără calificare. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile şapte locuri de muncă: responsabil de etică şi de conformitate, inginer construcţii civile industriale şi inginer în industria construcţiilor de maşini, contabil, specialist marketing şi programatori în sistem informatic.

Leave a Comment