Lucian Bode, audiat la DNA, în calitate de martor

Președintele PNL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a fost audiat luni la DNA, în calitate de martor într-un dosar ce priveşte finanţarea campaniei electorale din 2012. Deputatul liberal a precizat că el nu a avut nicio responsabilitate în ceea ce priveşte finanţarea campaniei electorale a PDL, întrucât era membru al Biroului Politic Naţional şi secretar general adjunct. „Am fost citat în calitate de martor într un dosar ce priveşte finanţarea campaniei electorale din 2012. Eu sunt de 18 ani în serviciul public şi este pentru prima data când dau o declaraţie în calitate de martor. Eu mă bucur dacă pot să ajut organele de ancheta cu o declaraţie de martor. Nu pot să vă spun nici ce întrebări mi-au pus procurorii, nici ce răspunsuri am dat. Este vorba de finanţarea campaniei electorale din 2012. Eu, în calitate de membru al Biroului Politic Naţional (al PDL, n.r.), secretar general adjunct, nu am avut nicio responsabilitate în ceea ce priveşte finanţarea campaniei electorale”, a spus Lucian Bode, fost ministru al Economiei în Guvernul Ungureanu.

17 Thoughts to “Lucian Bode, audiat la DNA, în calitate de martor”

 1. Anonim

  vine sfarsitul Lucica

 2. Kiolvesi

  Schimba-i Doamne calitatea!
  Aiba-l DNA in paza!

 3. miau miau

  Mai frate si eu care credeam ca LB e fata fff mare

 4. Anonim

  bodila vine dna, vine ca sa te ia. adicatelea nu stii de unde s-au finantat pedeleprele tale in campanii. mah, tu minti mai ceva ca pinochio…

 5. ada

  toate partidele s-au finantat la fel: ILEGAL. Se stia de foarte mutl timp asta. Insa legea se aplica doar unora. Oare asta e LEGAL? Sau macar MORAL? Lucian Bode este parlamentar, sa avem putin respect. Lucian Bode nu este problema politicii salajene, a reusit in politica la o varsta la care altii inca se scobeau in nas.

 6. Anonim

  Minte !!!!!!!!!!!!! A fost audiat,în calitate de suspect, în legătură cu traficul de influență săvârșit cu ocazia angajării fratelui său la Vama Sălaj.Astăzi vămuiți,domnule Bode ?

  1. Anonim

   Mai poti gireado?

 7. Anonim

  omul asta daca a putut a ajutat iar daca nu a putut macar nu te-a incurcat…… mergeti la parlamentarii de varsata a 4 -a sa vedeti cum va mint de usor si cu cata nerusinare…… ori poate asta va place… Lucian Bode un deputat cinstit.

 8. Anonim

  Un infatuat devenit parlamentar printr-un noroc/

 9. Anonim

  IN NENOROCIT EXCROC BANDIT LIBIDINOS

 10. Anonim

  Sal bage dracu in MOCANU .ca el la facut I’m dupa care sarpele de Bode la Muscat mortal

 11. Anonim

  Sal bage dracu in MOCANU .ca el la adus in 2008 prin satele noastre cerand Sal votam.Dupa care la Muscat sarpele deBode

 12. Anonim

  Excrocul aceste este cel mai reusit produs al securitati lui Stanca nu are Tata nici mama distruge pe toti care gindesc altfel decit el.pirghiile sint Moe Cioros Butiri impotriva celor care nu for .ca cotizeze

 13. Anonim

  Hotu siinfractoru Bode

 14. Anonim

  Nesimtitul nesimtitilor, aceasta creatura ordinara, lingaul lingailor bode.

 15. Anonim

  IN campanie d-l BODE inafara de a critica PSD nu a facut nimic nici macar nu sa straduit cu partidul sau sa ne prezinte un fel de program de guvernare nu stiu ce va afla DNA_ul de la dansul ca oricum nu se pricepe la ceva constructiv nici in calitatea pe care o detine acum Daca mai dura mult guvernul UNGUREANU in mod precis fostul ministru BODE acum era ascuns privirilor noastre .

 16. anonim

  Bode=bade=bicisnic=bisnițar=binele neamului romînesc=sarăcie, mizerie , tupeu,=parazit uman

Leave a Comment