Liviu Dragnea ar putea sta în spital o săptămână. Liderul PSD nu s-a prezentat luni pentru audiere la Înalta Curte

Liviu Dragnea ar fi trebuit să fie prezent, ieri, la alegerile din filiala PSD Brăila, iar astăzi la Înalta Curte de casație și Justiție, pentru a fi audiat în procesul privind DGASPC Teleorman. „Medicii au stabilit aseară să îl interneze și i-au interzis să iasă din spital! Trebuie să înceapă să își facă tratament. Vor decide medicii dacă este nevoie de operație, intervenție chirurgicală sau nu în cursul acestei zile. În orice caz nu l-au lăsat să se deplaseze. Au zis că a riscat foarte mult cu acele dureri să meargă în tot turneul prin țară”, a afirmat Ștefănescu, duminică.

Secretarul general al PSD a adăugat că va ține ședința de duminică pentru alegerea conducerii filialei PSD Brăila, iar ulterior se va reîntoarce la București pentru a îl vizita pe Liviu Dragnea la spital.

Anterior, Codrin Ștefănescu afirma că Liviu Dragnea a avut o repriză de discopatie, de sciatică, iar sâmbătă problemele s-au acutizat.

„A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să își facă un RMN să își facă analize și să asculte sfatul medicul. După ședința de la PSD Ilfov ne-am împărțit. Eu și colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre București. Liviu Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize”, spunea secretarul general al PSD sâmbătă.

Liviu Dragnea a început să acuze dureri de spate imediat după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece. Președintele social-democraților a fost în aceste zile în turneu la organizațiile locale PSD, iar duminică ar fi trebuit să fie la Brăila.

Luni, 18 martie, a fost un nou termen în dosarul privind angajările fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, termen la care liderul PSD ar fi trebuit să se prezinte pentru audieri.

Dosarul a fost amânat de mai multe ori, începând din septembrie anul trecut, din cauza controverselor privind constituirea completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Preşedintele PSD Liviu Dragnea ar putea sta toată săptămâna în spital, în urma problemelor pe care le are cu spatele. Medicii au decis să repete o serie de analize, inclusiv RMN-ul, iar în cursul zilei vor decide dacă va fi operat sau i se va da tratament. 

Foto: © Magazin Sălăjean

 

 

2 Thoughts to “Liviu Dragnea ar putea sta în spital o săptămână. Liderul PSD nu s-a prezentat luni pentru audiere la Înalta Curte”

  1. Anonim

    Eu cred că n-are nici pe dracu infractorul Dragnea! Asemenea probleme de sănătate precum cele pretinse de gășcarii lui nu apar tam-nisam, tocmai cînd ai înfățișare în justiție. Iar dacă 1% este adevărat, sper să fie cît mai grave (=cărucior), încît să-l lase țiitoarea și „colegii”.

  2. Anonim

    Nu ne scapa Dumnezeu de hodorogul asta parsiv… Incep sa i se arate semnele de boala… A nenorocit toata tara asta!

Leave a Comment