Lipsit de viziune și idei, PSD-istul Ciunt se laudă cu proiectele liberalilor

Aflată pe ultima sută de metri la conducerea Zalăului, administrația Ciumei Roșii, găsește de cuviință să se laude cu proiectele demarate de fostul primar liberal al muncipiului. Proiecte pe care nu le considerau oprtune în urmă cu trei ani. Dar lipsa ideilor originale, dublul limbaj și populismele ieftine fac parte din recuzita PSD-istă, atât la nivel național, cât și la nivel local. Astfel, în mass media locală au apărut știri referitoare la construirea unei baze sportive și a unui bazin de înot în zona Dâmbul Morii. Ce au omis să precizeze pesedeii zălăuani e că acest proiect aparține PNL și că a fost demarat încă din 2011, când a fost aprobat un PUZ pentru bază sportivă, stadion, sală polivalentă, teren de înot etc., în zona Dâmbul Morii. De asemenea, tot în mandatul liberalilor au continuat demersurile – a fost emis certificatul de nomenclatură stradală și au continuat demersurile pe lângă autoritățile centrale. Din păcate, Guvernele PSD-iste i-au pedepsit pe zălăuani, tergiversând realizarea acestui proiect important. Sigur, nici actualul primar nu considera importantă această investiție și susținea (în același stil al populismului deșănțat PSD-ist) că ar fi mai importante alte obiective, precum parcul industrial (de care nu s-a ales nimic sub conducerea Ciunt, Bălăjel & Co). Trebuie remarcat că sub #GuvernareLiberală și Ministerul Dezvoltării este mai atent la problemele zălăuanilor. Spre deosebire de PSD – iști, noi nu punem la îndoială necesitatea acestui proiect. Din contră, îl considerăm necesar și vom susține realizarea acestuia. Ne-am fi dorit însă ca liderii PSD-iști să aibă un dram de decență și responsabilitate și să recunoască realitatea evidentă și să nu-și aroge merite care nu le aparțin. Dar, până la urmă, nu ar trebui să avem pretenții când vorbim despre susținătorii și aplaudacii pușcăriașului Dragnea sau a „reducătoarei de democrație” – Viorica Dăncilă…
PNL Sălaj

Alte articole

16 Thoughts to “Lipsit de viziune și idei, PSD-istul Ciunt se laudă cu proiectele liberalilor”

 1. Anonim

  Otravita si blestemata clasa politica! Altceva nu stiti, nici voi de la putere nici ei! Doar ” Ba pe-a ma-tii”, denigrare, huiduieli, razboaie si dat la picioare si pe la spate cand si cum se poate. De aceea suntem unde suntem. Cand erati voi, ca ati stat 12 ANI la carma Zalaului, Cota si Balajel se puneau cu fundurile de a curmezisul pe orice proiect. Acum, Pnl face la fel, indiferent ce se voteaza pentru orasul asta amarat. Ambele tabere sunteti aceeasi troaca de porci, nu va deosebeste nimic. Zalauanul sta si ofteaza an de an, si suspina o data la patru ani. Sa va fie rusine tuturor! Rusine!

 2. Neluțu

  Câtă dezinformare. PNL oricum nu are șanse să câștige alegerile în Zalău. Am văzut 12 ani de conducere liberală cum zic ei cate s-au făcut. Un parc și atât???

  1. Anonim

   Daca e dezinformare, apartine PNL. E un comunicat de presa.

 3. ReM

  Dupa ce 8 ani ai condus orasul, iar cea mai mare „realizare” a fost semafoarele „inteligente”, sensurile giratorii (ex cel de langa benzinaria Mol a cost 5 MILIARDE lei vechi) sau cei 2 mp de WC public de langa Prefectura care a costat 1,2 miliarde lei vechi ori toaleta din Parcul Central – 50.000 euro , sa vii sa spui ca PSD-ul ti-a furat ideile (proiectele) mi se pare de toata jena. Spun doar atat: Doamne freeste sa va fi continuat cineva”proiectlele! Zurliilor, ati amplasat 5 radare pe 1 km de boulevard, noroc cu Politia Romana ca v-a dat peste nas. Atat v-a dus capul! Mai bine v-ati vedea de guvernare ca pare ca o sa dati de belea.

  1. Anonim

   Nu 8 ani, ci 12.

 4. ReM

  Anonymus, vad ca esti un fel de gesta peneleum. Sa le luam pe rand. Cladirea Transilvania a fost reabilitata de mantuiala. Stiu, nu e vina pnl-ului, dar nici nu-i cazul sa te grozavesti cu ea. Clubul Tineretului a costat reabilitarea mai mult decat pe oricine altcineva ar fi ridicat o cladire identica de la zero. Nu crezi, verifica! Parcul… uf, 4 milioane lei pt 3 alei crapate si cultura urbana a falusului. Ce sa zic, daca-ti place… ma rog. Acoperirea partiala a Vaii Zalaului. Da, proiect finalizat de actualul primar, celalalt n-a reusit in 4 ani sa-l termine. Hala agroalimentara, la fel, proiect inceput apoi blocat. Deblocat si finalizat de Ciunt. Canalizarea?! Pana sa o “reabiliteze” pnl-ul nu aveam tasnitori dupa orice ploaie mai zdravana, aproape la fiecare intersectie inclusiv in fata Primariei. Probabil din lipsa de arteziene  Iluminatul public? Stiu ca esti glumet, dar iti aduc aminte ca fostul primar a redus nr lucsilor spunand ca “nu e cazul sa citim ziarul pe bulevard sau pe platoul de marmura”. Bunn, de altele zici ca nu-ti mai aduci aminte. Te cred, cine naiba mai stie ca doar 1 sens giratoriu a costat 5 miliarde lei vechi, sau o buda de 2mp 1,2 miliarde lei vechi, iar semaforizarea ma mir ca ai omis-o, mai cu seama ca-ti seamana.

  1. Anonim

   Mai dius mai termina ca esti mic de tot ,cică penelist?!

 5. Anonim

  Da , jos ciuma rosie si SUS CIUMA CACANIE /BRUNA (a se vedea semnificatia „ciumei brune” in DEX) , condusa de doi alogeni (straini la propriu/figurat de tara/popor) ; neamtul Werner si ungurul ORB(an) ??!!

 6. Anonim

  21 17 = ReM =un frustrat pdlist;22 47 alt frustrat cică penelist, angajat la buget psihopat fără scăpare doar teapa lui Țepeș Vodă te poate lecui de prostie infinita/ incurabilă, jegurilor.

 7. Anonim

  21 17 = ReM =un frustrat pdlist;22 47 alt frustrat cică penelist, angajat la buget psihopat fără scăpare doar teapa lui Țepeș Vodă te poate lecui de prostie infinita/ incurabilă, jegurilor.Niste PUTORI bugetare amândoi.

 8. Anonim

  Sunt apolitic dar intr o tara civilizată proiectele se continua indiferent de culoarea politica. Beneficiar este plătitorul de taxe cetățeanul daca un proiect este bun . Tot ce se dace se dace fin taxe si impozite nici psd nici pnl nu pun un leu eventual il fura . Acest articol a vrut sa aduca laude don pacate nu este la cine pnl inca nu a demonstrat nimic fupa aceasta schimbare

 9. Anonim

  3 15 nu zău? Apolitic roșu sau albastru? Sau poate chiar o cartita galbenă?

 10. Anonim

  e in singe pentru PSD sa nu sustina si apoi sa fure idea sau sa se laude cu lucrul Acela.

 11. Anonim

  Rem de la 22.07 oare de unde ai cifrele ?Noi nu avem acces la aceste date .Nici cu cat asfalteaza Ciunt sI Balajel.Stim doar cu cine, ca vedem numerele de la masini.Sa inteleg ca lucrezi in primarie?Atnci inteleg ca doar v-a triplat salariile

Leave a Comment