Liberalii sălăjeni pun tunurile pe contracandidaţi

Peneliştii sălăjeni califică gestul deputatului democrat-liberal Lucian Bode de a plasa bannere la ieşirea din Şimleu Silvaniei înspre Nuşfalău şi Pericei ca fiind o dovadă de disperare. “Bode îşi asumă meritele pentru o seamă de investiţii, precum reabilitarea unor drumuri naţionale, judeţene şi chiar comunale. Tipul acesta de campanie şi faptul că a furat startul oficial arată disperarea deputatului, care simte că îi fuge drumul reabilitat de sub picioare”, a declarat preşedintele PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.
“Lucian Bode se laudă cu o serie de realizări, dar omite să menţioneze că a fost părtaş la reducerea salariilor, a pensiilor, a indemnizaţiilor pentru creşterea copilului, la eliminarea trusoului pentru nou-născuţi. La un politician atât de tânăr, amnezia s-a instalat cam repede”, a completat Dorel Oros, candidatul USL la Camera Deputaţilor pe Colegiul 1 Şimleu Silvaniei. Acesta i-a cerut în mod public lui Bode să spună care este legătura dintre deputatul PDL, 180.000, kilowatt, watt, euro şi Hârşova.
Radu Căpîlnaşiu este de părere că Bode a selectat candidaţi mai slab cotaţi pentru celelalte colegii din judeţ, pentru a fi primul în ierarhia internă. “Poate fi o strategie păguboasă”, a ţinut să-l atenţioneze preşedintele PNL Sălaj.
Nici competitorii din PP-DD nu au scăpat de atacurile liberale. “Sunt convins că şi PP-DD, acest partid-televizor, va strânge voturi în Sălaj. Despre candidaţii săi nu merită să vorbim prea multe. Ioan Mocan (contracandidatul lui Oros, n.r.) este astăzi în PDL, mâine e independent, pentru ca în ziua următoare să-l găsim în PP-DD. Vă las pe dumneavoastră să ghiciţi viitoarea locaţie unde-şi va petrece timpul liber”, a spus Căpîlnaşiu.
Pe Onorica Abrudanu, candidatul PP-DD la Camera Deputaţilor pe Colegiul Zalău, preşedintele liberalilor sălăjeni o consideră “o pată de culoare între candidaţi” şi adaugă că s-a remarcat graţie traseului politic parcurs, de la PRM, la PDL şi acum la Partidul Poporului, dar şi celor două “descoperiri” făcute “cu foarte-foarte mare stupoare”: blocurile ANL au fost repartizate necorespunzător şi că pe platou există o toaletă.

Alte articole

53 Thoughts to “Liberalii sălăjeni pun tunurile pe contracandidaţi”

 1. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos, campion national la spart bani publici in deplasari: A reusit sa cheltuiasca 91 de milioane de lei vechi doar pe deplasari
  Etichete: deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos, salaj
  Deputatii si-au decontat din bani publici zeci de zboruri facute în interes personal sau la actiuni de partid. Cotidianul a facut topul parlamentarilor „zburatori” care, numai în ultimul an, au usurat bugetul Camerei Deputatilor cu aproximativ 14 miliarde de lei vechi.

  Potrivit topului realizat de Cotidianul, campionul deplasarilor este liberalul Mirel Talos, deputat de Bucuresti, care a cheltuit 91 de milioane de lei vechi. Vicecampion – independentul Cozmin Gusa, cu 87 de milioane de lei vechi. În top mai sunt însa si alti alesi ai Bucurestiului: Adrian Nastase si Ecaterina Andronescu de la PSD sau liberalul Mircea Ciopraga.

  Unii parlamentari au admis ca zborurile lor nu au avut legatura cu activitatea parlamentara. De exemplu, Anca Constantinescu, deputat PD-L, a recunoscut pentru Cotidianul ca a zburat pe banii publici ai Camerei la actiuni de partid. PD-L a propus ca solutie la aceasta problema reducerea numarului de parlamentari sau eliminarea unei Camere.

  „Cred ca pâna la urma propunerea pe care noi am facut-o ca Parlamentul sa fie unicameral si cheltuielile pe care parlamentarii le fac sa fie strict monitorizate cred ca este una care ar trebui sa fie dusa pâna la capat”, a declarat Elena Udrea.

  Directorul Institutului pentru Politici Publice, Violeta Alexandru, sustine ca abuzurile au loc în tot spectrul politic si ele nu pot fi stopate indiferent de dimensiunile Parlamentului.

  „Adevarul este ca multi dintre parlamentari nu justifica ce au au facut la fata locului. Si un Parlament mai mic tot asemenea comportamente ar avea”, a precizat Violeta Alexandru.

  Legea prevede, în cazul parlamentarilor, gratuitate pentru transportul intern fara nicio restrictie privitoare la scopul calatoriei.

  1. Alin

   Copy paste. Asta sti, asta faci!
   Cred ca e inutil sa-ti aduc argumente.
   Oamenii ca tine nu vor sa le auda!

   1. Anonim

    da’ poate vrea sa le completeze mr. Ponta Copy/Paste

 2. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos, sinonim cu incultura: Pentru parlamentarul Talos intoleranta religioasa este reprezentata de o piesa de teatru a Alinei Mungiu
  Etichete: deptutatul mirel talos, deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos
  Intoleranta religioasa acapareaza Romania

  Parlamentarul Mirel Talos vrea amenzi cuprinse intre 2.000 si 50.000 de lei si chiar inchisoare de la 1 la 3 ani pentru cei care tin discursuri „care instiga la violenta, ce au avut drept urmare declansare unor violente reale impotriva altei comunitati religioase”. Cei care se vor ocupa de sanctionare acestor fapte sunt politistii si procurorii, „care in baza unor reclamatii vor face cercetari”, este de parere liberalul.
  [..]
  Parlamentarul a dat si un exemplu de intoleranta religioasa petrecuta la noi in tara: „Acum cativa ani s-a jucat o piesa de teatru a Alinei Mungiu, unde Isus era prezentat ca si casatorit cu Maria Magdalena si avea copii”.
  Putea da o gramada de exemple reale de la noi, dar pentru el intoleranta religioasa e ..piesa de treatru a Alinei Mungiu.

  Acesta nu instiga la violenta, dupa cum s-a vazut, piesa nu s-a soldat cu atacuri împotriva crestinilor de catre hoarde de atei salbatici.

  Pur si simplu prezinta o imagine a fanteziei crestine diferita fata de cea oficiala.
  Sa ne aducem aminte ca tot un membru PNL – primarul din Oradea – a interzis ca în orasul sau sa se desfasoare într-un local privat un concert rock pe motiv ca niste babe l-au sunat si i-au spus ca e „concert satanist”.
  Iar el, în calitate de crestin, nu putea permite acest lucru. Concertul nu era satanist, dar pentru asta tot n-a mai avut loc.
  Libertatea de exprimare e dreptul de la care pornesc toate celelalte!
  Inclusiv crestinopatul care a ars coranul trebuie lasat sa faca asta în continuare, pentru ca ceea ce a facut el a dezvaluit lumii întregi adevaratul caracter al habotnicilor, indiferent de religie!
  Ce urmeaza? Arderea cartilor si a ereticilor?
  sursa

  Adica de ce nu putem pune la indoiala sau prezenta o alta imagine decat cea oficiala? Iar cea oficiala, cat este de documentata si dovedita? De ce nu am libertatea sa ma indoiesc vis-a-vis de ceva ce poate este doar o fantezie?
  Stiu, de exemplu, ca în legatura cu învierea nu e totul în regula. Nu prea sunt dovezi, si alea care sunt sunt subtiri rau de tot. Pai, ce, daca vad un mormânt gol, se cheama ca a-nviat raposatu’? Si alte dovezi nu prea mai sunt. Ca au zis unii una, si altii alta? Hai sa fim seriosi?
  Sunt multe lucruri care ma intriga în legatura cu povestea asta. De exemplu, durata „învierii”. Patruzeci de zile, ca dupa aia s-a „înaltat”. Patruzeci de zile în care a facut … ce? Si-a sters contul de pe haifaiv, a fost la Mall, a mai tras o cârja mironositelor, sau ce-a facut? Pentru ca patruzeci de zile nu înseamna, de fapt, nimic, mai cu seama celor care cunosc bancul cu bunicul mort, tinut în balcon pâna la venirea pensiei. Daca, dupa înviere, ar mai fi trait cinci-zece-douazeci de ani ani si ar mai fi facut „n” minuni, hai ca ar mai fi fost ceva. Dar, asa, a înviat, dar putini au fost „fericitii” care au putut constata asta nemijlocit. Pentru ca, asa-zisa înviere a lui Iisus a fost cam ca al doilea mandat al lui Basescu: fara „bai de multime”. Oare de ce?

  Toate razboaiele, toate revolutiile, toate revoltele nu au fost altceva decât lupta „dreptcredinciosilor” împotriva „strâmbcredinciosilor”! Stiu, oare, acesti oameni ca „marturisirea” fara dovezi suficiente a unui astfel de „miracol” se poate numi si SPERJUR si e pedepsita cam peste tot? Ba bine ca nu, numai ca religia aduce influenta, putere si bani. Multi bani, mai multi decât orice alta campanie de fundraising. Si-atunci, ce mai conteaza ca minunatele elixiruri care ar trebui sa aduca „mântuirea” în cer, aduc, de fapt, saracia, suferinta, mizeria pe pamânt? Pentru misei acest lucru nu este deloc important.
  Ia uitati niste stiri: în Basarabia, „focul haric” a fost adus pe banii lui Vlad Filat, premierul Moldovei. Wow! Da’ de ce-o fi facut-o? Ei, stie el ce stie, nu? În România, printre cei care au adus „sfânta lumina” se afla si cercetatul (de DNA) primar Poteras. Super! Cum e, dragi crestini, sa primiti lumina din mâna unui HOT? Shit!
  Fara îndoiala, în Biblie se gasesc multe lucruri interesante, si chiar frumoase, dar si idiotenii de genul asta:

  Daca marturisesti deci cu gura ta pe Iisus ca Domn, si daca crezi în inima ta ca Dumnezeu L-a înviat din morti vei fi mântuit. (Romani 10:9)

  Asadar, orice crima, orice josnicie e îngaduita si nu pericliteaza în niciun fel „mântuirea” atâta timp cât „îl marturisesc pe Iisus ca Domn” si cred ca „Dumnezeu L-a înviat din morti”. Strasnica judecata, nu-i asa? Si geniala campanie, nu?
  sursa

  originar.blogspot.ro

  1. Vio

   Liberattea este inteleasa gresit de multi dintre oameni. Ideea lui Talos a fost inspirata din evenimentul din SUA (un pastor a dat foc coranului), fapt ce-a dus la izbucnirea unor violente in lumea araba si chiar decesul unor protestatari.
   Trebuie sa respectam fiecare credinta in parte, iar cei ce nu simt lucrul acesta trebuie sa fie siliti s-o faca. Cum altfel decat printr-o lege?

 3. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos abereaza la rece: Cum vrea deputatul de Salaj sa „educe” poporul roman
  Etichete: deptutatul mirel talos, deputat salaj, deputatu mirel talos, gheorghe mirel talos, mirel talos
  Nu e de ajuns ca statul finanteaza tot felul de reviste culturale. Avem, de asemenea, posturile publice de radio si tv care produc emisiuni culturale apreciabile (pacat ca s-a renuntat la Cinemuzica). Sa nu uitam si de cele private, Discovery sau National Geographic, accesibile tuturor. Dar totusi, ceva ne face sa credem în continuare ca românii sunt doar niste consumatori inculti care la un pahar de palinca si un blid cu mamaliga discuta despre… nimic.

  În consecinta, multi oficiali îsi asuma misiunea sacra de a educa poporul asta incult cu ajutorul diferitelor legi si discursuri moralizatoare prin care ne spun ce „trebuie” sa facem.
  Pacat, ca acestea nu vizeaza nicicum sistemul de învatamânt din a noastra dulce Românie – e bun, doar avem sute de olimpici si mii de angajati la Microsoft si ne mândrim ca suntem hackeri de exceptie.

  Acum Mirel Talos propune solutia: hai sa obligam televiziunile private sa aiba emisiuni culturale sau educative. Proiectul legislativ propus de deputatul PNL vrea sa oblige „televiziunile generaliste” sa „difuzeze saptamânal cel putin 120 de minute de emisiuni culturale sau educative.” (TVR Cultural ce face?) Nu numai atât, „posturile de stiri – noteaza DailyBusiness – trebuie sa transmita în fiecare saptamâna 30 de minute de astfel de programe.”

  În plus, se pare ca Talos are si sprijinul CNA. Cât de nedemocratic poate fi acest proiect legislativ? Cât de neconstitutional? Pai de ce sa patrunda statul în agendele posturilor private mai mult decât o face deja? Si de ce trebuie ca acum televiziunile private sa educe România?

  Pentru ca televiziunile sunt jenante? Nu e o scuza si nici un motiv. Standardul de calitate ar trebui sa fie impus de catre TVR prin emisiunile pe care le difuzeaza, iar dupa cum observ, în ultima vreme chiar reuseste. Când aprind televizorul, TVR e prima alegere. Fiecare alege ce vrea.

  Cu alte cuvinte, pe lânga ca proiectul legislativ e absurd, mai e si redundant. Dar mai pot continua.

  Proiectul respectiv propune doar o schimbare în forma si nu în esenta. Si ne plac formele foarte mult. Acordam multa atentie detaliilor secundare încât ne ne e greu sa privim o problema în ansamblu ca sa-i identificam sursa ei reala. Nu astfel de legi vor contribui cu adevarat la educarea românului, nu asa se procedeaza. În schimb, cei care sunt cu adevarat interesati de aceasta problema ar face bine sa se uite mai atent la învatamânt (de la cel primar la cel universitar) care e haotic si înca bazat pe toceala.

  Un om cu adevarat educat va renunta la emisiunile proaste, indiferent ce post le difuzeaza. În consecinta, televiziunile private se vor conforma nevoilor consumatorilor prin producerea unor emisiuni mai elevate. E simplu.

  P.S. – cred ca acei angajati Microsoft sunt în mare parte autodidacti.

  Vlad Jecan, voxpublica.realitatea.net

 4. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos, deputatul ilegal: Sta fara drept in casa RAAPPS, cu toate ca a contractat un imobil si de la ANL
  Etichete: deputat mirel talos, deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos
  Ziarul Unu a prezentat de curând lista cu politicienii care continua sa ocupe ilegal case si locuinte ale Regiei Autonome – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS). Printre acestia se numara si fostul consilier al premierului Calin Popescu Tariceanu, Mirel Talos. Deputatul liberal continua sa stea fara drept in casa RAAPPS, cu toate ca a contractat un imobil si de la Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL).

  Mirel Talos a fost consilier al premierului Tariceanu din 2005 pâna in 2007. La 13 aprilie 2005, deputatul PNL a primit o locuinta din partea Regiei, situata pe Bulevardul Dacia nr. 55, din Sectorul 1 al Capitalei.

  Au trecut mai bine de trei ani de la acel moment, iar Mirel Talos continua sa locuiasca la aceeasi adresa. Asta chiar daca, conform legii, el trebuia sa elibereze locuinta in momentul in care a parasit Cancelaria premierului. Potrivit RAAPPS, pe numele parlamentarului liberal au fost trimise mai multe notificari prin care i se cerea sa elibereze locuinta din strada Mihai Eminescu, insa acestea nu au avut nici un efect. Interesant este ca Mirel Talos declara la inceputul lunii octombrie ca va elibera casa in câteva zile, sustinând ca nu stie când ia expirat contractul cu RAAPPS. A trecut mai bine de o luna, insa fostul consilier al lui Tariceanu pare sa fi uitat de declaratia data. In prezent, intre Regie si deputatul liberal se desfasoara un proces, dosarul fiind pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 si având urmatorul termen la data de 11.12.2008.

  Sotia si casa de la ANL

  Cert este ca Mirel Talos nu se poate plânge ca nu ar avea unde sa stea, in cazul in care ar elibera casa primita de la RAAPPS. Asta, pentru ca in acelasi an in care parlamentarul primea o locuinta de la RAAPPS, sotia sa, Marilena Talos, contracta o casa de la ANL. Este vorba despre un imobil cu o suprafata de 210 metri patrati, ce face parte din complexul rezidential situat pe Strada Parcului, din spatele Romexpo. Mirel Talos sustine insa ca nici el, nici sotia sa nu au contractat vreodata o locuinta ANL. Nu am nici o locuinta ANL. Nici eu, nici sotia mea, ne-a spus Talos. In ceea ce priveste casa primita de la RAAPPS si in care continua sa locuiasca desi nu mai are dreptul, acesta a refuzat sa faca vreun comentariu. Nu vorbesc despre locuinta de la RAAPPS, ne-a declarat fostul consilier, dupa care a inchis telefonul.

  Seful ANL il contrazice

  Talos este contrazis insa chiar de catre directorul Agentiei Nationale pentru Locuinte. Gheorghe Popescu ne-a confirmat faptul ca sotia fostului consilier al ex-premierului Tariceanu a contractat o locuinta ANL, dar sustine ca acest lucru s-a intâmplat inainte ca el sa vina in fruntea Agentiei. Da, stiu, asa este. Parca este vorba de un amplasament mai vechi. E pe undeva pe la Romexpo. Dar va spun ca nu stiu exact. Din câte imi amintesc, acest contract s-a incheiat inainte ca eu sa devin director la ANL. Oricum, daca esti cetatean român, iar banca iti acorda banii, nu este nici o problema. Iti poti lua o locuinta de la ANL, ne-a declarat Gheorghe Popescu.

  Elena Dumitrache, ziarulunu.ro

  1. Vali

   RAPPS i-a acordat un apartament cand era secretare de stat in guv Tariceanu. Dupa demisie, conform legii, mai are permisiunea de-a sta in locuinta inca 6 luni.
   Presa Basista si-a facut bine treaba atacandu-l intr-un mod jegos, in conditiile in care legea era respectata.
   Talos a facut cerere la ANL cand nu era in politica. Deci?

   1. Anonim

    si talos in consecventa lui a zis ca mai sta putintel

    1. Vali

     A stat 4 luni jumate. Dar, apucase sa se sesizeze presa basista! Inutil!
     Praf in ochii celor ce-i mai cred!
     pentru mine subiesctul este inchis. Sti de ce?
     pentru ca daca te-ai informa, ai realiza ca este unul fals!

 5. Anonim

  cam tarziu v-ati trezit liberalilor, ca asta apus panourile de vreo luna

 6. Anonim

  realizari Bode:

  -taierea pensiilor si salariilor

  -incercarea de regionalizare a Romaniei (adica disparitia judetului Salaj)

  -angajarea fratelui sau la Vama Zalau dupa un stagiu de pregatire pe langa mistretii lui Tiriac la Balc

  -cumpararea masiva de terenuri in Valcau de Sus, desi acesta nu se vede in declaratia de avere

  1. Vali

   Va dati seama daca facea pentru noi cate a facut pentru el, ce bine era?

  2. Anonim

   Iata cele zece ”succese” realizate dupa 1989 de FSN=PSDR=PSD Iliescu-Ponta:
   1. Anularea statului social si abdicarea de la obligatiile constitutionale de a asigura cetatenilor un nivel de trai decent, cetateni pe care i-a saracit, umilit si indatorat creditorilor internationali.
   2. Periclitarea existentei fiintei biologice a natiunii romane. Consecinta a absentei unei politici demografice si a conditiilor decente de trai, romanii fiind amenintati cu disparitia ca popor in mai putin de 100 de ani.
   3. Escaladarea agresiunilor la elementele de identitate nationala prin subminarea scolii si educatiei nationale, a credintei traditionale si a patrimoniului cultural.
   4. Instrainarea resurselor naturale strategice indispensabile supravietuirii in libertate si demnitate a natiunii romane : bogatiile solului si subsolului, apele, padurile, aurul, sarea, zacamintele energetic si de metale rare.
   5. Distrugerea premeditata si instrainarea potentialului agricol si alimentar al tarii.
   6. Subminarea din interior a fundamentelor statului national-unitar roman si totala lipsa de reactie fata de atentatele impotriva atributelor existentiale ale Romaniei- independenta si suveranitatea nationala, unitatea poporului si a teritoriului.
   7. Tranformarea Parlamentului intr-un instrument antidemocratic de legitimare a abuzurilor de putere ale celui mai lacom,corupt si incompetent Guvern din istoria Romaniei.
   8. Amanetarea viitorului urmatoarelor trei generatii, care vor trebui sa plateasca imensele datorii contractate de un Guvern al marii tradari nationale.
   9. Perfectionarea la nivel de institutie a puterii si imunizarea coruptiei fata de lege.
   10. Aservirea si blocajul institutiilor democratice, concomitant cu pervertirea acestora in instrumente ale totalitarismului si dictaturii puterii in exercitiu

   1. Vali

    Sa ai grija ca Basescu, Blaga, Boc, Videanu, Berceanu au fost membrii FSN.

 7. Ene

  Bode e cel mai bun specialist in pus becuri

  1. Cristi

   Pai altfel cum ar putea sa ajunga ministrul economiei?
   De era sofer bun, era la transporturi.
   De-i placeau posetele era la turism.
   De era urat si cu buze mari, europarlamentar.
   De era evreu aservit, premier.
   etc…etc

  2. Rita

   INFLATIA CONFORM INSTITUTULUI NATIONAL DE STATISTICA:
   MAI 2012 – 1,7% SEPTEMBRIE 2012 -5,4%

   NIVELUL DE TRAI AL ROMANILOR A SCAZUT DE TREI ORI IN PATRU LUNI!!!!!!

   ACESTA ESTE REZULTATUL INCOMPETENTEI GUVERNULUI USL CONDUS DE PLAGIATORUL MINCINOS,DEMAGOG SI POPULIST PONTA.

   GUVERNUL USL INCHIDE COMBINATE,ALUNGA INVESTITORI CARE PLATESC TAXE SI IMPOZITE,PUNE LACAT PE JUSTITIE,IZOLEAZA TARA IN PLAN EXTERN

   1. Vali

    Au crescu salariile si a scazut nivelul de trai
    Bravos!

    1. Anonim

     Adevarati magicieni in guvernul USL.Ar trebui trecuti in cartea recordurilor.Cine mai putea face asa ceva .Din pacate pentru bugetari fix asa stau lucrurile

 8. IOAN DUSCAS

  SUNT CURIOS TOTUSHI CE AR PUTEA SPUNE KAPUSHA DESPRE ANULAREA VOTURILOR UNUI CONTRACANDIDAT PENTRU KA ASTFEL EL SA FERICEASKA IN CONTINUARE COMUNITATEA CU PREZENTZA-I IN FUNCTZIE ! KAT DE SIMPLU AR FI PENTRU ORICINE SA GASEASKA VARII MOTIVE PENTRU KARE SA ANULEZE VOTURILE UNUI CONTRACANDIDAT ! DAR ASHA CEVA NU SE FACE ! ASHA CEVA ESTE INTOLERABIL ! CINE FACE ASHA CEVA TREBUIE EXCLUS IN SECUNDA DOI DIN SPATZIUL POLITIK !

 9. IOAN DUSCAS

  CE TUPEU NENOROCIT TREBUIE SA AIBA UN GUNOII POLITIK PENTRU CA DUPA CE PRIN FRAUDA A LUAT LOCUL ALTUIA SA INCERCE SHI SA IL ELIMINE IN STIL MAFIOT ! DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE KAPUSHA PERETENE ESHTI UN GUNOI UMAN ! NU ESTE O CHESTIUNE PERSONALA CI ACEIASHI PARERE O AM DESPRE TOATE GUNOAIELE IMPLICATE IN FRAUDELE ELECTORALE !

 10. Rambo

  Mocanu-puscarie!

 11. Anonim

  D.PRIMAR CORECT AR FI FOST , SA AMINTITI SI TRASEUL DUMNEAVOASTRA DE LA PD, PNL SI POATE URMATORUL , IMPREUNA CU ,,TRASEISTI,, PE CARE I-ATI AMINTIT

 12. Anonim

  eu unul nu ii mai suport pe astia din pdl .vor functii cu orice pret.vor la ciolan .

  PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD PDL = ARD

 13. Anonim

  bode mai vrei la furat?
  nu te-ai saturat sa mai tai salarii si pensii?

 14. Anonim

  domnu bode sincer cati bani ai bagat in buzunar in 4 ani de politica?da sincer !

 15. Anonim

  VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!VOTEZ USL !!!!!

 16. Anonim

  Nu pot vota PDL ( ARD ) !!! Voi cum sa puteti vota asa ceva ?

  1. Vali

   Cei ce nu inteleg ca taierile salariale au fost pentru a avea Udrea bani de cheltuiala, iar nu prentru binele general, aia voteaza PD.

  2. Rita

   nici eu nu pot vota USL sa il mai vad pe Pontanacul lor premier.Plagiatorul.Si nici pe arogantul nesimtit de crin

 17. IOAN DUSCAS

  DE SHAPTE ANI DE ZILE UN OM CINSTIT ZI DE ZI ESTE VICTIMA UNOR ACTZIUNI DE TIP MAFIOT PENTRU A FI CATALOGAT KA BANDIT ! DE APROAPE SHAPTE ANI DE ZILE ZI DE ZI INFRACTORI PLATITZI DE LA BUGET INCEARKA SA LIPEASKA ETICHETA DE TZIGAN UNUI OM KARE NU ARE ABSOLUT NICI O LEGATURA CU NEAMUL TZIGANESC ! SA CONVCINGA LUMEA KA UN OM AR FI HOMOSEXUAL DESHI ACESL OM , ADIKA EU , NU ARE NICI O LEGATURA CU HOMOSEXUALITATEA ! DE APROAPE SHAPTE ANI DE ZILE INFRACTORI PURTATORI DE UNIFORME INCEARKA SA LIPEASKA ETICHETA DE ANTICHRIST UNUI BUN CRESHTIN !DE SHAPTE ANI DE ZILE INFRACTORI PLATITZI DE LA BUGET FAK TOT POSIBILUL KA SA FIU ETICHETAT KA NEBUN !SENS IN KARE PRIN INTERMEDIUL FAMILIEI MI-AU ADMINISTRAT TOT FELUL DE SUBSTANTZE MEDICAMENTOASE ! PRIN INTERMEDIUL UNOR POPI SHI VRAJITOARE TZIGANCI AU APELAT LA TOT FELUL DE CHESTIUNI PARANORMALE ! IAR PRIN INTERMEDIUL UNOR DOTARI DE ULTIMA ORA CUMPARATE DE LA AMERIKANI AU INCERKAT ORI SA MA OMOARE ORI SA MA FAKA O LEGUMA ! DE SHAPE ANI DE ZILE UN OM CAPABIL ESTE TZINUT PE TUSHA DESHI AR FI PUTUT CONTRIBUII IN BUNA MASURA LA REZOLVAREA UNOR PROBLEME CU KARE SE CONFRUNTA COMUNITATEA ! SHI ASTA PENTRU UN SALARIU ! SHI TOTUSHI ACESTE GUNOAIE UMANE AU TUPEUL SA SPUNA KA CEA CE FAK EI AR FI IN INTERESUL OAMENILOR DE RAND !

  1. gogu

   Scrie romaneste ma agramatule. Ai luat 4 voturi si acum faci pe victima. Esti dus cu capul.

 18. avramfitiu

  bai dushcash, dute in pisfodocu matii cu scrisul tau. daca ai ceva de comentat, atunci fa-o in limba romana. ca nu itzi citeshte nimeni magariile. ai scapat de la cerat.

 19. gigi

  Duscas pa unde esti? AI TERMINAT DE CULES STRUGURII LA SPANIOLI?Ma amaratule cine crezi ca -ti-a furat voturile?

 20. Coco

  Eu o sa-l votez pe Talos pentru ca a dovedit ca e serios, ca se poate face ceva si ca se poate sa nu fure. Ma uitam in declaratiile de avere 2008 si 2012. Nu a mai facut nimic. E de notorietate ca a facut cateva lucruri importante pentru oras!

  1. Anonim

   In parlament nu putea face altceva decat legi.Si dupa cum simtim pe pielea noastra legile sunt si proaste si intortocheate.Deci ce mama naibii a facut talos????????Ca nu putea face drumuri…si nici cladiri…

 21. Cipri

  Am auzit ca dupa alegeri, DD va face alianta cu ARD prin sufuziune, iar rezultatul se va numi: ARDDD..

  1. Bubu

   Si va ajunge ca Romania sa se ARDA!

   1. Cristi

    Oare nu-i mai bine sa arda ei?

   2. Ana lesko

    Flaaaacaaaaari; ard in flaaaaacaaaaaaaari; pt tine; stii prea bineeee.

  2. Anonim

   sper sa faca alianta cu oricine numai cu psd nu

 22. Cristi

  Onorica, cum e cu securitatea?

  1. Onorica

   Am colaborat, dar mi-a trecut!

 23. Misu'

  Io-l votez pe Birsan pentru ca e mai cool decat Talos!

  1. Relu

   Cool?
   Ce cool esti!
   Vai de mine, vai de noi, vai de voi!
   Vai de Romania, daca astrea sunt criterii.
   Ce-a facut, palpabil, Barsan?

   1. Anonim

    Pentru ca nu e un troglodit ca talos

   2. Cristi

    Iti spun eu ce a facut palpabil : burtoiuuuuu

  2. Anonim

   Si eu.E singurul pe care-l pot vota.In special pentru ca nu a mai candidat.

  3. Senior draga

   De cand e cool sa fii bondocel? Ce e cool la el? Adidasii „veer”?????

 24. Anonim

  Dupa cum se vede Rus Dumitru deja Lucreaza PNL din spate anonim cautati istoria lui Rus Dumitru si din un analfabet a tras tepe si sa ajuns acuma se vrea politician

 25. Ana lesko

  capalnasiu vorbeste de traseism?

Leave a Comment