Klaus Iohannis câștigă alegerile prezidențiale din Sălaj

Primele date provizorii – corelații din procesele verbale completate în secțiile de votare din județ – au fost centralizate. Numărătoarea indică următorul clasament: Klaus Iohannis – 33,76 %, Kelemen Hunor – 18,80 %, Viorica Dăncilă – 17,50 %, Dan Barna – 15,50 %, Mircea Diaconu – 5,61%. Vom reveni cu amănunte.
M. S.

12 Thoughts to “Klaus Iohannis câștigă alegerile prezidențiale din Sălaj”

 1. Anonim

  Din pacate , Romania nu a scapat de cea mai mare catastrofa pe timp de pace , care o constituie prestatia politrukului Werner , cetatean de origine germana , care in 5 ani de mandat N-A FACUT NIMIC BUN PENTRU ROMANI/ROMANIA , ci doar a huzurit , mai ceva ca un faraon , pe spinarea bietilor romani . Din pacate , viitorul suna sinistru , caci toata vanzoleala asta cu asa zisele alegeri prezidentiale e doar vorba Eclesiastului „Totul este desertaciune si goana dupa vant ” ! Cred ca indiferent ce vor vota romanii in 10/24.11. 2019 , mafia interna/externa , in speta sistemul securisto-mafiot si serviciile secrete , il vor ” alege” tot pe politrukul Werner , „capo di tutti capi” din Romania !!

 2. Pensionar neprivilegiat !

  Psd plateste decontul pentru politica discretionara de marire prodteasca a salariilor si pensiilor numai pentru cateva categorii, medici, artisti, sacrificand cetateanul de rand. De ce ar vota pensionarul de rand psd ca, lui nu i s-a recalculat pensia ?

 3. Anonim

  M..e psd Salaj! Nste rebuturi!, fete imbatranite!

 4. Anonim

  5 29 degeaba te scremi ciumete rosu bugetar ca tot Iohannis va fi presedinte si dupa turul 2.Inca odata s-a dovedit ca majoritatea acestui popor va uraste mai tare decat l-am urat pe Ceausescu si este doar inceputul sfarsitului pentru voi ,psdracnea.

 5. Anonim

  Pentru5.29 Sa mori tu?Iti bati joc de votul oamenilor?aSTA AU VOTAT ROMANII!

 6. Anonim

  pt 8 09 asa spre ciuda ta si a psdracnea ,ati cam luat-o in bot si o veti lua si peste 2 saptamani.

 7. Anonim

  pt.5.29 mai dute dracului cu psd-ul tau cu tot gunoaielor

 8. Anonim

  Securistul a distrus Salajul de 40 de ani! Urmarea zalauanii care doreau sa fuga din tara! Jigodie comunista! Oamenii te urasc!

 9. Anonim

  Nu-l mai băgați în seamă pe tembelul pedeserist de la 05:29. Mai bine altundeva!

 10. Anonim

  Mai lingailor lui Werner , degeaba va tot laudati ca POATE sunteti multi , ca in mod SIGUR sunteti prosti gramada , analfabeti functionali ca si idolul vostru , politrukul Werner ??!!

  1. Anonim

   @ 10:41
   Ăsta de la 10:41 e acelașiM UIEPSD cu cel de la 5:29. Ce-o să mai debitezi după turul 2? Tot cu vaca, tot cu vaca (Viorica)?

 11. Anonim

  10 41 mai bujetar postac rosu !Ti ai cotat de lucru nin privat ?ca dupa cum freci menta la locul de munca de la buget nu ai viata lunga pe acolo.

Leave a Comment