Ionel Ciunt – scor zdrobitor la Primăria Zalău

Portalul Autoritatății Electorale Permanentă (AEP) a publicat, luni, rezultatele provizorii ale alegerilor locale de duminică. Actualul primar  al Zalăului Ionel Ciunt, candidatul PSD, a reprezentat alegerea majorității zălăuanilor, actualul edil obținând fără emoții un nou mandat la conducerea municipiului. Rezultatele parţiale publicate de AEP arată că Ionel Ciunt a a fost votat de 10.375 de cetățeni, având un procent de peste 56 la sută din totalul voturilor valabil exprimate. Mai mult decât atât, popularitatea lui Ciunt în rândul zălăuanilor a crescut considerabil față de acum patru ani, actualul primar obținând de această dată cu peste 16 la sută mai multe voturi față de cele pe care le-a obținut la alegerile din 2016. Florin Iordache, candidatul Alianţei USR-Plus și PNL la Primăria Zalău, a fost ales de 6.013 zălăuani, având un procent de 32,6 la sută. La alegerile locale din 27 septembrie, s-au prezenta la vot sau au au votat la urna mobilă, în total, aproximativ 20.500 de zălăuani, prezenţa la urne fiind de 36,20 la sută (cifrele sunt în actualizare). Alături de cei doi candidați ai PSD și USR PLUS, au mai candidat pentru fotoliul de primar al Zalăului  Fazakas Nicolae (UDMR), Adrian Popan (PMP), Ludovica Breban (ALDE) Alexandru Mureşan (PNŢCD) și Ioan Lung (Pro România). PSD deține majoritatea în Consiliul Local Zalău, potrivit ultimelor cifre, fiind foarte posibil ca și în Consiliul Județean să fie aceeași situație.

27 Thoughts to “Ionel Ciunt – scor zdrobitor la Primăria Zalău”

  1. Anonim

    avem ce ne-am dorit: borduri

  2. Anonim

    Felicitari,Ionel Ciunt. Numarul de voturi spune totul. Nu sunteti fara de greseala, dar cine este, oare? Rezultate sunt si se vad, fata de cei 12 ani catastrofali sub PNL la primaria Zalau. Succes si sper sa invatati din neajunsurile mandatului trecut. Avem incredere in dvs!

    1. un simplu cetatean

      Mai usor cu pupatul, Da o tura de bulevard si zpune-mi daca iti place ce vezi, mie nu. Nu a fost bun Capalmasiu da nici cu Ciunt nu imi e rusine. Pana nu invata lumea sa mearga la vot vom aveam tot timpul exemple ca D-nul Ciunt si fostul Capalnasiu. Pana nu inavata domnii primarii sa faca un lucru de calitate nu vom avea liniste in oras cu 2 borduri si 3 trotuare rosii pe mine nu m a convis sa il votez poate ma insel si pana peste 4 ani invata cum se fac lucrurile bune si il voi vota

  3. Anonim

    SPERAM SA AIBA MILA SI DE LOCUITORII DIN DUMBRAVA 2 SI SA AIBA CURAJUL SA TRIMITA O ECHIPA DE LA CITADIN CU O BASCULA D3 ASFALT SA ASTUPE CRATERUL FORMAT DE 4 LUNI IN FATA MAGAZINULUI DAM SI IN MULTE ALTE LOCURI PE TORENTULUI SI PIETRIS ….

    1. Dovada

      Să-l vedem ce mai face acum cu guvern de alta culoare și consiliu județean la fel. Dacă nu îl va avea nici pe Balajel lângă el eu zic ca se duce în cap. EL ESTE DE FELU LUI UN AROGANT FĂRĂ O PREA BUNA COMUNICARE CU OAMENII. o sa lucreze și el în condițiile lui Capilnasiu și va arata ca nu este în stare de nimic. TIMPUL NE VA DOVEDI…

  4. Anonim

    SPERAM ….SA AIBA MILA SI DE LOCUITORII DIN DUMBRAVA 2 SI SA AIBA CURAJUL SA TRIMITA O ECHIPA DE LA CITADIN CU O BASCULA D3 ASFALT SA ASTUPE CRATERUL FORMAT DE 4 LUNI IN FATA MAGAZINULUI DAM SI IN MULTE ALTE LOCURI PE TORENTULUI SI PIETRIS ….

  5. vasile

    Asta-i nivelul, atata putem.

  6. Anonim

    La Zalău, după centralizarea a 34 din cele 39 secţii de votare, candidatul PSD Ionel Ciunt, primar în funcţie, a obţinut circa 50% din voturi, el fiind urmat de candidatul Alianţei USR-PLUS, sprijinit şi de PNL, Florin Iordache, cu 30% din voturi. Pe locul trei s-a clasat candidatul UDMR, actualul viceprimar Fazakas Nicolae, votat de aproape 12% din alegători.-Sursa Graiul Salajului .No dar care-i procentul ?Chiar asa multe procente=6% au adus cele 5 sectii necentralizate?Posibil ,nu zic nu.

  7. Anonim

    Felicitari lui Florin Iordache, sacrificat de orgoliile si incompetenta PNL-ului. Sa obtii 30% nu e de ici de colo!

    1. Anonim

      pnl s-a tras pe cur in aceste alegeri in Zalau si rezultatul se vede !! nu l-au vrut pe iordache ca nu e de-a lor si nu au miscat nimic,. Au dat Zalau inca 4 ani pe mana PSDului

  8. Anonim

    DA GROAPA DIN FATA MAGAZINULUI DAM O ASTUPA CINEVA ?????…….SAU NU TINE DE PRIMARIA ZALAU ……

  9. Anonim

    Foarte rau….dar sa spunem ca nu a avut vreme 4 sa refaca raul pnl-ul…..sa vedem urmatorii 4 ani ce vina baga….dar nu borduri si panselute…si brad de craciun…..un investior mare ,pe langa silcotub…michelin….si centura sa fie gata(macar)….dar pt.cei care au stat acasa si nu au votat….sa suga pula cand in urmatorii 4 ani vor comenta….respect pt votanti….indiferent de paetid

  10. Anonim

    4 ani a avut la dispozitie PNL sa invete din greselile catastrofale din 2016, la Zalau. N-au facut nimic. Asa au pierdut si fieful important Bobota. O merita pe deplin. O victorie decisiva pt Ionel Ciunt.

  11. Anonim

    Stie cineva sa imi spuna cate voturi a avut Ludovica Breban? Ca am pus un pariu.

    1. Anonim

      1,75% (356 voturi).

  12. Anonim

    Si cu C3 cum ramane ???

  13. syka

    Domnule Ciunt, amu toata lumea spune ca Ortelecu v-a scos primar, poate ne acoperiti si noua gropile de la sosea si bagati canalizarea pana in capat!

  14. Anonim

    CANALIZARE in oras, d-le primar!CANALIZARE, CA SUNTEM CA IN EPOCA DE PIATRA, PE MULTE STRAZI! Nu e posibil sa nu avem sistem de canalizare intr un municipiu resedinta de judet, oras european, NU este posibil. D-le Ciunt, d-le Balaje, viitori consilieri locali, CANALIZARE! V-am votat cu incredere si acum, ca si in urma cu 4 ani! Nu ne dezamagiti. Veniti pe Vanatorilor si pe celelalte strazi, pe unde ne curg dejecțiile pe la poarta si dumurile mici sunt neasfaltate! Primele investitii aici trbuie sa vina si asta cat mai urgent!!!!

    1. Panait Sirbu

      Mai așteaptă 20 de ani fraiere si votează permanent ciunt

  15. Florean Andrei

    Vox populi, vox dei. Felicitări Ciunt + echipa !

  16. ION

    D-le Ciunt, faceti curat in primaria aia ca altfel nu va mai intalniti cu norocu din 2020 never niciodata.

  17. Trist

    de abia astept statuia lui Mihai Viteazul, tot ceea ce mi-am dorit pentru Zalau, putem da mana cu oltenii si moldovenii , ne vedem la vot peste 4 ani , poate atunci…
    „Ce se naste din pisica , soareci mananca”

  18. Maria

    Cetățeni cu drept de vot – 100% (55.717)
    Au votat – 37,04% (20.636)
    Ionel Ciunt a fost votat de 10.376 , care i-a asigurat acest rezultat „zrobitor”
    Stati acasa!

  19. Vasile D

    Prietene Ciunt, fac cv pe bordurile tale, adu firme serioase, locuri de munca, fă cv pt a creste nenorocitul asta de salar zălăuan, alea îs proiecte, nu mall, nu fântână albastra țigănească !

  20. Sunt peste doua luni

    de cand la PENNY, langa Mol, intrarea dinspre Dumbrava Nord e un dezastru. Au sapat si au astupat de mantuiala. A ramas sant in urma lor. Ne rupem masinile daca vrem sa trecem. Nu vede nimeni?!

  21. Opris

    Diniulie ati intors pe dos trotuarele de acces in scara blocului, ati sapat printre gardurile vii si zona verde pentru a face iluminat stradal pe aleile ce bajbaim seara de 45 de ani , ati incepit lucrarea si ati lasat lucrul neterminat !!! Am pariat cu vecinii ca va trece anul si lucrarea tot nu va fi gata ! S-au terminat fobdurile europene ori procedati ca de obicei la toate investitiile Zalaului ?!

Leave a Comment