Iohannis îl desemnează premier pe Nicolae Ciucă

Klaus Iohannis a anunțat că a decis să îl desemneze pentru funcția de premier pe generalul în rezervă Nicolae Ciucă, șeful statului declarându-se „mulțumit și bucuros că PNL a venit cu o nouă abordare”. Iohannis a făcut anunțul alături de Ciucă, acesta spunând că va negocia cu „toate forțele” responsabile pentru ca guvernul propus să fie aprobat în Parlament.

M. S.

8 Thoughts to “Iohannis îl desemnează premier pe Nicolae Ciucă”

 1. Anonim

  Noi am mai avut premier un general, în 1945, pe Sănătescu, ăla care a tras cu mitralierele instalate pe palatul regal în manifestanți. Oare ce-or mai face blăstămațî de libărali ?

 2. Silviu

  Zici, tu de colo, pensionar pesedist, fost militar, platit bine si de comunistii din linia a 2-a! Esti nostalgic dupa Dragnea & Dancila!

  1. Anonim

   Faptul că ați propus o cătană premier demonstrează că politicieni liberali sunt fix-pix, atâta fac că sug banu public !
   PS Toate le înțeleg numai un lucru nu înțeleg, de ce aș fi cătană ?

 3. Anonim

  Si un manager de la KFS e mai inteligent si mai activ decat orice general din armata romana…..

 4. Marie

  Averescu nu era disponibil?

 5. Anonim

  Mascarada s-a incheiat si vom avea ceea ce era clar inca de acum o luna, adica un guvern minoritar. PNL va fi sustinut din parlament de PSD si vom asista astfel la refacerea fratiei hotiei – marele USL. PNL va fi la butoane in Guvern dar PSD va fi papusarul care va trage sforile din parlament, fiindca pesedistii „nu e prosti” – ei nu vor sa se compromita guvernand direct acum, in situatia foarte dificila in care suntem. In schimb, PSD va primi unele functii, contracte de lucrari pentru clientela de partid si bani pentru baronii din tara si uite-asa hotia va continua nestingherita. Noapte buna, Romania! Puteti sa stingeti lumina!

 6. Anonim

  OARE daca stingi lumina ….vei plati mai putin , (este o intrebare ). DAR sa compari un general roman cu un manager KFS , este gradul de inteligenta cel mai scazut a scriitorului salajean. (sau faceti referire strict comparativ cu generalii avansati de Basescu ,din lotul TURCESCU si compania), ar fi o scuza rezonabila , poate ca nu a-ti satisfacut stagiul militar. General inseamna si inteligenta si respect fata de legi bune. Aveti voie sa comentati ,nu inseamna ca detinem ADEVARUL.

 7. Anonim

  Va amintiti ? ” CIOCUL MIC , ACUM NOI SUNTEM LA PUTERE ” ??? . Ce este si cu politica asta .

Leave a Comment