Încă un sălăjean într-un post-cheie la Ministerul Transporturilor

Direcția Comunicare din cadrul Ministerului Transporturilor a transmis marți, într-un comunicat de presă, că sălăjeanul Felix Ardelean face parte din noua echipă a Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, în calitate de director general al unei structuri extrem de importante. Ministrul Lucian Bode a declarat, marți: “Am avut astăzi, la sediul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor o întâlnire cu angajații Direcției Organismul Intermediar pentru Transporturi (DGOIT). În acest cadru, l-am prezentat colegilor pe noul director general al Direcției Generale Organismul Intermediar pentru Transporturi, sălăjeanul Felix Ardelean. Am încredere în el și în munca pe care o va desfășura, având în vedere faptul că este un profesionist al fondurilor europene, cu o experiență vastă în domeniu. Sunt sigur că își va îndeplini cu brio indicatorul de performanță: absorbția fondurilor comunitare. În cadrul întâlnirii cu colegii de la DGOIT am mai abordat subiecte precum gradul actual de absorbție a fondurilor europene, proiectele de infrastructură actuale și cele programate pentru viitorul exercițiu financiar, dar și propuneri pentru îmbunătățirea activității desfășurate în acest domeniu. Le-am transmis colegilor că banii europeni reprezintă unul dintre mecanismele care contribuie la dezvoltarea economică a țării. Trebuie să atragem acești bani pentru dezvoltarea României”, a declarat ministrul Lucian Bode.

 

 

10 Thoughts to “Încă un sălăjean într-un post-cheie la Ministerul Transporturilor”

 1. Anonim

  felix motanu? ce il recomanda?

 2. Anonim

  Pai nu era vorba ca nu se mai fac numiri in functii fara examen ..cum se verifica competenta si drepturi egale pt tinerii nostri studiosi ??!!

 3. Anonim

  Pleaca unii si vin altii !!! Alte asteptari avem de la voi ..votul v a fist avordat pentru a face Romania ,, normala ,, daca vreti mai mult respect decat cei care au cazut la,, datorie,, fiti seriosi ….

 4. apa

  Ce tot denigrati voi pe aici? Felix Ardelean a lucrat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene un Zalauan capabil si serios,daca a muncit si e competent nu e bine !?

 5. Anonim

  De ce a-ti crezut ca va fi mai bine? A-ti dat pasarea din mana pentru cioara din gard…

 6. ,,asta"

  Se PDL-izeaza transporturile.Ce credeati?Plecati voi ,venim noi.Pe criteriul CIOLANULUI!

 7. Anonim

  Vad ca toti PSD-isti sunt retrograzi,trebiue schimbati toti din administratia publica ,astfel nu mai progresam batem pasul pe loc.Ne trebuie oameni de calitate nu neaparat tineri

 8. Anonim

  sansa noastra este sa se schimbe de la nivelul de sus pana jos… astea existenti cred ca sunt pe domeniul lor …. ei au inventat roata

 9. Anonim

  DACA si numai DACA D-l ministru BODE va realiza in mandatul sau autostrada TRANSILVANIA fie si numai de la ZALAU si pana la NADASELU si tronsonul II al centurii ZALAULUI ceea ce-mi doresc eu sa pot merge din Zalau la CLUJ macar odata in viata sunt in stare sa ma inscriu in PNL si sa votez toata viata numai cu PNL-ul.

 10. Anonim

  FELICITARI d-lui Ardelean , intotdeauna am crezut in ideea ca o structura mare sau mica , ce cuprinde subordonati CAPABILI va obtine rezultate excelente . Va doresc succes in noul an, alaturi de d-l MINISTRU BODE>.

Leave a Comment