Guvernul va aproba un memorandum prin care confirmă decizia politică de majorare a salariilor din Educație

„Așa cum ne-am angajat încă de la începutul dialogului cu reprezentanții profesorilor, prioritatea Guvernului și a Coaliției majoritare a fost și rămâne aceea ca toți copiii să beneficieze de un sistem de învățământ performant, iar dascălii lor să primească recunoașterea importanței lor în societate.
De aceea, ne-am asumat astăzi, ca lideri ai Coaliției de guvernare, garanțiile solicitate de sindicate privind majorările salariale din viitoarea grilă din sistemul de învățământ.
Mâine, Guvernul va aproba un memorandum prin care confirmăm decizia politică de majorare a salariilor din Educație.
Noua lege va avea la bază principiul potrivit căruia salariul de bază al profesorului debutant/ asistentului universitar va fi stabilit la nivelul salariului mediu brut pe economie.”, premierul României, președinte al Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

PNL SĂLAJ

(P)

3 Thoughts to “Guvernul va aproba un memorandum prin care confirmă decizia politică de majorare a salariilor din Educație”

  1. Anonim

    Ăla din poză nu-i așa-numitul „doctor” Ciucă care tot zice „ă” și vorbește cu consilierul Ion-Oglindă?

  2. […] „Așa cum ne-am angajat încă de la începutul dialogului cu reprezentanții profesorilor, prioritatea Guvernului și a Coaliției majoritare a fost și rămâne aceea ca toți copiii să beneficieze de un sistem de învățământ performant, iar dascălii lor să primească recunoașterea importanței lor în societate. De aceea, ne-am asumat astăzi, ca lideri ai Coaliției de guvernare, garanțiile solicitate de sindicate privind majorările salariale din viitoarea grilă din sistemul de învățământ. Mâine, Guvernul va aproba un memorandum prin care confirmăm decizia politică de majorare a salariilor din Educație. Noua lege va avea… Citeste mai mult […]

  3. Sprijinim greva profesorilor !

    Profesorii n-au ce face cu „memorandumuri”, trebuie tăiate pensiile speciale, tăiere care ar aduce banii nesari măririi salariilor profilor. Liberalii nu le-au tăiat și speră să arunce pisica moartă în curtea Psd.

Leave a Comment