Gheorghe Pop, reales şeful pesediştilor zălăuani

Senatorul PSD Sălaj, Gheorghe Pop, a fost reales joi, pentru un nou mandat, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Zalău.
Conferinţa Municipală, care a avut loc în Sala Porolissum a Consiliului Judeţean Sălaj în prezenţa a aproximativ 200 de membri social-democraţi, a debutat cu prezentarea Raportului de activitate al PSD Zalău din perioada 2010-2013, perioadă în care pesediştii zălăuani au înregistrat câteva rezultate notabile, cum ar fi: creşterea numerică a numărului membrilor organizaţiei; participarea la campaniile electorale care au dus la recâştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Sălaj, a majorităţii numărului de consilieri în cadrul Consiliului Judeţean şi Consiliul local Zalău; recâştigarea mandatelor de senator în Colegiul Zalău – Jibou şi, respectiv, de deputat în colegiul Jibou.
Ulterior prezentării Raportului de activitate, s-a trecut la alegerea Biroului Executiv Municipal, care va coordona activitatea organizaţiei în următorii patru ani. Din cei aproximativ 200 de membri delegaţi prezenţi la Conferinţă, 143 au votat pentru realegerea lui Gheorghe Pop în funcţia de preşedinte, fotoliul de secretar fiindu-i oferit în cele din urmă lui Călin Forţ. ”Mulţumesc tuturor colegilor mei pentru încrederea şi devotamentul de care au dat dovadă, pentru unitatea şi efortul pe care l-au depus în toate acţiunile Organizaţiei PSD Zalău, mai ales în cadrul campaniilor electorale. Ultimii ani au fost extrem de dificili, însă împreună am reuşit să devenim mai uniţi şi mai buni. Pentru că am onoarea să beneficiez în continuare de încrederea colegilor mei, vreau îi asigur că voi fi prietenul şi colaboratorul lor. Doar lucrând în echipă, vom avea de câştigat”, a declarat Gheorghe Pop în cadrul întâlnirii.

Alte articole

9 Thoughts to “Gheorghe Pop, reales şeful pesediştilor zălăuani”

 1. Anonim

  Ce ”calitati,” are bolovanul de pop gheorghe ca sa fie senator sau presedinte de organizatie inca un mandat? Ce a facut efectiv omul asta 4 ani in Senat? Poate il recomanda trecutul de militian sau poate cel de vanator de mistreti la Panic, pe care “marele ziarist” Vadan le omite intetionat. Presa locala, in special Magazin Salajean, este aservita asa ca nu ma astept sa ne prezinte candidatii asa cum sunt, cu bune si rele.

 2. observator

  Omul acesta este o nulitate ………, nu are coloana vertebrala, este catelusul lui Tibi Marc, este mare sef de partid in conditiile in care el nu a condus nimic si pe nimeni la viata lui……….ce frumos partid condus de un securist la judet si de un politist la oras……halal !!!

 3. ioan.

  Felicitari domnule senator !

 4. Anonim

  Amandoi ( si Pop si Fort) sunt niste incompetenti cu ifose!

 5. Romi

  Traducere
  Майната
  Maĭnata

 6. Romi

  他媽的
  Tā mā de

 7. Anonim

  Acest POP are o singura calitate ca si BOC este catelul lui Marc cu care face afaceri . In rest este TABULA RASA.

 8. Anonim

  Ar fi bine de stiut daca in noua conducere au ajuns si tineri….sau securistii si-au schimbat doar locurile intre ei?!

Leave a Comment