Fotoliul ministrului Bode, în pericol!

Negocierile dintre echipele PNL, USR-PLUS și UDMR continuă, fiind discutat programul de guvernare și repartizarea posturilor de secretari de stat, după ce vineri liderii partidelor din coaliția de centru-dreapta au bătut palma cu privire la împărțirea ministerelor. Conform liderilor celor trei partide, portofoliul de la Ministerul Transporturilor ar reveni USR-PLUS. Zilele următoare vor fi definitivate toate portofoliile ministeriale.

M. S.

Alte articole

18 Thoughts to “Fotoliul ministrului Bode, în pericol!”

 1. Anonim

  Ar fi mare păcat. E un ministru foarte bun. Sărbători fericite tuturor!

 2. Marie

  Salajul e in mai mare pericol daca Bode nu va mai putea continua proiectele.

  1. Anonim

   Asa este dar Salajul are acum 2 parlamentari USR, oameni seriosi, care cu siguranta se vor lupta pentru realizarea proiectelor.

   1. Anonim

    Ce stiu sa fac cei 2 parlamentari USR, ce au facut in viata lor?

 3. Salajan

  Nu totdeauna succesul e și de folos!
  O mare pierdere pentru Salaj, Autostrada Transilvania și România.

 4. Anonim

  O mare pierdere. Bine ca are Salajul doi parlamentari de la USR. Din pacate Barna si gasca lui sunt prea ocupati pentru a-i baga pe astia in seama… Ma indoiesc ca vor ajuta cu ceva la proiectele de infrastructura pentru Salaj

 5. Anonim

  Dl. Ministru Bode trebuie neaparat sa fie in continuare ministru la Ministerul transporturilor!

  1. Ovidiu Munteanu

   Sunt de acord.

 6. Anonim

  Usr Salaj? Vor doar la ciolan
  Trist pentru salajeni.

 7. In viata am invatat un lucru,, nimeni nu e de neanlocuit".Viata nu s-a oprit cu demisia lui Orban, cu prostiile debitate de johanis , cu puscariasul Dragnea si Turcas de Simleu.

  I

 8. Anonim

  i-o dat internele,nu va mai tot agitati atata.

 9. Gheorghe ferara

  V-ați activat cu pierderile ăștia de la PNL cu pregătire maxima pe la deconcentrate, sunt curios daca usr plus e hotărât ca partid să facă o adevărată revoluție la acest minister și să dea de pământ cu toți directorașii șefii etc unși de ani de zile prin tot felul de matrapazlâcuri la toate deconcentratele din subordine chiar sunt curios domnule viasu domnul alin știu cu ce au de a face mai ales în Salaj vezi arr, isctr drumuri rar etc e greu ministerul asta de transporturi și eu foarte greu de schimbat mentalități.

 10. Anonim

  Nui bai datii ministerul de interne lui domnul Bode poate ii baga la mititica pe toti penalii..

 11. Anonim

  Dl. Bode nu merita acest lucru (sa fie schimbat) deoarece a fost printre putinii ministrii care s-a zbatut si a si reusit sa faca ceva. In plus, din punct de vedere politic a reusit sa „coloreze” Salajul in galben avand continuitate la ultimele alegeri (Johannis locul 1 in Salaj, Dinu Iancu presedintele CJ Salaj, PNL locul 1 in Salaj la alegerile parlamentare). A luptat pentru salajeni , romani si partid.

 12. Anonim

  O sa vedeti activitate la Prunean in interes propriu si cam atat.Daca si unu ca asta a ajuns deputat adio USR Salaj.Pacat chiar credeam ca se poate face si altfel de politica.

 13. Dorin

  Salajul nu mai este „rosu”! Ura, ura!

 14. Anonim

  In 20 decembrie un anonim era f bine informat. Foarte tare!

Leave a Comment