Experiență relevantă și soluții concrete pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din municipiu

România are mult de recuperat la capitolul servicii medicale. În Zalău, putem construi viitorul pornind de la ceea ce avem deja.

• Valorificarea potențialului unor unități private precum Centrul pentru Boli Rare NoRo sau Centrul de Recuperare „Acasă”. E vorba de unități de renume regional și chiar național. Ca liberali, credem în colaborarea cu mediul privat, iar municipalitatea ar trebui să fie dedicata acestui scop
• Ameliorarea spațiului și a dotărilor pentru Centrul de Permanență-Medicină Primară din Zalău
• Campanii de conștientizare a necesității controalelor periodice (screening), pe care nu numai locuitorii mai vârstnici, ci și cei mai tineri trebuie să le efectueze la termenele stabilite de medici. Se știe că „cel mai bun tratament e prevenția”, iar a ne face cu toții controalele periodice recomandate înseamnă nu numai a ne păstra sănătatea personală, ci a face și mari economii bugetare cu tratamentele costisitoare din cazurile complicate.

CE AM FĂCUT DEJA

• Înființarea în 2012 a Centrului de Permanență Zalău, ca președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj la vremea respective.
• Ca vicepreședinte al Consiliului Județean, am susținut și concretizat numeroase proiecte de dezvoltare și extindere a Spitalului Județean, deja finalizate sau aflate în curs, de la extinderea Unității de Primire Urgențe, la dotări, blocuri operatoare, heliport etc.

La comanda Partidului Național Liberal, filiala Sălaj, executat de ZTV SRL, Cod AEP 21240015.

 

 

5 Thoughts to “Experiență relevantă și soluții concrete pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din municipiu”

  1. […] periodice (screening), pe care nu numai locuitorii mai vârstnici, ci… Articolul Experiență relevantă și soluții concrete pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din … apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Bla, bla, bla, bla, bla, bla. Toată cariera ta se rezumă la bla, bla, bla. Habar nu ai ce înseamnă o munca adevărată și răspunderea pentru rezultatul muncii tale.

  3. Adi

    Ești pe dinafară d-le Bârsan.Screening? Da,pe banii tăi de asigurat care ai platit 42 de ani (mai puțin armata, cazul meu), către statul pe care voi pretindeți că-l adminstrați.Mi-am făcut acum doua luni doua analize care făceau parte din „screeningul” tău.Pe banii mei la Qeen Mary.Ca de stăteam după trimiterea de la medicul de familie,nici amu’nu eram „analizat”.Acolo,la gratis incăpeți doar voi.Și „alcoliții” voștri.Vă doresc,sincer 1 la sută !!!

  4. Miruna

    Ma voi ce scrieți aceste articole de 2 bani ptr bani ca ba sint oferirii, Chiarini mai aveți un minim bun simt? Chiar ații inebunit cu totul? Voi auziți ce tâmpenii și ineptii debitează acest pupincutist! Cum dracu sa citești și sa asculti așa ceva? Rusine!!! 👎👎👎

  5. Tiberiu

    Urez acestui papagal sa obține sub 1% !!! Ce dracu promovați minciuni de astea Magazin Salajan? Știm ca sunteți plătiți și supraviețuiți din asta, dar chiar așa? Odios!!!👎👎👎

Leave a Comment