Eugen Pop a depus jurământul în Consiliul Judeţean

Penelistul Eugen Pop a preluat vineri, 27 ianuarie, fotoliul de consilier judeţean vacantat prin demisia colegului său de partid, Florin Asztalos.
Noul ales judeţean este, începând din luna septembrie a anului trecut, director tehnic al Companiei de Apă Sucursala Zalău, după ce a fost schimbat din funcţia de director executiv al societăţii. În mandatul trecut, el a făcut parte din Consiliul Local Zalău, iar la alegerile locale din 5 iunie, a candidat pe listele PNL pentru CJ. Liberalii au câştigat, atunci, 10 mandate, insuficiente pentru ca Pop să poată deveni consilier judeţean. Norocul i-a surâs, însă, acum, după demisia lui Aszatalos.
În aprilie 2016, Eugen Pop a fost găsit în incompatibilitate de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate, întrucât „în perioada exercitării mandatului de consilier local, Compania de Apă Someş, societate comercială cu capital integral de stat (capital deţinut de unităţi administrativ teritoriale, printre care şi municipiul Zalău) a încheiat şi derulat contracte de execuţie cu SC Citadin Zalău SRL, societate comercială înfiinţată de către Consiliul Local Zalău”, potrivit unui comunicat de presă al ANI.

4 Thoughts to “Eugen Pop a depus jurământul în Consiliul Judeţean”

  1. Anonim

    ce s-au mai nimeit trei penali pop jenu, tibor mark si pop emeric

  2. .

    D-na .A.ndeea eu nu-mi dau seama cine depune juramantul si pe ce jura pe d-l POP nu-l cunosc asa ca va rog sa refaceti poza si sa mi-o trimiteti si mie .In poza vad doar ca sunt.frumosi sa-i vedem la lucru si noi sa fim sanatosi

  3. Alfaman

    Mda: jur sa fur si sa fac tot posibilul sa nu fiu prins.

  4. .

    Bibe , bine . Ma bucur de raspuns . Succes.

Leave a Comment