Elena Udrea, la Şimleu Silvaniei

Elena Udrea a participat, miercuri, la Şimleu Silvaniei, la sărbătorirea a 60 de ani de la înfiinţarea Regimentului 146 Artilerie Grea, ale cărui tradiţii sunt continuate astăzi de Regimentul 69 Artilerie Mixtă “Silvania”.
“A fost o onoare pentru mine invitaţia primită, pentru că ştiu foarte bine rolul pe care l-au jucat eroii regimentului de-a lungul timpului, toată munca şi toate sacrificiile pe care le-au făcut militarii de acolo pentru neatârnarea ţării şi dăinuirea fiinţei naţionale. Pentru toate acestea, le-am mulţumit din suflet. Mi-am exprimat speranţa şi încrederea că vor demonstra în continuare aceeaşi determinare, forţă şi unitate de acţiune în apărarea intereselor naţionale ale României.
La mulţi ani Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”! Multă sănătate şi satisfacţii ofiţerilor şi militarilor care activează acolo!”, a scris democrat-liberala pe contul său de Facebook.

21 Thoughts to “Elena Udrea, la Şimleu Silvaniei”

  1. frumi!

    oo da sigur ii pasa la nuti vai nu cumva se apropie alegerile?bine ca nu s-a inpiedicat saraca la ce tocuri are,cei pasa de militarii nostrii,ufff oare o crede cineva?

  2. militaris vulgaris

    cred ca i-ar placea udroaiei vreo 10 artileristi pe noapte, asa, in timp de pace

  3. Ion Ion

    Iar a visat la o armata de ple sculate tanti Nuți (piele pții)…Cu girul cui a participat la o sărbătoare a armatei condusă actualmente de către USL ? Se vede deja președinta României și vrea să vadă ce și cum ?

  4. Ion Ion

    Dintr-o doamnă cocoș a rămas o simplă găină pe tocuri înalte…

  5. Septimiu Țurcaș

    Ce-ar fi ca nu peste multă vreme s-o vedem pe tanti Nuți noră la nana Bode pe la Valcău…Nu vi se pare ciudată prezența ei (cam densă) pe meleagurile noastre ?

  6. Anonim

    pun pariu ca nu stie nimic despre cei pe care-i lauda! Asa cum nu stia nici numele presedintelui Norvegiei!

  7. Anonim

    Foarte bine ca vine pe meleagurile noastre. Este dusmanul nr 1 a lui Ponta, acest prim ministru a celui m-ai corect guvern „”””care nu a alocat nici un leu pentru autostrada Transilvania.

    1. gogol

      Ba Zoltan! Rau stai cu gramatica. Auzi la el. Cel m-ai corect guvern. Chiar nu te jeneaza la ochi prostia aia de cratima?

      1. gogol

        si e prim ministrul al celui nu a celui, nu crezi?

  8. cocos

    Udrea du te invartindu-te ………cu cine te-o chemat acolo…

  9. Zălăuan

    Oare nu cumva această armată decorată este urmaşa armatei regale române care, în 1940 a fugit în izmene, din calea armatei hortyste ?
    Lăsaţi fără apărare, românii au fost căsăpiţi cu sutele la Ip, la Trăznea, la Moisei.
    Eu propun ca numele acelor militari, din 1940, să fie scuipat !

  10. Anonim

    Faza cu ,,scuipatul,, ………….PE cAROLLLLL

  11. Anonim

    Armata Romana nu are nici o vina.Carol fiind Regele din accea perioada.

  12. Zălăuan

    Normal, principalul vinovat este regimul burghezo-moşieresc, condus de Carol al II-lea, care a cedat Basarabia şi Ardealul, fără un foc de armă.
    Dezonoarea armatei regale române este aceea că a fugit în izmene, din faţa armatei hortyste, în loc să aibă o atitudine demnă. Unguri n-au respectat înţelegerea şi au intrat cu câteva ore mai repede în Ardeal, au intrat cu noaptea în cap.Armata regală trebuia să nu le permită intrarea, decât la ora fixată, nu să se ia la fugă, ÎN IZMENE.
    Scriu toate acestea mai ales pentru tineri, care nu găsesc aceste lucruri în actualele cărţi de istorie. Acastă informaţie a fost cenzurată şi pe vremea comuniştilor şi pe vremea regelui.
    Tinerii trebuie să cunoască istoria, pentru a nu risca repetarea ei.
    Ei trebuie să ştie pe cine se pot baza şi, mai ales, pe cine nu se pot baza !

    1. Alt Zalauan

      Zalauane, eu propun sa scuipi tu in alta parte (stii tu unde), nu pe numele acelor militari. Toti ne dam mari smecheri in vremuri de pace dar daca ar fi o alta situatie si o alta conjunctura cu siguranta ai fugi si tu, Stii tu ce a fost atunci ? Ai trait printre ei ? Multi suntem viteji si demni in fata calculatorului.

  13. Zălăuan

    Eu propun altui zălăuan să meargă în Ip şi în Trăznea şi să le explice urmaşilor celor căsăpiţi de hortyşti, cum stă chestia cu conjunctura în care a fost armata regală română în 1940.
    Atunci când a fugit în izmene din faţa hortyştilor, lăsându-i pe români pe mâna ungurilor.
    Dacă ai curajul !

  14. Simion

    Iata inca o mostra rusinoasa de propaganda electorala pentru Elena Udrea! Ma mir ca de aceasta data nu s-a imbracat in haine militare! Oricum, cel care a avut initiativa acestei invitatii, sa recunoasca ca a dat cu bota in balta! Rusine!

  15. Anonim

    bai fratilor uitati-va la corina ca a trecut …. oceanul ce aveti cu femeia asta macar arata bine e frumoasa sexy pe cand corina saraca consiliera lui iliescu cred ca asta a invatat-o meserie , na si dupa ce s-a invatat cu mosii a mai gasit unu in america

  16. Anonim

    Ar trebui sa va fie rusine la toti PDL-istii in frunte cu mentorul vostru sa intrati intr-o unitate militara la fel si celor care au permis asemenea vizite ,D-le ministru DUSA fiti barbat nu lasati toti intrusii sa intre nespalati in unitatile armatei dupa umilintele care le -am suportat

  17. Anonim

    Dragi salajeni spalati pe creer de catre trustul intact media(dan voiculescu) va merge mult mai bine acum nu au crescut impozitele ,nu s au marit preturile ,si sunt tot mai multe locuri de munaca.felicitari pt.votul dat usl ului ai lor sa fiti pe veci.amin

  18. Rusine totala pentru romani, dar pina aici au ajuns romani cu inteligenta si nu vor inainta sub nici un fel!!!
    Asa ca nu va mirati!

Leave a Comment