Dinu Iancu Sălăjanu și Claudiu Bîrsan – un parteneriat credibil pentru dezvoltarea Zalăului și a Sălajului

Dinu Iancu Sălăjanu, președintele PNL Sălaj, a fost alături, astăzi, de Claudiu Bîrsan, candidatul PNL pentru Primăria Zalău, și de echipa propusă pentru Consiliul Local, la evenimentul de depunere a candidaturilor.
În opinia lui Claudiu Bîrsan, 2024 poate fi anul unui nou început pentru Zalău, un restart care să țină cont de modelele eficiente propuse și de alte administrații liberale din regiunea noastră. „Vreau să subliniez o idee enunțată anterior – Astăzi, Sălajul este ghidat de progres, modernizare și performanță, devizele echipei noastre liberale, din care am onoarea de a face parte. La fel ar putea fi ghidat și Zalăul după 9 iunie. Rezultatele de la Consiliul Județean ne recomandă pentru acest lucru. Și ne mai recomandă calitatea echipei – antreprenori de succes, colegi cu expertiză în probleme edilitare, precum și cu experiență în administrație. Îi așteptăm alături de noi pe toți zălăuanii care își doresc un viitor mai bun pentru locul pe care îl numim cu drag «Acasă»!”, a declarat Cladiu Bîrsan.
Liderul liberalilor sălăjeni și președinte al Consiliului Județean, Dinu Iancu Sălăjanu, s-a arătat încrezător în șansele colegilor săi în competiția electorală și a subliniat necesitatea dezvoltării unui parteneriat onest și de durată între administrația județeană și cea municipală. „În județe precum Bihor și Cluj, conduse de colegi liberali, este evident progresul pe plan economic, social și administrativ. Iar dezvoltarea întregului județ poate fi mult accelerată printr-o colaborare mai apropiată cu primăria reședinței de județ. Am încredere că zălăuanii ne vor acorda această șansă, de a duce mai departe modelul eficient propus deja de Consiliul Județean”, a arătat Dinu Iancu Sălăjanu.
Lista PNL pentru Consiliul Local Zalău:
Bîrsan Cristian Claudiu, Crișan Mihai, Cherecheș Dan, Băgărean Monica, Vlaicu Ciprian, Haller Otto, Popan Adrian, Bican Aurel, Mureșan Mihaela, Pop Cristian, Crișan Eugen, Stan Iulia, Goron Radu, Mureșan Codruța, Sava Dan-Ciprian, Crișan Adrian, Gorgan Paul, Marian Petru Cristian, Dascălu Iulian, Iosif Marius, Sas Dumitru, Raț Flavius, Sabou Nicolae, Teșinschii Emanoil Tiberiu, Maghiu Paul, Crișan Dana, Kabai Cristian.
(P)

7 Thoughts to “Dinu Iancu Sălăjanu și Claudiu Bîrsan – un parteneriat credibil pentru dezvoltarea Zalăului și a Sălajului”

  1. George

    Scrieți prostii! Lolek și Bolek…Ăștia doi vor îngropa județul și mai tare !!! Așa ca ….

    1. Anonim

      Sa Moara mata în cancer Georgel

  2. Anonim

    Dar chiar ne luati de prosti ? candidati separat ca si „PNL” si ulterior alegerilor va aliati cu PSD. Cine naiba sa mai aibe incredere in voi ? Sper sa luat cel mai mic scor…ca meritati !

  3. George

    Ptr anonimul de la16:09; Ești unPUNPINCURIST!!! Urez ca PNL sa aibă soarta pntcdului!!!!

  4. Sorina

    Oameni mici! Numai când ii vezi îți dai seama de capacitățile lor intelectuale! Dacă ii și mai auzi când vorbesc, ți se confirma! !!!

  5. Anonim

    Cum să dai un oraș pe mâna unui neica nimeni, care toată viața s-a învârtit doar în funcții călduțe, bine plătite, prin instituții bugetare ?

Leave a Comment