Dinu Iancu Sălăjanu este noul președinte al Consiliului Județean Sălaj

Conform unor rezultate neoficiale, candidatul Alianței PNL-USRPLUS Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, în urma rezultatelor alegerilor locale, este noul președinte al Consiliului Județean Sălaj. Vom reveni cu rezultatele oficiale.

13 Thoughts to “Dinu Iancu Sălăjanu este noul președinte al Consiliului Județean Sălaj”

 1. Anonim

  Pe asta nu o cred. Tot pe alte surse am aflat ca o iesit Florian.

 2. Anonim

  Deci asta e tare de tot! Cum naiba sa castige lautarul asta alegerile? Au fost atatia candidati cu adevarat buni! Tind sa cred ca e fals. Cine o votat Ciunt, o votat si Florian. Diferenta dintre PNL USR-PLUS si PSD a fost considerabila, motiv pentru care consider ca o iesit Florian. Toti pe care ii cunosc au zis ca voteaza Florian,

  1. Anonim

   Draga dl/dna,
   Nu cred ca intelegeti termenul de “predesinte al consiliului JUDETEAN”. Voturile pentru acest post vin din intregul judet, asa ca daca majortitatea localitatilor au fost castigate de reprezentanti PNL ( care cu siguranta au votat PNL pe toate listele de vot) a castigat si “lautarul”, cum ii spuneti dvs. Prefer un om capabil sa poarte un discurs competent, decat un agramat asemeni lui Florian, care scoate pe gura cuvinte inventate, precum “a competita”, avand discursuri de tip “forma fara fond”.

  2. Adi

   Cred ca te inseli.O gramada de zalauci au votat Ciunt pentru vesnicul si eternul nesfarsit santier Zalau.Si l-au votat pe cantator ca-i frumos si sta bine cu bashii.Fara sa stie bietii emigranti din mediul rural ca nu mere sa ai forte opuse la cele doua institutii.Atat putem,prietene.

 3. Anonim

  Singurul lucru bun e ca am.scapat de dinastia Marc,o adevarata malarie pt acest judet. Dar si cu acest domn pe care in afara de coce, cat o mai fi si aia, nu il recomanda nimic… Om juca si hori, ca asta ne a mai ramas,la.cat de prapaditi sutem. Schimbarea e la culoare. Nu mai e ciuma rosie, e aia galbena. Zero competente!!!

 4. DREAPTA UNITA

  Cainii-pesedisti-latra ,caravana-de dreapta- trece !

 5. "Cine a votat Ciunt, a votat si Florian"

  Afirmatia este adevarata in Zalau, pt ca aici a candidat Ciunt. In judet insa, tate babele l-au votat pe Iancu Salajeanu ca il stiu de la TVR1 si tare fain le zice.

 6. Anonim

  Oricum ,per ansamblu PSD-ul a luat-o urat in freza si in judet dar mai ales in tara.Trendul ANTI PSD se va pastra si la parlamentare iar „era” PSdragnea se va incheia in decembrie.In rest sa-i vedem la treaba pe alesii locali indiferent de culoarea politica .

 7. Anonim

  Ionrl Ciunt cel mai bun primar din tara.Tace si face.

 8. Anonim

  Trist. Florian era macar inginer, mai facea cate ceva. Cladirea Prefecturii era in reabilitare cand era el prefect, de cand e Turcas, santierul s-a oprit. Dinu nu o sa faca nimic, trebuie sa fim conștienți si realisti. Au fost multi candidati ok, dar el nu a fost o alerege potrivita. O votat babele impresionate de el la TVR. Oare ce combinatie era daca iesea Florian cu Iordache? Doi ingineri cu realizari remarcabile pe plan profesional. Zalau era schimbat! Asa, noapte buna! Votati utilizand curul in continuare!

 9. Anonim

  09.57chiar crezi ce scrii pai ciuntul tau nu ajunge nici macar la sosetele lui boc a poate esti rudenie cu el numai asa te inteleg

 10. Anonim

  11:30 -Ce sa mai zic de Oradea lui Bolojan care intradevar face si face cu cap si de calitate.Singura resedinta ROSIE din Ardeal suntem noi Zalaul .Ne meritam soarta zalauanilor sa avem in continuare un primar PSD.

 11. andrei

  Felicitari Dinu Iancu si spor la treaba.Sper ca axa Bihor-Salaj-Cluj sa aduca multe beneficii judetului!

Leave a Comment