Deputatul Bode, despre fratele său: „Am convingerea că justiţia îşi va face datoria”

Deputatul liberal Lucian Bode este de părere că justiţia îşi va face datoria în ceea ce-l priveşte pe fratele său, Dumitru Bode, inculpat într-un dosar de corupţie instrumentat de procurorii DIICOT Sălaj. „În ceea ce îl priveşte pe fratele meu, sunt încrezator că lucrurile vor evolua firesc şi că va putea să-şi susţină cauza. Nu mă antepronunţ, însă îmi cunosc bine fratele şi am motive să fiu optimist. Aceste convingeri mi-au fost întărite de decizia Curții de Apel Cluj”, ne-a declarat parlamentarul sălăjean.
Acesta a subliniat că are încredere în justiţie: „Indiferent de cine sunt protagoniştii, nu-mi voi schimba opinia. Rămân acelaşi om onest care crede şi militează pentru statul de drept”.
Reamintim că Dumitru Bode, fratele deputatului liberal, a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore şi prezentat o zi mai târziu cu propunere de arestare preventivă la Curtea de Apel Cluj. Instanţa clujeană a respins propunerea în cauză, Bode urmând să fie cercetat în stare de libertate.
Procurorii DIICOT Sălaj îl acuză pe acesta că în calitate de inspector vamal la Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Sălaj, cu atribuţii în verificarea societăţilor pe linia produselor petroliere, a închis ochii la neregulile pe care le descoperea cu prilejul controalelor făcute la Eurocard 2000. Cercetările au scos la iveală că inspectorul vamal îşi alimenta autoturismul proprietate personală cu carburanţi de la Primarom, cu care Eurocard avea contract de furnizare a produselor petroliere pentru propriile maşini.
A.V.

Alte articole

24 Thoughts to “Deputatul Bode, despre fratele său: „Am convingerea că justiţia îşi va face datoria””

 1. Anonim

  Dacă credeai în statul de drept nu îl mutai artificial de la paznic de mistreți la Vamă! Nu ai crezut niciodată în statul de drept!

 2. Anonim

  in Romania nu este stat de drept.Este o aberatie ,o formula pe care o folosesc politicienii si in care nici ei nu cred.Da raspunderea penala este personala nu poate fi acuzat deputatul de faptele penale comise de frate.El nu este acuzat de nimic.

 3. Anonim

  Ehe,încet încet,procurorii vă dezvăluie adevăratele caractere la toti PDL-istii care v-ati kakat pe tot ce nu era cu voi. Esti înconjurat numa de penali cu bani, tu oi fi mai bun decât ei? Viitorul ne va da răspuns.

 4. Anonim

  La Curtea de Apel Cluj va ajutat europarlamentarul Budă. Pe asta vă bazați mereu, pe proptele! Ce stat de drept?

 5. Anonim

  Ce josnic! Să iei motorina de la frate-tău când tu aveai motorina plătită de la Camera Deputaților, adică de la noi! Deputatul „motorină”!

 6. Anonim

  Nu vi se par cunoscute șabloanele ,,Am încredere în justiție.Îmi cunosc bine fratele,, ? Oare L.Bode nu poate să fie pedepsit pentru că îl plagiază pe fostul său șef, Băsescu ? O-m trăi și o-m vedea…

 7. Anonim

  Ce oameni fara rusine. Tu vrei sa conduci judetu. Esti o javra ordinara. Bode.

 8. Anonim

  Rusine Rusine Rusine Familia Bode.

 9. Sabau

  Esti plin de onestitate. Un politician care se foloseste la maxim de functie pentru a promova toate nonvalorile care intamplator ii sunt rude si cunostinte. Are si o cumnata angajata la Petrom prin presiuni asupra conducerii de acolo. Si ea foarte calificata.

 10. Anonim

  Oare ce studii are individul asta , ca l-a pus basistul de fratesau chiar la vama?

 11. Anonim

  sper ca nu mai are nesimtirea sa viseze la CONSILUL JUDETEAN!!!! Rusine sa-ti fie atat tie cat si pdl-ului de unde esti. Ce ziceti voi PNLISTI cu state vechi? Voua nu va e rusine ca albiti mizeria?

 12. Anonim

  Postacilor , dupa 12 ani de Marc nu v-ati saturat ? va place cum a „prosperat” judetul nostru ? rusine sa va fie, sunteti incuiati la minte si vedeti numa rosu in fata ochilor. Mai lasati si pe altii sa incerce sa aduca o schimbare in bine, daca nu reuseste, nu-l mai votati peste 4 ani…

 13. Anonim

  Sigur nu suntem in anii 50 sa raspunda copii pentru faptele parintilor si fratii pentru frati.Dar nu-i mai luati apararea public ca nu da bine.In precedenta conferinta de presa spuneati domnule Bode ca vreti sa puneti capat la 12 ani de administratie Marc in Salaj.Acuma mai vreti /?daca asta este doar un prim branci un fel de avertisment si urmeaza si altele.

 14. Anonim

  Mă postacule care eşti pedelist, nu zicea nimeni ca Marc e mai bun, spunem insa raspicat ca acest Bode este un g…i vopsit, acest om a „promovat” mulţi „competenti ” asemeni lui fratesau, la Apia, la Compania de Ape, Inspectorat , Petrom Suplac, Igsu Electrica etc. Toate aceste locuri de munca au fost ocupate de neamurile lui Bode in detrimentul unor oameni cu școală, dar fără pilele lui Bode. Ti se pare corect? Daca asta ar ajunge sef la Consiliul Județean ar umple Sălajul de competenţi ca fratele lui.
  De aia zic : votați orice in afară de PNL, PSD sau UDMR. (În Sălaj UDMR înseamnă PSD).

 15. Anonim

  Când a fost angajat la IGSU, acest individ Bode Dumitru a trebuit să dea un test de aptitudini. Ştiți barele alea laterale pe care te duci cu mâinile agățat? No, el o reuşit să pice ! Cu toate astea el a fost angajat la IGSU, pentru că e fratele deputatului! Păi vă dați seama ce s-ar întâmpla dacă nefericitul ăsta ar trebui să intervină într-o situație cu adevărat de urgență?

 16. Anonim

  Alfabetizatul Bode vorbeste de statul de drept! Esti penibil!Habar n-ai de nimic! Retrage- te la tara , ca te face de rusine in toate imprejurarile!

 17. L@N

  Justitia chiar isi fc datoria

 18. Dreptatea

  Felicitari DIICOT

 19. ion

  Bode vorbeste ? jivina basista care a avut singura preocupare limbile date si propria imbogatire ?? speram sa il ia si pe el cat mai repede lulutza kovesi

 20. Anonim

  Adevărul e că pornise ca un băiat de toată cinstea, dar uite cum s-a stricat…

 21. Anonim

  Fiți pe fază când începe DNA să îi ancheteze pensiunea pe care şi-o ridică la Valcău de Sus. Acolo să vezi distracție!

 22. Dreptatea

  Dna pe ei!!!!

 23. Dreptatea

  Bode nici nu stii cat de mic incepi sa fii

Leave a Comment