Daniel Funeriu susţine că USL vrea să fure din buzunarele românilor

Fostul ministru al Educaţiei, consilierul prezidenţial Daniel Funeriu, a declarat marţi, la Zalău, că refuzul preşedintelui Traian Băsescu de a semna scrisoarea de intenţie cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) nu înseamnă altceva decât refuzul preşedintelui de a accepta creşterea preţului carburanţilor cu aproape 60 de bani la litru. „Restul este cancan politic. Acesta este adevărul, nu ceea ce încearcă să ne convingă cei din Guvern”, a declarat Daniel Funeriu. Acesta susţine că, prin creşterea preţului la carburanţi, cei de la USL şi-ar asigura fondurile necesare susţinerii viitoarelor campanii electorale ce bat la uşă: „Uriaşa reptilă USL din Parlament nu are decât să facă un buget în care să nu fure bani din buzunarele românilor pentru a finanţa campania electorală a lui Liviu Dragnea. Faptul că neaprobarea bugetului de stat până în decembrie ar duce la neplata salariilor bugetarilor şi a pensiilor este o minciună sfruntată. Sunt foarte mulţi ani în care bugetul a fost aprobat mai târziu, dar când eşti o reptilă uselistă cu 70 la sută majoritate în Parlament, îţi poţi trece bugetul într-o singură zi”, este de părere consilierul prezidenţial.
Daniel Funeriu atrage atenţia că, la această dată, România are un acord cu FMI, care are girul preşedintelui Traian Băsescu. „Acest acord există şi ne aflăm în cadrul lui. România, la această oră, nu are o problemă în a se finanţa. Ce nu are, totuşi, România? Nu are un Guvern capabil să facă din acest acord cu FMI un instrument de creştere economică. Guvernul nu are decât să nu mai fure bani prin intermediul lui Liviu Dragnea şi să nu mai pună taxe. E atât de simplu… În loc să fure bani din taxa de carburanţi, Guvernul ar trebui să folosească bani europeni”, susţine consilierul prezidenţial.

6 Thoughts to “Daniel Funeriu susţine că USL vrea să fure din buzunarele românilor”

  1. Zălăuan

    Aşa este d-le Funeriu, dar pe mine mă roade o întrebare.
    Acum aveţi diplomă de bac, echivalată în România ?

  2. Anonim

    Poate nu are nici de sc. generala?

  3. Anonim

    Hai bai acestia mai lasati gargara.Te pomenesti c-o diploma de bac din Ro luata cu mita camuflata in ore de meditatii,o fi mai buna decat una din tarile cu apa calda si fara paduchi.Hai sictir,se vede pe el c-are clasa.

  4. Anonim

    Nici eu nu m-as omori sa imi echivalez o diploma din afara. Nu e ca si cum cele de la noi se iau cinstit si cu mult efort.

  5. bula demnitarului

    ma funerule , voi a-ti furat si banii europeni de care tot vb. acolo. taca-ti clanta ca mai marsavi ca si voi nu exista.

  6. Anonim

    mai avortonule nu vezi ce fata ai oare cine dracu o sa te mai voteze pe tine si PDL-ul vostru

Leave a Comment