Dacian Cioloş a votat la Zalău. Premierul, dezamăgit de oferta de candidaţi pentru alegerile locale

Primul-ministru Dacian Cioloş a ajuns la secţia 32 din municipiul Zalău, în jurul orei 9, alături de soţia lui, Valerie. După ce a votat, premierul i-a îndrumat pe toţi alegătorii să meargă la urne, „pentru că, dincolo de ce putem face pe parcursul mandatelor aleșilor locali, acum e momentul să ne spunem punctul de vedere cel mai consistent”.
Cioloş a spus că a votat „pentru oameni vizavi de care sper că pot să facă din oraşul ăsta mai mult decât este. Am votat oameni în care am încredere chiar dacă, drept să spun, m-aş fi aşteptat la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidaţi”. Cu toare acestea s-a arătat optimist în ceea ce priveşte oferta pentru parlamentare. „Sper să avem o dinamică mai bună pentru alegerie parlamentare”, a punctat premierul.
El a mai spus că a ales să-şi păstreze domiciliul la Zalău pentru că se simte legat de acest oraş şi de aceste locuri. „Faptul că m-am dus într-o parte sau în alta a fost pentru că aşa s-a întâmplat, acolo au fost oportunităţile. Dar oriunde te-ai duce, rămâi legat tot de rădăcinile de acasă şi eu nu vreau să mi le tai. Agronom fiind, ştiu ce înseamnă să-ţi tai rădăcinile şi să trebuiască să le regenerazi în altă parte. Aici mă simt eu acasă, aici am familia, am prietenii”, a menţionat Cioloş.

2 Thoughts to “Dacian Cioloş a votat la Zalău. Premierul, dezamăgit de oferta de candidaţi pentru alegerile locale”

  1. COP

    O atitudine fireasca si corecta.

Leave a Comment