Dacian Cioloș a demisionat

Dacian Cioloș a anunțat, în ședința Biroului Național al USR, că va demisiona din funcția de președinte. Cioloș a fost ales președinte al USR la 1 octombrie 2021. Cioloș urmează să susțină o conferință de presă la ora 18.00.

M. S.

10 Thoughts to “Dacian Cioloș a demisionat”

 1. […] Dacian Cioloș a anunțat, în ședința Biroului Național al USR, că va demisiona din funcția de președinte. Cioloș a fost ales președinte al USR la 1 octombrie 2021. Cioloș urmează să susțină o conferință de presă la ora 18.00. M. S.  » Citeste mai mult […]

  1. Mihaela

   S-a rupt lanțul de iubire…. Bunul Dumnezeu ne-a ascultat rugile și am scăpat de acest impostor! Când și-a anunțat demisia a făcut o gafa de proporții ptr cei care nu știți!” Mi-am dat demisia ptr ca nu am avut complicitatea Biroului Național”! In limba română complicitate înseamnă a participa la săvârșirea unei infracțiuni sau ascunderea unei infracțiuni! Va dați seama câta inteligenta are? Și a condus aceasta tara ca prim-ministru ! ….Spre dezastru !

   1. Les

    Ce înseamnă „lanțul de iubire” mi-e greu sa-mi imaginez conceptul. Nu urmăresc politica românească.

 2. Adio Gringo

  Șobolanii părăsesc primii corabia care se scufundă, usr va dispare. I-a pus cruce porcu ghinea care a vrut în pnrr ca pensionarii români să fie și mai săraci. Usr se îndreaptă spre lada de gunoi a istoriei !

 3. k-pax

  Cine e acest cioloș, de toți îs afectați de demisia lui?

 4. Anonim

  A anunțat că vine la Pericei să cultive ceapa pe terenul moștenit.

 5. I.C.

  De unde atîta ură și grobianism în comentarii? (și în MS și în GS) E sălăjean de-al vostru, n-a furat, are o bună educație și se comportă civilizat, a dobîndit prin merit funcții înalte în România și în Uniunea Europeană.

 6. M.Ciuvică

  Pentru I.C. 8 februarie 2022 at 09:36. DA, cioloș e sălăjean, dar miroase ca ceapa, chiar pute, întinându-și prenumele… NU are educație și NU se comportă civilizat, se învârte în halucinanta spirală a lui bivolaru… NU a dobândit funcții pe merit, ci, datorită unchiului său, Vulpea, și, apoi, datorită primului uzurpator și nenorocit al românilor, turnătorul securist traian băsescu (pentru a se pune bine cu milițienii și noii securiști)… NU este patriot, a votat împotriva României, în Parlamentul European… Julien ESTE mincinos, are cetățenie franceză și „lucrează” în favoarea lor, fiind impus ca premier al României, în GUVERNUL ZERO… A adus-o în România pe o altă nenorocită, clotilde armand, spre fericirea bucureștenilor… ESTE în bula din mijlocul spiralei, cu susținere pe față a căsătoriilor absurde, cu părintele nr.1 și părintele nr.2… ESTE o pacoste pentru România… Este ZERO !!!

  1. I.C.

   Ce iei, ce fumezi?

  2. Anonim

   Mai Ciuvica , cum de poti fi asa prost?

Leave a Comment