Csoka Tiberiu se alătură echipei primarului Ciunt

Rămas fără loc de muncă după ce i s-a încheiat mandatul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, udemeristul Csoka Tiberiu a reintrat în câmpul muncii. Începând din această săptămână, Csoka va sta de-a dreapta primarului Ionel Ciunt, după ce a fost angajat consilier pe probleme economice şi financiare. El se alătură, astfel, echipei care formează cabinetul edilului social-democrat, din care face parte şi Vasile Caraba, consilier pe probleme juridice.

12 Thoughts to “Csoka Tiberiu se alătură echipei primarului Ciunt”

  1. Anonim

    Sistemul are grijă de oamenii lui.
    De aștfel dl Csoka chiar merită pentru că este un specialist de excepție. Succes la noul loc de muncă.

  2. Name

    Sistemul are grijă de oamenii lui.
    De aștfel dl Csoka chiar merită pentru că este un specialist de excepție. Succes la noul loc de muncă.

  3. Anonim

    mai !neamule! nu cumva are si,, doctorat”precum alti lideri politici pentru ca Salajul a facut pasi inapoi cit a fost el vice

  4. Anonim

    incet ,incet ne inoarcem spre trecut si nu spre viitor daca primaria Zalau continua sa infiinteze posturi mari pentru politruci expirati

  5. Anonim

    Daca ar avea dl primar doar oameni profesionisti ca dl Csoka ,noi zalauanii am avea numai de castigat .Un om de onoare ,caracter deosebit si un specialist de exceptie -cum bine a spus mai sus cineva- acest domn Csoka .Mult succes in noua activitate.

  6. Anonim

    vai de noi romanii ca de unguri avem grija in salaj…. administrator, cosilier…..

    1. Uh

      Fara ei unde ai fi,ca tare va place munca,curatenie,cinstea.

  7. Anonim

    Mai trebuie intregita echipa de conducere cu Chis Filonas , Halmagean Victor si alti tineri ilegalisti.Caraba se va pensiona la 80 de ani pentru merite deosebite.

  8. Anonim

    A avut pe mana bugetul Salajului ani de zile. De ce suntem tot la coada civilizatiei? Mare specialist economic!!!Parerea mea este ca nu are viziune.

  9. Anonim

    Pt 25 august 2016 at 16:41 -bugetul l-a avut pe mana tibi marc ,la el a fost cutitul ,el a ramas la sfarsitul anului cu un excedent de peste 1 mil. euro ,pai n-a fost in stare sa-i cheltuie?la cate nevoi sunt in judet .Cat despre Csoko ,macar el este din aripa UDMR-ista liberala ,la alegerile de anul asta a vrut sa faca coalitie cu DREAPTA ,insa aripa conservatoare a lui Denes a fost mai numeroasa si cu interese personale de a se alia cu psdul.Vina e in totalitate a lui marc ca am ajuns asa „Sarac Judet” adica SJ.

  10. Anonim

    Cat a fost la judet asa bine a dirictalit banii ca au si rămas un.sfert….nefolositi! Saraci lipiti si fără proiecte judetene de interes general dyse la bun sfarsit. Acum, la.municipiu, pe acelasi stil de mare ” succes”. Vai de noi!

  11. Virgil

    A stat in jilt la judet 12 ani si mai statea daca nu ar fi vrut sa tradeze . Acum se pare ca l-a tradat Ciunt pe Marc ! Este un bun economist Csoka , fara discutie , dar nu are in el diplomatie . Pacat ca nu vin din urma tineri cu viziune , fiind facuti la scoli platite, asadar si diplomele vin pe banda rulanta , neacoperite de valoare intelectuala . Dimpotriva . Doar facebook-ul nu ajunge …

Leave a Comment