Coţa a demisionat

Chiar dacă divergenţele apărute la nivelul conducerii Primăriei Zalău ar putea da naştere unor probabilităţi, mai mult sau mai puţin matematice, de genul unei demisii a viceprimarului Daniela Coţa dintr-o anumită funcţie, fie ea politică sau administrativă, se pare că, deocamdată, nimeni nu ia în calcul un astfel de act. Cel puţin aşa ne-a mărturisit, ieri, preşedinta PSD Sălaj. Puţini ştiu însă că soţul acesteia, Vasile Coţa, a fost până de curând membru al PNL Sălaj, neimplicat însă în vreun for de conducere al partidului.
Cum relaţia dintre viceprimarul pesedist Daniela Coţa şi primarul liberal Radu Căpîlnaşiu s-a răcit în ultima perioadă, gestul lui Vasile Coţa de a demisiona din PNL Sălaj – cu atât mai mult cu cât nu era implicat în forurile decizionale ale partidului – era unul uşor de anticipat. „Am demisionat pentru că, oricum, nu eram un membru activ al PNL”, ne-a declarat fostul liberal, fără a intra în alte amănunte.
Nici preşedintele PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, nu a fost prea generos în a face declaraţii pe marginea demisiei lui Vasile Coţa, liderul liberal rezumându-se la a afirma că „problemele şi le cunoaşte fiecare, aşa că nu este cazul să comentăm prea mult despre subiect”. În atari condiţii, cu toate că avem convingerea că nimeni nu are ceva de câştigat dintr-o astfel de stare conflictuală, nu ne mai rămâne decât să asistăm neputincioşi la un război pseudo mediatic, ce-i are în prim plan pe doi membri importanţi ai USL Sălaj.

Olivian Vădan

10 Thoughts to “Coţa a demisionat”

  1. teo

    Fii mai precis in titlu…Initial am crezut ca s-a intamplat ceva bun, adica ca a demisionat Cotoaia. Sotu-sau e putin important oricum…nu ca e ar face mai multe parale.

  2. Anonim

    Un titlu de articol, care deruteaza cititorii……

  3. ana

    in sfarsit ia traso cineva si la capalnasiu

  4. eu

    no bine ana…ce are una cu alta

  5. Anonim

    Ce dracu va apuca pe toată presa de le luați apărarea la Cotoi pe toți va plătește , Vadan îți vinzi iar nanasul ?

  6. Anonim

    cine ma cota aia e penibila si ca vicerimarita si ca manager….
    mai are multe lipsuri pe care nu le poate acoperi

  7. Anonim

    Ce tare! Un fost lacatus si-a dat demisia dintr-un partid! De maine se schimba ceasul…

  8. nicu

    DACA COTA ESTE MEMBRU MARCANT USL ,ATUNCI NE DUCEM DRACULUI TOTI.

Leave a Comment