Conferința Națională AUR

Organizația AUR Sălaj a fost prezentă în acest weekend atât la Conferință Națională de la Murighiol cât și la prezentarea candidaților pentru alegerile europarlamentare din 2024 de la Constanța, susținută la Pavilion Expozițional Constanța.
Fiecare generație are valorile ei, ca tinerii să devină un model pentru societatea spre care țintim, avem nevoie să ii implicăm egal în acțiunile noastre, să luptăm pentru tineri ca și pentru valorile fundamentale ale românilor, să le facem vocea auzită!
Națiune, credință, familie și libertate, valorile pe care AUR le promovează sunt valori fără de care nu putem discuta despre o națiune demnă, asa cum românii își doresc! Tinerii noștri au fost prezenți la școală de vară din stațiunea „Olimp”.
Să fii AUR nu este o decizie, este un mod de viață!
AUR pentru Romania!
(P)
Biroul de presă al AUR Sălaj

2 Thoughts to “Conferința Națională AUR”

  1. […] Organizația AUR Sălaj a fost prezentă în acest weekend atât la Conferință Națională de la Murighiol cât și la prezentarea candidaților pentru alegerile europarlamentare din 2024 de la Constanța, susținută la Pavilion Expozițional Constanța. Fiecare generație are valorile ei, ca tinerii să devină un model pentru societatea spre care țintim, avem nevoie să ii implicăm egal în acțiunile noastre, să luptăm pentru tineri ca și pentru valorile fundamentale ale românilor, să le facem vocea auzită! Națiune, credință, familie și libertate, valorile pe care AUR le promovează sunt valori fără de… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Circarii lui Peste!

Leave a Comment