Conducerea PNȚCD Sălaj: „Țărăniștii veritabili nu vor vota niciodată pentru PSD!”

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNŢCD Sălaj, Anton Criste, critică în termeni duri alianţa decisă de preşedintele Aurelian Pavelescu cu PSD pentru alegerile europarlamentare. Într-un comunicat de presă remis redacției noastre vineri, conducerea PNȚCD Sălaj se arată indignat de alianța pe care liderul țărănist, Aurelian Pavelescu, a semnat-o săptămâna trecută cu cei de la PSD. Este greu să găsim cuvintele potrivite într-un asemenea moment… Am auzit că președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a fost prezent alături de Liviu Dragnea, președintele PSD, spunând că țărăniștii susțin la alegerile pentru Parlamentul European partidul lui Liviu Dragnea! Am contestat modul în care, la recentul Congres convocat de Pavelescu, a fost admisă doar o Moțiune, aceea a dânsului. De la cei care a participat totuși la acest Congres aflăm că nu s-a discutat o asemenea alianță sau declarație de susținere. Deloc! Oricum ar fi, păstrând proporțiile, o asemenea susținere ar fi ca aceea a șoarecelui care merge și-l întreabă pe elefant: ”tropăim și noi puțin?”. Nu, Dragnea nu are nevoie de voturile țărăniștilor veritabili, pe care oricum știe că nu le va avea niciodată, odată ca PSD-ist, odată ca fost PD-ist, țărăniștii veritabili nu vor vota așa ceva niciodată! Această declarație de iubire electorală între Dragnea și Pavelescu apare pentru nevoia lui Dragnea de a-și pune la butonieră sigla PNȚCD și pentru nevoia lui Pavelescu de a spăla cumva rușinea că nu este capabil să adune semnăturile necesare pentru a candida la aceste alegeri pentru Parlamentul European! NU!”, se arată în comunicatul de presă.
Potrivit aceleiași surse, țărăniștii veritabili nu vor vota pentru PSD. „Domnule Pavelescu, puteți blinda ștampila, nu vă urmează nici un țărănist! Domnule Dragnea, domnule Pavelescu, căutați-vă slugi în alte părți. Noi, care suntem țărăniști din timpurile în care Corneliu Coposu trăia, nu vom vota pentru PSD! Noi dorim o Românie europeană, în NATO, care se opune imixtiunilor Rusiei în toate formele sale”, se subliniază în finalul materialului semnat de conducerea PNȚCD Sălaj.

Alte articole

2 Thoughts to “Conducerea PNȚCD Sălaj: „Țărăniștii veritabili nu vor vota niciodată pentru PSD!””

  1. Anonim

    Intreb pentru un prieten, unde sunt țărăniștii veritabili, în PNTCD se pare că nu, cei din alte partide ce legitimitate mai au să se declare țărăniști după ce și-au trădat partidului. Rușine măi fatarnicilor, v-ați vândut partidul !

  2. Anonim

    Liber la Augustin Lazăr.Bădița. ..

Leave a Comment