COMUNICAT DE PRESĂ: Pliantele mincinoase ale PSD, interzise de Biroul Electoral Județean Sălaj

22.10.2014 – Propaganda mincinoasă a PSD a fost sancționată dur de Biroul Electoral Județean Sălaj, care a admis plângerea Alianţei Creştin-Liberale privind distribuirea către pensionari, prin intermediul Poștei Române, a unor pliante cu mesajul “Klaus Iohannis vrea să îţi taie pensia”.

Distribuirea pliantelor electorale ale PSD a fost interzisă pe întreg teritoriul județului Sălaj, iar Biroul Electoral consideră că distribuirea acestor materiale contravine ordinii de drept. Mai mult, Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj a fost sesizat pentru a duce la îndeplinire decizia BEJ.

ACL somează public Poșta Română, care s-a lăsat folosită drept instrument de propagare a mesajelor mincinoase, să înceteze imediat, atât în Sălaj, cât și la nivel național, distribuirea pliantelor PSD, în caz contrar, suntem hotărâți să acționăm în instanță această instituție pentru refuzul de a pune în aplicare deciziile BEJ.

Victor Ponta și PSD nu au niciun fel de respect față de pensionari, de care și-au bătut joc într-un mod absolut incalificabil. Prin minciuna că pensiile le vor fi tăiate de la anul, odată cu alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte, Victor Ponta a generat o stare de neliniște în rândul celor și așa afectați de slaba guvernare a PSD.

În programul electoral al candidatului ACL, Klaus Iohannis, nu se regăsesc măsuri economico-sociale privind diminuarea veniturilor populației. Mai mult, odată ajuns președinte, Klaus Iohannis nu va promulga o lege prin care se taie salariile și pensiile. Dimpotrivă, obiectivul lui Klaus Iohannis și al Alianței Creștin-Liberale este de a avea o Românie prosperă, cu o clasă de mijloc puternică și o economie dezvoltată, care să permită creșterea pensiilor și salariilor.

PSD a încălcat legea în fiecare campanie electorală și nu se dezice nici acum de aceste practici. Alianța Creștin-Liberală cere tuturor instituțiilor din România să nu se teamă de presiunea pe care o exercită PSD asupra lor, să aplice legea și să respecte regulile democratice ale competiției electorale.

PAUL MAGHIU – secretar coordonator PNL Sălaj
(P)

Alte articole

5 Thoughts to “COMUNICAT DE PRESĂ: Pliantele mincinoase ale PSD, interzise de Biroul Electoral Județean Sălaj”

 1. voicu

  gunoaie penale acesti psd-isti,pis chilotas de la pensii a facut din cupoanele de pensii manifeste comuniste?,halal ffost tractorist ajuns secretar utc ,deputat psd,si uns director la pensii pe viata ,mai dute dracului gunoiule

 2. Anonim

  Bravo Voicule ! Doar atâta știi ?

 3. Anonim

  dar ce sanctiuni primesc cei care au incalcat cu nesimtire legea electorala si pe deasupra au folosit o institutie de interes public -Posta romana in actiuni ilegale?
  asta cine ne informeaza?

 4. Anonim

  singura DNA care ar putea rezolva instigarea la folosirea instiutiilor publice la actiuni ilegale

 5. junghi

  Dar cine este in spatele acestui mare personaj iohanis marea speranta a romanilor…sa traiti bine fraieri care credeti in minciuni

Leave a Comment