Comunicat de presă

În urmă cu câteva zile, Alin Prunean, deputat de Sălaj și candidat la primăria Zalău din partea partidului REPER, a lansat o aplicație intitulată Harta sesizărilor pentru semnalarea neregularităților în orașul nostru.

„Am observat de multă vreme că aplicația de sesizări a primăriei nu este funcțională. Apoi, am stat de vorbă cu oamenii care mi-au spus că sesizările care totuși au apucat să fie trimise online nu au fost soluționate. Așa că vin cu o aplicație de folos celor care vor să fie avertizori în orașul nostru.”, afirmă Alin.

Aplicația este una similară cu cea a primăriei dar, spre deosebire de cea din urmă, este funcțională. Sesizările cetățenilor sunt transmise către primărie în cel mai scurt timp.

„Dacă primăria nu rezolvă aceste sesizări, vom face presiune pentru soluționarea lor. Dacă primăria nu ascultă vocea oamenilor, poate ascultă vocea unui partid care, prin reprezentanții lui, deține instrumentele legale să ceară rezolvarea problemelor”, mai afirmă Alin Prunean.

Deși aplicația a fost lansată de 4 zile, s-au centralizat peste 20 de sesizări dintre care 12 au fost transmise primăriei.

Aplicația Harta sesizărilor poate fi accesată la următorul link: https://sesizeaza.partidulreper.ro/zalau sau scanand codul QR de mai jos.

(P)

One Thought to “Comunicat de presă”

  1. […] avertizori în orașul nostru.”, afirmă Alin. Aplicația… Articolul Comunicat de presă apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment