COMUNICAT

Partidul Național Țărănesc Maniu Mihalache (P.N.Ț.M.M.) este singurul continuator al principiilor democrat-creștine, avându-și originea în ideile marelui înaintaș sălăjean, Simion Bărnuțiu, a Partidului Național Român, sub steagul căruia s-a înfăptuit Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, a Partidului Național Țărănesc, înființat de Iuliu Maniu și Ion Mihalache, și a Partidului Național Țărănesc Creștin-Democrat, readus în marea familie europeană de către Corneliu Coposu în anul 1987, în plin regim comunist.
În prezent, în județul Sălaj s-au constituit câteva organizații locale, inclusiv organizația județeană a P.N.Ț.M.M. Printre fondatorii organizației județene îi amintim pe Iancău Dumitru, Pop Nicolae, Mureșan Ilie, Moldovan Gheorghe, Tamba Dumitru Gheorghe, Lupa Ioan, Tamba Florica Elena și Sabo Ioan.
Timpul fizic nepermițându-ne să depunem liste de candidaturi pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, sugerăm membrilor și simpatizanților ca la aceste alegeri să voteze cu partenerii noștri tradiționali de centru-dreapta – Partidul Național Liberal.
Îi așteptăm pe toți membrii și simpatizanții P.N.Ț.C.D. să vină alături de adevărații țărăniști.

Partidul Național Țărănesc Maniu Mihalache – Filiala Sălaj

Președinte interimar
Iancău Dumitru

(P)

3 Thoughts to “COMUNICAT”

  1. Anonim

    Vai de voi! Se intoarce Coposu in mormânt cand vede pe mana cui a ajuns acest partid!!!

  2. Anonim

    Ce sens are infiintarea PNTMM daca ne sugerati sa votam cu PNL ? e ceva absurd .Eu as fi primul membtu in salaj care as intra in adevaratui PNT istoric vorbind Multumesc.

  3. Anonim

    Pentru că avocatul Pavelescu a pus mîna pe PNȚ și l-a predat PSD, în mod expres lui Dragnea, cu care are alianță la alegerile locale. Acum e clar ce este PNȚSD?

Leave a Comment