CNSAS: Opt candidaţi la alegerile locale, colaboratori ai Securităţii

Opt candidaţi la alegerile locale au verdicte de colaboratori ai Securităţii emise de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. Cinci dintre aceştia sunt confirmaţi prin decizii definitive ale instanţelor că au făcut poliţie politică, coform unui comunicat de presă.

Lista dată de CNSAS:

– Băsescu Traian – candidat pentru funcţia de primar al Municipiul Bucureşti. Proces câştigat de CNSAS pe fond. În curs de soluţionare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

– Boros Ludovic – candidat pentru funcţia de consilier judeţean la Sălaj. Proces câştigat definitiv de CNSAS.

– Brie Adrian Florin – candidat pentru funcţia de consilier judeţean la Sălaj. Proces în curs de soluţionare la Curtea de Apel Bucureşti.

– Igreţ Ioan – candidat pentru funcţia de consilier judeţean la Arad. Proces câştigat definitiv de CNSAS.

– Mărginean Ioan – candidat pentru funcţia de consilier judeţean la Mureş. Proces câştigat de CNSAS pe fond. În curs de soluţionare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

– Pleşu Constantin Corneliu – candidat pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean Vaslui. Proces câştigat definitiv de CNSAS. Publicat în Monitorul Oficial nr. 8/2007.

– Stoian Marcel – candidat pentru funcţia de consilier judeţean la Harghita. Proces câştigat definitiv de CNSAS. Publicat în Monitorul Oficial nr. 708/24.05.2017.

– Tudor Dumitru – candidat pentru funcţia de consilier local la primăria Apostolache, judeţul Prahova. Proces câştigat definitiv de CNSAS.

Sursa: www.bursa.ro

2 Thoughts to “CNSAS: Opt candidaţi la alegerile locale, colaboratori ai Securităţii”

  1. Anonim

    Basescu e mai mult decat fost colaborator al Securității ! E dracul reâncarcat pe pământ!!!

  2. CNSAS A DURMIT ULTIMI 20-30 DE ANI ?

    cum se fca ca pe Tibi Marc nu l-au gatit ca si SECURIST original? nu colaborator, ci securist pur sange !! cel mai tare PSDist din Salaj !!

Leave a Comment

error: Conținut protejat!