CAMERA DEPUTAŢILOR: „Moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne va fi dezbătută şi votată marţea viitoare”

Moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, va fi dezbătută şi votată săptămâna viitoare în şedinţa de marţi, a decis Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, conform Agerpres.

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a anunţat, în plenul Camerei, depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Moţiunea simplă este intitulată: „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul creat”.

Deputaţii USR şi cei de la Forţa Dreptei susţin, în moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne Lucian Bode, că acesta trebuie să plece din fruntea ministerului, având în vedere eşecul în reformarea MAI, şi că „cea mai mare reuşită” a mandatului său este „licitaţia cu dedicaţie pentru achiziţia a 600 de BMW-uri”.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

6 Thoughts to “CAMERA DEPUTAŢILOR: „Moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne va fi dezbătută şi votată marţea viitoare””

 1. […] Moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, va fi dezbătută şi votată săptămâna viitoare în şedinţa de marţi, a decis Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, conform Agerpres. Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a anunţat, în plenul Camerei, depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Moţiunea simplă este intitulată: „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul creat”. Deputaţii USR şi cei de la Forţa Dreptei susţin, în moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne Lucian Bode, că acesta trebuie să plece… Citeste mai mult […]

 2. […] Moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, va fi dezbătută şi votată săptămâna viitoare în şedinţa de marţi, a decis Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, conform Agerpres. Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a anunţat, în plenul Camerei, depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Moţiunea simplă este intitulată: „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul creat”. Deputaţii USR şi cei de la Forţa Dreptei susţin, în moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne Lucian Bode,  » Mai multe detalii […]

 3. Anonim

  No, vedeți ce i-a făcut Iohannis bietului om? I-a stricat cariera!

 4. Ar fi cazul

  Super, sa și arate talentul in domeniul pe care le a terminat,ce are de a face un electrician cu Ministerul de interne? Debanda și furt există și va exista indiferent de cine va fi în fruntea ministeriatului.

  1. Un cetățean

   Se pare ca personajul in cauză e multilateral specializat, e aproape un geniu, dar „pustiit” . Nu se poate concepe un guvern liberal din care să nu facă parte pedelistul transformat in liberal. Ce binefacere pentru țară! Unii nu realizează că „pălăria are măsură”. Sau poate capul?

Leave a Comment