Bode anunţă decapitări în PDL Sălaj

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi secretarul general al acestui partid, Gheorghe Flutur, sunt aşteptaţi la Zalău, vineri, 15 februarie, pentru a lua parte la şedinţa Colegiului director judeţean al democrat-liberalilor sălăjeni, unde se va lăsa cu decapitări în rândul acestora din urmă. Anunţul a fost făcut de preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, într-o conferinţă de presă susţinută vineri. “Vom lua măsurile care se impun, în urma analizei făcute în fiecare organizaţie locală referitor la rezultatul alegerilor parlamentare. Se va retrage sprijinul politic în cazul colegilor care la ageleri nu şi-au îndeplinit obiectivele propuse. O serie de consilieri locali şi preşedinţi de organizaţii locale vor fi înlocuiţi şi vor lăsa locul următorilor de pe listă”, a declarat Lucian Bode.
În acelaşi context, liderul PDL Sălaj şi-a prezentat punctul de vedere privind activitatea desfăşurată în ultimele săptămâni de către USL şi Guvernul Victor Ponta. “Pentru a transfera atenţia opiniei publice de pe subiectele cu adevărat importante pentru români, Victor Ponta se foloseşte de cursurile predate de către mentorii săi, Ion Iliescu şi Adrian Năstase, ambii profesori la… <> a lui Dan Voiculescu, zis… Felix <>. Vin cu argumente în acest sens: în momentul în care românii erau înştiinţaţi de faptul că anul 2013 va fi anul scumpirilor, Victor Ponta arunca în dezbatere publică tema regionalizării României, reuşind să mute atenţia publică de la ceea ce era cu adevărat important”, a declarat Lucian Bode. Acesta a explicat că subiectul scumpirilor ar fi trebuit să fie cel care captează interesul românilor, mai ales că acest an înseamnă majorarea preţului energiei electrice cu 20 la sută, cel al gazelor naturale – cu zece procente, în timp ce taxele şi impozitelor au fost majorate cu 16 la sută. În schimb, Ponta a creat haos şi o întreagă “nebunie” aruncând în dezbatere publică tema regionalizării, susţine deputatul de Sălaj.
Tot pentru a-şi argumenta ideea că manipularea maselor este caracteristică lui Ponta, preşedintele PDL Sălaj a amintit un alt anunţ făcut recent de premier. “În momentul în care românii află de OUG 8/2013, cea care modifică Codul Fiscal, cea care condamnă la sărăcie peste un milion de fermieri şi impozitează suplimentar toate IMM-urile, ducând la faliment zeci de mii dintre acestea, Victor Ponta anunţă preşedintele Comisiei parlamentare de revizuire a Constituţiei – Crin Antonescu. Acesta este expert în Drept Constituţional cu o activitate parlamentară intensă, cunoscut ca bibliotecar, ca şi cel mai leneş parlamentar. Nu o spun eu, o spune raportul Institutul de Politici Publice”, a spus ironic Bode.
Acesta consideră că şi replica neinspirată dată de premier, zilele trecute, unui oficial ungar a fost rostită cu intenţia de a distrage atenţia publică de la tema bugetului pe anul în curs. “Când românii trebuiau să vadă bugetul USL – un buget al minciunii, un buget antidezvoltare, socialist, impredictibil şi netransparent, Victor Ponta se bagă <> într-o dezbatere care riscă să afecteze grav relaţiile României cu Ungaria, răspunzând unui secretar de stat din Guvernul ungar, care se pregăteşte de campanie electorală”, a spus Lucian Bode.
În acelaşi cadru, deputatul a făcut câteva aprecieri privind cele 142 de amendamente depuse şi care vizau dezvoltarea Sălajului, dar din care niciunul nu a primit undă verde. “Am depus împreună cu colegii mei din PDL câteva sute de amendamente care vizau crearea de locuri de muncă, protejarea persoanelor cu venituri mici, sprijinirea IMM-urilor, reabilitarea de drumuri judeţene şi naţionale şi nu a trecut niciunul”, a declarat Lucian Bode.
Potrivit sursei citate, printre amendamentele respective se numărau unele care priveau direct reabilitarea şi modernizarea unor drumuri din Sălaj, spre exemplu drumul Nuşfalău – Plopiş ori drumul Ip – Cerâşa, precum şi demararea lucrărilor la Autostrada Transilvania pe tronsonul Mihăieşti – Suplacu de Barcău (care include şi Sălajul, n.r.). Niciunul, însă, nu a primit undă verde, Bode susţinând că nu au fost susţinute de parlamentarii USL sălăjeni chiar dacă vizau direct interesele judeţului.

Alte articole

20 Thoughts to “Bode anunţă decapitări în PDL Sălaj”

 1. membru de partid

  Da pe lista decapitarilor te-ai trecut si pe tine , mai Bode, ca nici pe tine nu te mai vor multi in fruntea partidului. Daca nu stiai asta afla acum

 2. eu

  Turcas presedinte!el e singurul care si-a indeplinit sarcinile!

 3. Anonim

  Nu cred ca Septimiu s-ar duce de presedinte de judet. Se stie ca el are priza pe Simleu. Nu stiu daca i s-ar potrivi o asemenea functie 🙂

 4. EMILIA

  DIUS nu-l lasa pe prostul asta sa inlature membrii de partid care nu au reusit sa adune voturi in favoarea PDL nu ei sint de vina .Dar el nu are ochi pertru a vedea .D-l ANTONESCU o fi lenes dar nu-i prost si zici ca nu are studii de specialitate lasa ca are PDL-ul un specialist in drept constutional ai uitat? este d-l BOC ia PROPUNE-L TU In treaba cu replica D-lui PONTA nu este de nasul tau sa te amesteci esti prea mic si prea NEINFORMAT sata sa fiu politicos.

 5. daniela

  Ce scarba, ce dezgust cu ramasitele acestui PDL, ada doamne ziua pus sa nu-i mai vad doamne!

 6. Anonim

  ,, Decapitare”= taierea capului ! Cine este capul PDL in Salaj ? !

 7. Zălăuan

  Toată vara le-am promis ciumeţilor portocalii, „LUSTRAŢIA FINALĂ” pe 9 decembrie.
  Marii „luptători anticomunişti” şi-au primit porţia.
  Acum pot să se bată între ei ca ţiganii !

 8. Anonim

  ma intreb ce studii are fratele dlui Bode de a fost transferat de la mistretii din Balc la Vama Zalau? Cu ajutorul lui Septimiu Turcas!

 9. Anonim

  Bode vrea autostrada acuma cand e in Opozitie? De ce nu a vrut-o cand era ministru? Pentru ca atunci putea dar nu a vrut! Rusinica!

 10. Daca doriti ca la ILEANDA sa se intareasca organizatia PDL,retraget-i sprijinul politic si inlocuiti-l din functia de presedinte pe afaceristul DURUS:Durus este condus de mosneagul Demian ,un afacerist si un impostor notoriu. In realitate Demian il manipuleaza pe Durus facand rau pdl-ului,pentru ca fatis se declara antibasescu.Cu ceva timp in urma Demian la platit pe DURUS pentru al inrobi pe el si pentru a descredita PDL-ul,D-le Bode,mai multe puteti afla de la memrii organizatie-i.

 11. Anonim

  Bode a avut rezultate catastrofale la alegeri . Afara !! Turcas presedinte

 12. Anonim

  stiu cine pica primarul din cizer farcas care a lucrat pentru pp-dd.primarul din romanasi care a lucrat pentruusl.primarul din lozna care a lucrat pentru pp-dd.si inca vreo 9 oameni importanti din pdl care au facut ba jocul pdl ba a pp-dd. felicitari bode

 13. eee

  ptr tine nusfalau -plopis si ip cerasa sunt cele mai importante drumuri b…oai p.. a in mata

 14. Observator neutru

  Dar boul de bode cand se auto-decapiteaza, ca el e „capul” pedeleprelor salajene, un pupinbasi(s)t notoriu. Daca ar avea un neuron functional si un gram de bun simt, si-ar face harakiri, pe platoul din centru.
  Pana atunci noi ii spunem MARS AFARA JAVRA ORDINARA !

 15. Anonim

  PE BENC IL VA DECAPITA LA CE SCOR A SCOS

 16. Anonim

  benc e un increzut

 17. Anonim

  BENC A FOST GROZAV A AVUT 2 -3 VOTURI PE SECTIE

 18. EVA

  MINISTRELULE, MINISTRUT!VAI DE MAICA TA!DU-TE ,DU-TE SI IL IA SI PE PRIETENUL SEPTI CU TINE.

 19. Anonim

  Anonim februarie 9, 2013 at 12:53 am: Stai linistit ca patalama are, nu asta e problema. Si oricum sa verifice caldarile(a se citi cazanele) sau sa caute tigari ori palinca prin portbagajele masinilor nu-i trebuie nu stiu ce scoli ,,inalte”. Mai greu ar fi daca ar trebui sa verifice o factura , un CMR, un certif. de origine, un carnet TIR, o declaratie vamala, etc , atunci s-ar uita ca fiul vacutei la poarta noua.

 20. anonim

  Oameni buni nu va stresati ca în PDL au mai ramas ultimii LABARI care o sa dispara si ei.

Leave a Comment